Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mesterjani

7 bejegyzést írt és 184 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A roppant nyári időjárás folytatódott a hétvégén, ami magában foglalta a gyereknapot is. Ezen két tényező a két fő premierre mondjuk nem gyakorolta hatását, hiszen a Warcraft: A kezdetek igencsak blockbusteri startot jegyez több mint 100 millió forinttal, miközben a Rendes fickók is megalapozta…..
. Csak egy maradhat! .   Cím: Highlander Rendező: Russell Mulcahy Szereplők: Christopher Lamber, Sean Connery, Clancy Brown, Roxanne Hart Technikai infók: Kép: 1080p/VC-1, 1,85:1 Hang: angol (dts-HD ma 5.1) Felirat: angol, dán, finn, francia, német, olasz, japán, norvég, portugál,…..
mesterjani 2016.05.26 15:55:04
@Valkyr81:
Annak sajnos a hangja enyhén szòlva nem a legjobb, ezért is lenne jò egy BD kiadvány.
Fém zavvis? Eddig valahogy nem találkoztam vele.
Cipher lesz figurája neve és az alábbi kép tanúsága szerint metallicás pólót hord. Ha nem tudatták volna előre, ezekből rögtön tudnánk, hogy ő lesz a gonosz...
Már a sokadik éve blogolom végig a ti társaságotokban a hajnali Oscar gálát. Idén ráadásul magyar vonatkozása is van a dolognak, mert ősidők óta először izgulhatunk egy magyar díjnak a legjobb külföldi film kategóriájában. Jó lenne elmondani, hogy "Hát igen unokácskám, én ezt anno élőben láttam!…..
aeon flux golden action boy 2016 2016.02.27 13:11:00
Ismét eltelt egy év, azaz újra itt van a Golden Action Boy, az AeonFlux házi filmdíjas szavazása. Ahogy mindig az idei etapba is a tavaly március és idén február között Magyarországon bemutatott filmek és alkotóik szállnak versenybe olvasóink szavazatáért, de ahogyan tavaly, most is szenteltünk egy…..
Az év ezen szakában nem csak a Golden Action Boy szavazás indul útjára, hanem megejtjük a filmrajongói körökben elengedhetetlen Oscar-tippelősdit is. Mivel most, sok-sok év után végre hazai versenyző is rajthoz áll a legjobb idegen nyelvű film kategóriában, különösen nagy figyelem övezi az évek óta…..
Terry Brooks monumentális regényfolyama a világ legnagyobb példányszámban értékesített, de filmre még nem adaptált fantasy-sorozatának számít, de még a megfilmesített darabokat figyelembe véve is bőven ott van az első tízben. Statisztikai adatok ide vagy oda, a magam részéről…..
aeon flux 10 éves az aeonflux 2015.07.09 14:55:00
Szevasztok! Kerek tíz évvel ezelőtt egy feltehetően kánikulai reggelen, jelenlegi lakhelyemtől kb. 60 kilométerre arra ébredtem, hogy nekem blogot kell indítanom. Egy blog indítása ugyan szinte kizárólag személyes okokra vezethető vissza, de jelen blog esetében nem a filmek, illetve nem a filmek…..
aeon flux meghalt christopher lee 2015.06.11 19:13:00
93 éves volt. Nehéz kérdés következik: te melyik figuráját bírtad legjobban? ..
Hobbit trilógia, mozi változat(BD3D,BD,DVD), francia fadobozos kiadvány. Maga a kiadvány egy masszív kartondobozban található, ami önmagában is elég jól néz ki. Kis gond, hogy a dobozt tegyem ki a polcra vagy a fadobozt, mert mindkettő szép.  Erebor kulcsa és Thorin térképe…..
Első BD kiadás amit bemutatok sajnos a legfájdalmasabb is egyben. A film magyar házimozi forgalmazója máig nem tudta behozni Magyarországra a kiadványt. 2011 nyarán jelent meg külföldön ez a szép gyűjtemény akkor leveleztem a ProVideoval, hogy nálunk mikorra várható. Elmondásuk…..
Gyűjteményemből elsőként egy friss beszerzést szeretnék bemutatni. A Gyűrűk Ura trilógia moziváltozat, 3 lemezes kiadványa. Mindhárom DVD a filmek moziváltozatát tartalmazza. A gyűjtemény egy kartontokos gyűjtődobozban helyezkedik el. Magyar 5.1 EX és angol 5.1 EX hanggal…..
