Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brigi \"B. A.\" főnöke

0 bejegyzést írt és 487 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Porsche mérnökeinek simán elhiszem, hogy nem marketing rizsa, hogy eddig azért nem volt elektromos rásegítésű kormány a 911-ekben, mert az eddigi megoldások nem feleltek meg. Porschét az ember többek között a futóműve miatt vesz, vérszegény kompromisszumokra senki nem…..
 A. elkövette azt a klasszikusnak mondható hibát, hogy nem olvasta végig pontról pontra a 15 oldalas lízingszerződését, mielőtt aláírta volna. Azóta meglepő módon mindenféle címen levont már tőle pénzt az MKB Euroleasing.Elkövettem azt a súlyos hibát, hogy kiemelt…..
A Totalcar egyik nagy médiatörténeti pillanatát élhetik meg velünk, kedves olvasóink. Amire oly régen készültünk és terveztük, az végre megvalósul: kihívjuk a kollégát és a földbe döngöljük, majd együtt sírunk és nevetünk a leszakadt lendkerekek, füstölgő hengerfejek…..
Brigi \"B. A.\" főnöke 2011.08.26 22:03:46
@Motordoktor: Ha végigmegy. Jut eszembe, abszolút idők alapján lesz felállítva a sorrend, átlagoltok, vagy egyenes kieséses rendszer lesz?

"A Hacsi specifikációját nem ismerem, de ha az egy épített autó slickekkel akkor nem is igazán egy kategória."

Én sem ismerem, viszont amit írsz, azal egyetértek. Mégsem várja a nagyközönség az első helyre valamiért.

"A T5 automata és nehéz. A negyedmérföld meg rövid. "
Hát jah, ezért nem várom én sem a mezőny elejébe.

@fogash: Meg itt:
en.wikipedia.org/wiki/Volvo_S70
Volt belőle AWD, sőt, amit én láttam, az konkrétan olyan volt, ezért írtam reflexből ilyennek.
Brigi \"B. A.\" főnöke 2011.08.26 22:17:26
@ommm: Meglátjuk, szerintem apróságok döntenek majd, tapadás, hátszél, reakcióidő a rajtnál, ilyesmik. Váltott sofőrös menetek is lesznek? :)
Ha messze ülsz, a saját lábad töri rommá a medencédet. Ha közel, nem bírod tekerni a kormányt. Mellesleg, ha túlságosan távol, akkor se. Ja, és ha a fejtámla magasságát nem találod el, kitörik a nyakad, a rossz helyen levő kormány miatt meg fékezéskor akad majd be a lábad.Az…..
Brigi \"B. A.\" főnöke 2011.08.13 16:21:11
@Rocko-:

"felfelé dettó, ha két méter krüliről indulsz, akkor középkategória, ott meg alapértelmezettnek veszik hogy felsővezető manager vagy.
holott nem, csak az ember eltér az átlagtól."

Ráadásul ha nincs szükséged bele bika motorra, hanem elég lenne az 1.6 is, akkor még a sz*rrágó cimkét is a nyakadba kapod. BMW 716, hö-hö-hö.
Ül az ember a kocsiban, dögmeleg van, rárohad a gatya is. Én bizony gyíkarc vagyok, ha nem muszáj, nem akarok megsülni az öreg Mitsubishi Sigma bőrülésében, tehát megnyomom a kis hópihe ikonos gombot. Jön a finom hűvös levegő, máris kezdem magam jól érezni, így nem tűnik…..
Talán emlékeznek még Gergőre, aki annak idején egy levélben mesélte el, hogyan indult feleségért Chilébe és hogyan kötött ki végül egy Renault Thalia kormánya mögött. Nos, Gergőék életében azóta történt egy s más, míg végül Londonban kötöttek ki, ahonnan szintén…..
A futárok becsületét Leadfoot védi meg:A június 27-én megjelent Nyílt levél az éttermi fogyatékosok c. vicces(nek szánt) posztról eszembe jutott valami. Talán érdekesek lehetnek a másik oldal tapasztalatai is. Annyit kell tudni hozzá, hogy jómagam 2,5 évig pizzafutárként…..
Emberek vagyunk, hibázunk, mindenki, kivétel nélkül.Ha a hiperdrága űrjárművek is főleg emberi mulasztás miatt pusztulnak el a személyzettel együtt, akkor mit várhatunk egy aluliskolázott személyzetistől, vagy HR-tanácsadótól? Egyáltalán, ki lehet ma Magyarországon…..
Igencsak érdekes műszaki alkotást adtak át a belga mérnökök június 6-án. A Brüsszel-Amszterdam közötti nagysebességű vasútvonal Antwerpentől közvetlenül északkeletre eső szakaszán (Google maps még a napelemek nélkül) egy mesterséges alagút tetején 16 ezer napelemet…..
Közel a vég! Gábor leveléből kiderül, hogy a biztosítók már olyan extrém lehetőségektől sem rettennek vissza, ha nemfizetésről van szó, minthogy kijelentsék, az álló gépjármű valójában nem automobil, hanem "nem fokozott veszélyforrású tárgy". Parkolóban…..
Brigi \"B. A.\" főnöke 2011.06.08 12:12:28
@keseruimre: Erre azért szeretnék kérni egy jogszabályi hivatkozást. Lehet, hogy én maradtam le valamiről, de én nem látom, hogy lenne ilyen a btk. megfelelő szakaszaiban, ergo megvalósulhat akár gondatlanságból is. Az pedig fennáll, hiszen aki egyszer már kinyitotta az autója ajtaját, az tudja, hogy mekkorára nyílik, és fel tudja mérni, hogy van-e elegendő hely.

