Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petya.apukaja

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok film készült már a vietnami háború borzalmairól és tulajdonképpen a Jákob lajtorjája is csak egy közülük. De talán mind közül ez a legegyedibb, amit eddig láttam. Kicsit eltartott, amíg dekódoltam, hiszen nem a szokásosnak mondható dramaturgiával dolgoztak és a…..
Kocsik szinte mindig feltűnnek a filmekben, és előfordul olyan helyzet is, amikor nagyobb szerepet kapnak, mint 1-1 emberi karakter. Az autós filmekben ugyebár elengedhetetlen kellék, de van olyan is, amikor nem a kocsikról szól a film, és mégis találkozunk benne egy olyannal, aminek a…..
petya.apukaja 2014.01.13 19:59:21
@bandigyerek: DeLorean a legfaszabb mind közul. Nekem siman az ugrott be rögtön, amikor meglattam a post cimet az indexen.
Gabriel Sherman újságíró hamarosan megjelenő, The Loudest Voice in the Room című könyvében azt állítja, hogy a Fox News nevű konzervatív amerikai hírcsatorna igazgatója, Roger Ailes szexet kért fizetésemelésért cserébe. Sherman azt állítja, hogy a könyvhöz 600 interjút…..
petya.apukaja 2014.01.08 21:07:16
@Mr. Közbiztonság Szilárd: nem. Akkor lenne, ha minden héten szorzodna vmi szammal.
petya.apukaja 2014.01.09 08:46:44
@Yooha: lineáris függvény az, csak az értelmezési tartomány a pozitiv egész számokra vonatkozik.
Egy nappal karácsony előtt egy dolgot lehet bizonyossággal állítani: még a karácsony megrögzött szerelmesei is (amilyenek például mi vagyunk) az öncsonkítás határára értek a karácsonyi zenék elkerülhetetlen áradatának következtében. Megmutatjuk, mi mitől leszünk rosszul…..
petya.apukaja 2013.12.25 07:57:44
@Medgar: Akkor nem vagy egyedül.
Egy masik félreértés, igaz nem karácsonyi, az Another day in paradise Phil Collins-tol, amire lassúztak a népek a 90-es évek elején, mert azt hitték, hogy vmi szerelmes dal.
petya.apukaja 2013.12.25 09:52:26
@trendo+: talán ennyire nem szar az összkép, de van benne igazság, sajnos.
Rövid bevezető lesz, mert Dave Wyndorf Monster Magnet-főnök annyit beszélt az interjúnk alatt, hogy nem vesszük el tőle a helyet. A lényeg, hogy január 29-én a Club 202-ben lép fel a pszichedelikus space rock csapat az A38 szervezésében, és a japán Church Of Misery társaságában.…..
petya.apukaja 2013.12.23 11:42:30
@sajó d.: az S-t benéztem, de ízlésvitaba más akar bonyolódni...
petya.apukaja 2013.12.23 12:38:54
@elgigante70: atadom, köszi. az S-ert mar mea culpaztam. legalabb volt csont.
petya.apukaja 2013.12.23 12:40:40
@Safri Róbert: szar eleted lehet, ha egy elirason felhuzod magad. tegyel be egy Magnet CD-t, es nyugodj meg LOL
Az igazán mókás kandikamerás tréfák azok, amelyek bármelyikünkkel megeshetnének. Na ez pont ilyen! Most őszintén, ki az, aki még soha nem tévedt el az IKEA-ban, csak úgy önszorgalomból, mindenféle átverés nélkül?  Épp ezért nagyon csúnya és persze nagyon mókás dolog,…..
petya.apukaja 2013.11.15 23:37:54
@Gera: vannak egybefuggoen berendezett szobak es mas helyisegek, ahol nincsenek nyilak, es kisebb szandekos atrendezessel siman megvaltja sok ember a szoporollerra a jegyet
Nyolc óráig lehet ráhangolódni az X-re, (Ezt írtam szombaton.) aztán meg már úgyis mindegy lesz, mert szépen élőben lekövetem a műsormenetet és ahogy az lenni szokott, némi fáziskésés és buffering után megírom a sallangmentes mivótot, meg a velős kommentárt. Addig a…..
Mostanában nem készülnek jó gengszterfilmek, Miért? Egyszerűen azért, mert napjainkban a bűnözés világa sokkal fehérgallérosabb lett, mint korábban, a mai modern technika feleslegessé teszi a fizikai erőszakot, egyre inkább a számítógép veszi át az übercool mordályok helyét.…..
petya.apukaja 2013.10.26 15:56:11
@vtbxx: igy hitelen be sem ugrik, hogy a sebhelyesarcu miröl szol. Pedig biztosan lattam.
Ül egy pali egy kanapén, és rém vicces tájszólással arról győzködi az embert, hogy a fizika lehet érdekes. Nekem, aki kegyelemkettessel abszolváltam az összes olyan tanévet, amiben volt fizikaoktatás (régen volt, mittudomén hány ilyen volt), és csak annak köszönhettem, hogy nem…..
petya.apukaja 2013.10.18 06:24:37
@BotloB: Van sok problema, amit meg lehetne mutatni, szoval attol nem kellene tartani, hogy kifogynak az ötletböl. Valszeg nincs annyi penzuk, hogy egy nagyobb stabbal dolgozzanak es parhuzamosan kettö vagy esetleg harom temat is körbejarjanak. Igy sajnos vontatott a musor, pedig lehetne egy erdekes magyar mythbusters-t csinalni.

