Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Donjack

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Donjack 2011.06.04 21:50:22
@freddyD: Nézd én nem akartalak erőltetni a visszatérésre.Onnan láttam,hogy írogattak meg mondták barátaim is,hogy visszatérsz ez esetben félre értettem.Bocsánat.Én nem akarom az idődet megítélni elhiszem nincs olyan sok időd,de nézd meg az emberek szeretnek téged imádnak és a példaképük vagy beleértve engem is.Bocsi,ha ez téged fel idegesített(előző levél).csak olyan rossz,hogy vége,nincs tovább emlékszem naponta jöttem fel ide megnézni jöttek-e az új videók.
És azt külön köszönöm,hogy a levelemre válaszoltál nem hittem volna.
Lehet két kérdésem?
Miért nem akarod az arcodat megmutatni a nagy nyilvánosság előtt??
Milyen programmal vágtad össze a felvételeket??
Donjack 2011.06.11 12:58:32
@FreddyFan01: Először is engem ne hülyéz le,mert te itt egy senki vagy ,ha FreddyD hülyézett volna le azt elfogadom.A másik amit pityuládé is írt:nem tőled kérdeztük.A másik,hogy megint mondjam ki vagy te itt,hogy elküldesz egy nyilvános blogról!?És neked meg rohadna le a szád... -.-"