Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NZ79

0 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt egy-két kirúgás, mielőtt hozzáláthattak volna a Bullet to the Headnek. Wayne Kramer rendezőtől azért váltak meg, mert ő egy komorabb hangvételű akció-thrillert akart, de Sylvester Stallone ebbe nem ment bele, így került Walter Hill a rendezői székbe. Majd Thomas Jane-t…..
A LEGO stílusú poszter után egy érdekes animáció készült a filmhez. A másfél perces videó képi világa kaotikus, és felkavaró, ám mindenképpen remekbe szabott, s némi képregényes vonás is észrevehető. Zachary Jonhson készítette az ötletes animációt. ..
NZ79 2012.09.30 09:28:44
www.ign.com/articles/2012/09/06/gemini-man-the-movie-that-could-have-been-looper

Nyílván továbbra is várom..pár sor a film előéletéről...(valamikor az ezredforduló olvastam aVOX-ban a Mel Gibson féle verzióról..)
Filmdroid Stoker előzetes 2012.09.27 15:00:00
Egy idegileg labilis anya, egy összezavarodott, és veszélyes lány, valamint egy sejtelmes nagybácsi hármasának különös kapcsolatát taglalja a film. Miután a Stoker családban elhalálozik a családfő nem marad sokáig magára Evie, a megözvegyült anya és lánya, India, ugyanis…..
Ami eddig pletyka volt, most valósággá vált, miszerint Rupert Wayett hivatalosan is kivált a A Majmok bolygója: Lázadás folytatásának projektjéből. A Fox összeállított egy listát a lehetséges rendezőkről, aminek az élén Matt Reeves szerepel. Neki köszönhetjük többek…..
Az Universel studió nem hagyja ülni az egyik legjobb pénztermelő projektjét, a Transfomerst. A befolyt milliók után ez nem meglepő, ahogy az sem, hogy hiába jelentette ki Michael Bay, hogy nem rendez több részt a franchisenak, mégis sikerült őt meggyőzniük. Peter Cullen továbbra is…..
Filmdroid Dohányfüst a vásznon 2012.09.22 12:00:00
írta Doro_ Cigi, dohány, bagó, staub, spangli. Akárhogyan is nevezzük, aktív használóként, vagy passzív szenvedőként, mindannyian ismerjük a füstölgő végű dohányrudat, amely Közép-Amerikában bukkant fel először több száz évvel ezelőtt, és azóta a használata lassan…..
Park Chan-wook koreai rendező nyugaton is kultstátuszt ért el a Vengeance-trilógiájával, nem csoda, ha Amerika is szeretné, hogy ragadjon rá egy kicsi ebből az aranyból. A régóta bukdácsoló Oldboy remake aligha fogja ezt elérni, sokkal jobb ötlet elhozni a rendezőt cakkumpakk…..
Filmdroid Sinister 18+ előzetes 2012.09.19 11:33:06
A Sinister egy új horror a Paranormal Activity producereitől. A főszerepben Ethan Hawke, egy író, aki megtörtént bűnügyeket regényesít meg. Amikor egy új házba költözik a családjával egy rejtályes dobozt talál a padláson tele nyugtalanító házimozikkal. Ahogy lejátsza őket,…..
írta Nikodémus Tudjuk le gyorsan az előzményeket: a denevérember újkori mozis pályafutása Tim Burton bíztató duplázása után meglehetősen gyorsan ért kényszerű véget. A művész(i hajzatú) direktor ugyan erős látványt és még erősebb hangulatot teremtett, hőse…..
Nem tudom, hallottatok-e róla, de van most ez a kis indie film, az Expandables, ami szinte belopakodott a mozikba, egy olyan igazi többkezes darab. Néhány reményteljse kiugró ezután szóló projektekben lesz látható, pár napja kaptunk egy képet Sly és Arnie közös filmjéről, tegnap…..
Az Expandables 2 még meg sem jelent a mozikban, Avi Lerner producer már arról beszélt a Total Film magazinnak, hogy kikkel tárgyal a folytatásról. "Megkerestük Clint Eastwoodot, van egy karakterünk, akit szeretnénk, hogy eljátszon. Beszélünk Harrison Forddal. És Wesley Snipesot is…..
