Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pelu

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tottenham mestere, Mauricio Pochettino várhatóan nem számíthat Toby Alderweireld játékára a Juventus ellen, miközben a sarkantyúsok védelmét majd a világ egyik legjobb támadója ostromolhatja. A Bajnokok Ligája legjobb tizenhat csapata kedden kezdi meg a kiesési küzdelmeket, a…..
pelu 2018.02.12 09:29:35
@Knob: Uhh, bazz, ez még poénnak is szar. De bízom benne, h annak szántad.
Massimiliano Allegri a Fiorentina elleni egygólos diadal után a győzelem és a kapott gól elkerülésének a fontosságáról beszélt. Mario Mandžukić fejesével a Juventus megszerezte az előnyt, majd Milan Badelj kiállítása nyomán emberhátrányba kerültek a vendégek. „Fontos…..
pelu 2017.09.21 09:47:10
@Ámok: Kicsit érj és tapasztalj, vagy szurkolj a Romának vagy a Napolinak. Azt mondják, ők szebben játszanak...
Jelentések szerint az Atalanta együttese ajánlatot továbbított a Juventus számára Tomas Rincón megszerzése érdekében. Gianluca Di Marzio honlapja számol be arról, hogy a szimpatikus bergámói csapat szívesen látná soraiban a télen Genovából Torinóba szerződő játékost,…..
pelu 2017.07.06 15:19:30
@simoni: Amikor hozta, még 3-5-2-be érkezett, és kp. hiány volt. Szerencsétlenségére, és szerencsénkre hamar változott a szerkezet, ahol már feleslegesnek bizonyult. Ennyi csak a történet. Ilyen egyszerű. Nem kell itt mindjárt katasztrófát látni, meg szar döntéseket emlegetni.
Black Sabbath – 13(Vertigo/Universal) Szerkesztőségünk egyik tagja azt kérdezte a Black Sabbath új albumának többszöri meghallgatása után, hogy jó-jó, de minek kellett ez egyáltalán? Én meg azt kérdezem, miért ne? Ha meg lehetett csinálni négy évvel ezelőtt a Heaven &…..
Nagy-Pál Tamástól, a Totálsport zenerajongó újságírójától kaptuk a levelet vasárnap, miszerint a Mobb Deep rapduó egyik fele, Prodigy és Alchemist producer közös, Albert Einstein című lemezén szerepel egy dal, amiben Somló Tamás énekel. Pontosabban az LGT-től A…..
Pénteken óvatosan jeleztük a Lángoló Gitárok Facebookján, hogy Kanye West féltve őrzött, június 18-ára várt Yeezus című nagylemeze kiszivárgott a netre. Ez annyira nem nagy szám, minden albummal megtörténik az ilyesmi a mai világban, most viszont a teljes magyar népesség…..
Június közepén kerül boltokba a Sex Action új albuma, az Olaj a tűzre. Ez lesz a csapat első lemeze 2005 óta, és egyben az első, amit az új felállás készített el. A Sex Action a '90-es évek első felének egyik legnépszerűbb hazai rockcsapata volt, akik némi szünetet…..
pelu 2013.06.06 17:38:03
@borisz: Szaszának se volt hangja, de mondjuk valamivel többet kitudott hozni belőle...
Az alábbi írást A nép fia - X-Men és képregényrajongó - küldte be. SpoileresA rajongók öt éve várnak egy új X-MEN-filmre (az X-MEN Origins: Wolverince c. vadhajtástól most jótékonyan tekintsünk el), és ím, a mostani Hollywood-i szokásokhoz híven kapunk egy előzmény-filmet.…..