Egy mind fölött Hobbit trilógia 2015.03.15 14:08:07
Minap hívta rá fel a figyelmemet egy xpress fórumozó, hogy a franciáknál egy gyűjtői fadobozos Hobbit trilógia is meg fog jelenni. Nem sokkal utána elő is rendeltem magamnak, kicsit lejjebb van róla kép. Ha megérkezik részletes képes bejegyzés várható róla. Csomag…..
Ismeritek azt az érzést, amikor odavagytok egy rendezőért, alig várjátok a következő filmjét, ám a moziban annak megtekintésekor mintha bikacsökkel csapnának arcon? Nagy nehezen elkönyvelitek magatokban a kellemetlen élményt, vérmérséklettől függően vagy fanyalogva, vagy…..
Nem Gyűrűk Ura téma, de itt a helye. Más filmeket is gyűjtök, főleg ha olyan amit nagyon szeretek az BD-n jöhet. Óz, a csodák csodája gyerekkorom óta nagy kedvenc, ideje volt már beszerezni. Időről időre 2013-as év egyik nagy meglepetése számomra, ritkán veszek romantikus…..
A mai nap új szerzeménnyel bővült a gyűjteményem. Masterworks kép kollekció formájában. 30 db-os képsorozat, erősen limitált 1000 db készült belőle, sorszámozott. Nagyon igényesen néz ki, kicsit barnított a keret, mindegyiken dombornyomott pecsét található.  Idővel…..
mesterjani 2015.03.12 09:04:40
@purple rain:
Ha rákattintasz a képre, ott a többi csak tovább kell menni. :)
mesterjani 2015.03.12 10:22:48
@purple rain:
Türelem, jön majd minden.
Duma a fejben: íme az Agymanók vadiúj előzetese, alatta pedig az érzelmek hangjait adókat láthatjátok. ..
Egy mind fölött Kezdetek 2015.02.26 19:22:43
Sziasztok! Első bejegyzésemmel szeretném, lefektetni a blog tematikáját. 2001 óta vagyok Gyűrűk Ura rajongó, filmeknek ebben nagy szerepük volt. Nagyjából 2006 óta gyűjtöm a vele kapcsolatos kiadványokat, zenéket, könyveket, valamint egyéb tárgyakat. Blog célja, hogy…..
Ma van az Oscar-szavazólapok leadásának határideje, a verseny hivatalosan is véget ért, hogy aztán vasárnap éjszaka, egy átmulatott hétvége után Hollywood megkoronázza... nem önmagát. Akik figyelemmel követték az elmúlt bő két hónap eseményeit, azok tudhatják, jó ideje ez…..
Tegnap este 8-tól már látható volt a hazai vásznakon –szám szerint 53-on– A szürke ötven árnyalata, és ahogy azt sejteni lehetett, a siker kirobbanó. Már elővételben 50 ezer jegy kelt el rá hazánkban, a tegnapi napon pedig a meghirdetett előadások mellé jó pár, köztük…..
mesterjani 2015.02.12 14:46:17
@Németh Barna:
Szòval ez is egy csodálatos trilògia kezdete. Remèlem a maradék két részt már kettébontva fogják moziba küldeni. :)
Nincs itt nagy truváj. Mi több, végtelenül egyszerű, amivel A szürke ötven árnyalata hódít. És az nem pusztán szexuális tartalma. Jó, jó, enélkül a mellékes apróság nélkül alighanem a filmverzió ötlete se merült volna fel, annyira szimpla a többi. És mégis: a…..
A Pannonia Entertainment bebizonyította, hogy itthon is van igény régi filmek felújított változatában történő (újra)bemutatására (küldetésnek is felérő programsorozatukról ide kattintva találhatsz bőségesen információt). Az Alien és Aliens után márciusban a 2001: Űrodüsszeiát, áprilisban pedig a…..
aeon flux a super bowl előzetesek 2015.02.02 08:15:00
Super Bowl-trailerek. A mára már fogalommá vált kifejezés újra lecsap, Hollywood most sem volt rest kibérelni az aranyáron mért reklámhelyek jó részét, hogy a közeljövő legnagyobb sikervárományosainak csapjon egy kis felhajtást a tévékészülékek elé szegeződött 100 millió…..