Az operatörnek/rendezönek meg jobban at kene gondolniuk, hogy hogyan veszik föl a jeleneteket. A dobogepes kiserlet kameraja fajdalamas rossz volt, ahogyan sixx is irta.

Mindent egybeveve, ilyen es hasonlo musorokat szerintem erdemes kesziteni. Ebbol tanulhatnak vmit a gyerekek vagy legalabbis felkeltheti az erdeklödesuket a fizika es mernöki tudomanyok irant.
A kormány a parlament elé terjesztette az új nemzeti drogstratégiát – amiből az utolsó pillanatban drogellenes stratégia lett, végső cél a tiszta tudat és az ország drogmentesítése. De vajon mennyire reális erre alapozni a drogstratégiánkat a 21. században?    A…..
A Lotus F1 Team versenyzői nagyon optimistán készülhetnek a 28. Magyar Nagydíjra, hiszen tavaly kettős dobogós eredményt ünnepelhettek a Hungaroringen, és nem mellesleg a legutóbbi, németországi második-harmadik hely is nagy lendületet adhat az enstone-i gárdának. Kimi Räikkönen…..
petya.apukaja 2013.07.20 22:23:15
@siskalaszlo: tan sörös boded van a palyanal?
Akik esetleg rákattantak volna Tom Mason alienek ellen folytatott gerillaháborújára (Éghasadás) és Ryan Murphy bizarr horrorsorozatára (Amerikai Horror Story) most örülhetnek, mert a Viasat6 nem vár egy évet a folytatásra és augusztusban máris elkezdi a második évadát mindkét…..
petya.apukaja 2013.07.16 16:22:58
@saks: hujj-jujj-jujj. lehet egyedul vagy messze, s tavol ezzel a velemennyel. teny, hogy sokkal jobb a mostani alamondas, mint az elsö par evadban, de meg mindig eleg szerencsetlen. egy jo feliratozas siman többet erne.
Korábban írtuk már, hogy Gundel Takács Gábor kiszáll a Maradj talpon! című vetélkedőből, amit a köztévé azzal a lendülettel meg is szüntet majd, de akkora lett a népharag, hogy az MTVA sietve visszakozott, és újabb évadot kért az m1 egyetlen valóban nézett műsorából - de…..
petya.apukaja 2013.07.15 17:08:27
@sixx: Sixx, bakker, értsd már meg, hogy azért mert ocsmanyul beszélsz még nem leszel király. Jól irsz, de erre az alpári szövegre egyszeruen nics szükség. És ez igaz a bukótérre is ...
Peace
Svédország érdekes egy hely, politikusai nem különben képesek sajátos ötletekkel előállni (bár ugye a magyarokat ebben is nehéz felülmúlni, de ezt most hagyjuk). A legújabb megdöbbentő javaslatot a parlament szocialistákból és feministákból álló pártja, a Baloldali Párt…..
A Hajdú Péter fémjelezte Szépségkirálynő indulóinak semmi oka az aggodalomra, olyat, amilyet Miss Utah égett a Miss USA versenyen, egyszerűen képtelenség produkálni. Na jó, van olyan ostobenkó liba, aki ezt is alul tudja múlni, de ahhoz már tényleg agyhalottnak kell lenni. Marissa…..
petya.apukaja 2013.06.20 08:22:52
@Thrasher: tinipumpanak teljesen igaza van szerintem. ez a kerdes szimplan hulyeseg egy ilyen esemenyen mert tulsagosan összetett problemat vet fel. nem is ertem, hogy mit vart a kerdezö. ki a tököm tudna csak ugy a lecso közepebe vagva erröl a temarol ertekezni közönseg elött? egyebkent, amit makogott a szepseg, az akar jo is lehetett volna, ha folyamatosan sikerul neki elmondani ket mondatban amibe belekezdett.

