Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trolley

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három hete, egy eső után született meg a XVI. kerületben a gödör. A gödör azóta lehetőségeihez mérten szépen növekszik. Éppen a kerékpárút közepén. Az elmúlt három hétben több vihar is végig söpört a városon, mindegyik mélyített egy kicsit a Veres Péter út mellett…..
trolley 2011.06.27 21:04:40
@Tapogatott Kukorica: nem hiszem, hogy a fával lett volna a baj. keresned kell bűnbaknak egy másik tuskót...
A NIKE nem más, mint egy divat alapú kulturális jelenség. Mark Parker a cég nagymestere, akit egyébként a szakma 2010-ben az év cégvezetőjének választott, és aki visszahúzódó természete miatt megkapta a legalább ennyire értékes anti Donald Trump érdemrendet is, meg hab a tortán...
Érdekes cikket olvastam az előbb a Napi Gazdaságon: a MÁV egyik igazgatósági tagja, Lantos Csaba harmadával csökkentené a MÁV tarifáit, főleg azért, hogy a közösségi közlekedés újra előnyben legyen az egyéni közlekedési módokkal szemben. Ezt társítanák a jelenlegi…..
A május végi Heti Válaszban Matolcsy a világtörténelem és a magyar felemelkedés összefüggéséről értekezik. Adott környezetében egészen természetes kérdésfelvetés. A nemzeti polgári képzelet alapvető balettje arról szól, hogyan helyezkedjünk bele a nyugati polgárság…..
trolley 2011.06.04 20:22:53