Filmdroid Russell Crowe Noéként 2012.08.11 09:30:00
Megérkezett az első hivatalos kép Darren Aronofsky készületben lévő szuperprodukciójából a Noéból. A címszereplőt Russell Crowet vehetjük szemügyre. Láthatóan megöregedett a Gladiátorunk. A bibliai Noé és bárkája történetét elmesélő Noah-ban Ray Winstone lesz az…..
Úgy gondoltam elindítok egy új rovatot, amelyben ismert rendezők életművét mutatom be, a karrierjüket, a filmjeiket. Nem teljesen előzmények nélküli a rovat, hiszen korábban már olvashattatok két remek írást Koimbrától a témában. Előbb Michael Bay a sikerrendező került…..
NZ79 2012.08.11 09:26:57
Az év talán legizgalmasabb hírét jelentették be, hivatalosan is megerősítették a Warner Bros. stúdiónál,hogy felkérték Ben Afflecket rendezze meg a  Justice League filmet. A tárgyalások előrehaladott állapotban vannak, a színész rendező már találkozott is Christopher Nolannel…..
1952 óta tízévente összeállítja minden idők legjobb filmjeinek listáját a Brit Filmintézet (BFI) filmművészeti folyóirata, a Sight & Sound. A rendezőknél az első helyen Jaszudzsiro Ozu Tokiói történet-e végzett, a második helyen döntetlen alakult ki a 2001: Űrodüsszeia…..
Filmdroid The Show Must Go On... 2012.08.05 13:30:00
Nagyon nehéz szívvel írom ezt a posztot, Koimbra munkája, az ő hozzáállása, egész egyszerűen pótolhatatlan, ő maga a Filmdroid, ez kétségtelen. Viszont a blog nagyon sokaknak rengeteg örömöt okozott és egyszerűen úgy gondoltuk páran, hogy nem szűnhet meg, nem lehet a…..
Filmdroid THE END 2012.08.04 19:54:18
Nem szokás abbahagyni egy több éves és sok ezer látogatóval büszkélkedő oldalt, de én mégis megteszem. 2007 októberében indult útjára a Filmdroid, hatalmas lelkesedéssel vágtam bele azzal a céllal, hogy minél több hírt megosszak az olvasókkal a filmek világából.…..
Jövőre repkedhet a vásznakon Zack Snyder Supermanje, a Warner közzétett egy újabb posztert és következő Batman film előtt leadja a teasert is. A Comic Conon megkérdezték  a rendezőtől, hogy az Acélember benne lesz-e az Igazság Ligája filmben, de erre még Snyder sem tudott választ…..
NZ79 2012.07.17 21:30:46
Bizonyára Brad Pitt százszor is elátkozta azt a napot, amikor úgy döntött, hogy a World War Z-t Marc Forsternek kell ledirigálnia. Mint korábban kiderült a film a rendezőnek lövése sem volt, hogy miképp kell összehozni egy akciójelenetet, de még a munkálatok alatt sem tudta kezében…..
Christopher Nolan úton-útfélen azt hangoztatja, hogy a harmadik Batman filmje magára hagyja a képregényhőst. Tavaly bizakodásra adhatott okot, hogy Jeff Robinov, a Warner vezérigazgatója azt mondta, hogy Nolan és felesége producerként továbbra is a fedélzeten marad a további sötét…..
Heteken belül hozzálátnak a Wolverine folytatásának a forgatásához, a készítők elvileg tanultak a hibáikból és azt ígérik, hogy a különleges gyógyítóképességgel megáldott, adamantiummal bevont csontozatú mutáns következő kalandjával mindenki elégedett lesz (sokszor…..
Május közepén szellőztették meg, hogy a Summit azt szeretné, ha Ryan Reynolds lenne a Hegylakó (Highlander) remake főszereplője. A színésszel tárgyalóasztalhoz ültek, sikeresen megegyeztek és Reynolds aláfirkantotta a szerződést: Szóval most már hivatalos a dolog, ő formálhatja…..
Filmdroid Box Office: R uralom 2012.07.01 21:34:00
Köztudott, hogy Hollywoodban a fejesek hidegrázást kapnak, ha elhangzik az R kategória megjegyzés. Ám olykor-olykor érkezik egy-két durvább alkotás, amely bebizonyítja, hogy a közönség igenis vevő az R-re, legalábbis a Ted-re és a Magic Mike-ra csak úgy özönlött a nép. Mark…..