megneznem mondjuk sixx-et, amikor a hasat behuzva pozol eröltetett vigyorral az arcan, hogy hirtelen improvizaljon egy olyan kerdesre, hogy " Mit gondol a genmodositott takarmanynövenyek elleni tiltakozasrol, miközben globalis elelmiszer hiany közeleg?".
Csabi lábadozásának környékén lelassultak, sőt, teljesen megálltak az események Dezső körül, ezt sokan észrevették már, a fejemhez is vágták páran. Most viszont, hogy újra munkába állt, úgy felpörgött minden, hogy alig győzöm kapkodni a fejemet, nem tudok olyan gyorsan…..
petya.apukaja 2013.06.09 10:32:42
@jürgen baromartz: Ezt nem lehet megfizetni. Sok ember harom even at szopott, mint a torkosborz. Kivancsi lennek a beleölt munkaorak szamara. Ha csak 1000 oraval szamolsz, az 20-30 ejrojaval is eleg sok penz, plusz a vetelar, utanajaras, alkatreszek, es persze a haszon. A penz, amit kerni kene erte gyakorlatilag megegyezik egy uj E-Klasse araval.
Van ez az úszónő, aki szakmájában közepesnél jobban teljesített, sőt, ha azt vesszük, egy örökös magyar bajnoki cím meg az EB-bronz az egészen frankó, de a saját árnyékát csak nem tudta átlépni, hogy most azért, mert nem mert nagyot lépni, nehogy kicsorogjon valami a lába…..
petya.apukaja 2013.05.28 06:07:25
@queensryche: pontosan erröl beszelek en is, amit az F52.7 kategoriaban irnak. Vagyis az Excessive sexual drive (tulzott szexualis kesztetes) az a Nymphomania. A szexmania es a tulzott kesztetes az uaz, nem? Mind a kettö azt jelenti, hogy egyfolyaban kufircolni akar az illetö.
petya.apukaja 2013.05.28 07:29:11
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:

akkor, a felreertesek elkerulese vegett:
"nymphomaniac: a woman who has an excessive desire for sex"
(Oxford Advanced Learner's Disctionary of Current English, A.S. Hornby, 5th ed., 1995, Oxford University Press)

A szo ezen ertelmezese teljesen megallja a helyet a kiscsajra, szoval ezert ekezni sixx-et szimplan hulyeseg. Mellesleg, az teljesen lenyegtelen, hogy a nimfoman kielegul-e avagy sem. Ki is elegulhet az adott aktusban, de attol meg keresi az ujabb alkalmat. A magyar köznyelvben az ilyen illetöt szexmaniasnak is hivjak (ami egyebkent vonatkozik mind a ket nemre a nimfomannal szemben, ami csak a szexmanias nökre ertendö).

A hozzaszolasod többi reszevel egyebkent tökeletesen egyetertek.
petya.apukaja 2013.05.28 07:55:51
@queensryche: Nos, ebben nem ertunk egyet. A nimfoman meghatarozasainal sehol sem olvastam, hogy ne elegulne ki, illetve azt sem, hogy mindezt hany partnerrel teszi.

Mindegy is. Alapvetöen nem erröl szol a cikk.

Tovabbi szep napot!
Nahát, nem is hittük volna, hogy ez valaha előfordulhat: Kovács "Ákos" Ákos, érdemes művész, a Kossuth-díj egyik könnyűzenésze olyan összegért vállalta, hogy 320 db szignált ír (írat valami négerrel) a közrádiónak, amiről az MTVA nem hajlandó nyilatkozni. A Bors háborodott…..
petya.apukaja 2013.05.27 19:40:48
@w_tilos: hogy mi a nagy love, az teljesen relative. a semmiert 3 milka, az sok. a szarert is. es ez attol fuggetlen, hogy hogyan muködik a demokracia.

mesepart meg nem kell, mert van belöluk kurva sok. csak az van ...
petya.apukaja 2013.05.27 19:57:16
@sakhal: azert majd figyelj oda, hogy a vedesen ne arcoskodj, mert ott is szarul szokta magat kivenni a dolog ...

ja, es gondolom a szinhaznak azert nem te voltal a fötervezöje, hanem beengedtek egy irodaba, ahol epp egy szinhazat terveztek, es adtak vmi rutin melot. ami meg igy is dicseretes, csak nem kell hozza vetiteni, hogy mekkora majer vagy. oksa?
petya.apukaja 2013.05.27 21:16:34
@sakhal: mea culpa. grat, de attol meg lehet szerenyebben.
Kicserélte a Kindertojást igazira, csóri csemetéje meg jól ráharap, aztán meg még el is kezd bőgni. De legalább a szülők kurva jól szórakoznak a háttérben ..
petya.apukaja 2013.02.07 21:48:23
Finnországban február 5-én zászlós ünnep van, vagyis ezen a napon a nemzeti lobogót kitűzik minden elképzelhető helyre. Ezen a napon Johan Ludvig Runeberg íróra, költőre emlékeznek a finnek, aki 1804-ben ezen a napon született.     Johan Ludvig Runeberg   A svéd…..
A Ladának nálunk kultusza volt egykor, s még ma is sokan nosztalgiázva gondolnak rá. Akinek sikerült a szovjet ipar ékességére szert tennie, az már vitte valamire az életben. Legalábbis sokkal többre, mint egy Dacia, Trabant vagy Wartburg tulajdonos.       Nem tudom,…..
petya.apukaja 2013.02.06 20:40:00
Subba Így beszopni?! 2013.02.02 15:40:27
Már megint az oroszok ..
vékony lányok Gloria 2013.01.29 13:00:00
..