Arra is felhívnám a figyelmedet, hogy ebben az értékben ez még nem bcs., hanem csak vétség. Szerintem ez zavarhatott meg téged, ha bcs., akkor annak valóban feltétele a szándékosság.

Te melyik jogi kategóriába tennéd a megtörtént eseményt?
Brigi \"B. A.\" főnöke 2011.06.08 13:02:28
@keseruimre: Értelek. Nem értek egyet, de nem is gondolom, hogy meg tudjuk győzni egymást, és azt is elfogadom, hogy a te érvelésed is tartalmaz logikailag és jogilag elfogadható elemeket, sőt, igen nagy része ilyen. Ettől függetlenül a véleményem változatlan.

További szép napot kívánok!
Amikor először hallottuk, hogy veterántraktor-majális lesz Bokorban, nem akartuk elhinni. Most, hogy évek óta élvezzük, megszerettük, és láttuk milyen jó, el se akarjuk hinni, hogy az idei volt az utolsó. Miért? Mai cikkünk blogposztja...
Az alsó-középkategória a tolvajok kedvenceHazánk piacvezető flotta- és gépjárműkezelője, a LeasePlan Hungária Zrt. saját adatbázisából végzett kutatása szerint az idei év első három hónapjában kétharmad annyi autót tulajdonítottak el időarányosan a közel tízezres…..
Brigi \"B. A.\" főnöke 2011.05.30 21:04:10
@Peeroy:

"A bontóst orrgazdasággal gyanúsították meg,"

Orrgazdasággal! :D :D :D
Vasárnap feltörték a Népstadion melletti kerékpárpálya bringaraktárát, az ott található mintegy ötven bicikli és motor közül egyetlen egyet vittek el. Az eltulajdonított gép Nagy György sebességrekord-vadász egyedi kerékpárja volt. A Schwinn-Csepel támogatásával készült…..
Hetente legalább két olyan levél landol a postaládámban, amelyben valamelyik olvasónk kérdezi, meg merje-e venni az e-bayen látott öreg autót, ha be akarja hozni veteránként. Hogy előtúrja-e a nagyapja garázsából a húsz éve leadott rendszámú Wartburgot, hogy oldtimerként újra…..
Brigi \"B. A.\" főnöke 2011.05.29 22:24:18
@tempi: Ismerek egy faszit, sok-sok évig taxizott pont ugyanilyennel, még a színe is stimmel. Ha ez az az autó.. gondold tovább, nem egy gyakori típus.
Coming out: nagy gyümölcsjoghurt-evő vagyok. Egész pontosan minden reggel egy pohárral bedobok ebből a kellemes tejtermékből, másra nincs is nagyon idő, ehhez viszont ragaszkodom. A reggel érzékeny időszak, közvetlenül felkelés után az ember még szívesen fogad egy minimális…..
Igazából Bence sem csodálkozik, hogy a tintagyártókat is elérte a válság. Szegényeknek amúgy is elég bajuk van, ha már az alaptörvénykotmányt is iPaden skiccelik, a jelek szerint már arra sincs pénzük, hogy kisebb patronba csomagolják a kevesebb tintát:Helló, Bence vagyok a…..
Csoda, hogy még létezik magyar felsőoktatás, amikor a felvi.hu-n digitálisan jelentkezőknek kínkeserves nehézségekkel kell szembenézniük:felvi 2011: ha elbasztad a jelentkezesed es mar nem lehetett modositani akkor az kb hello is iden. es akkor a tortenet bovebben:2011-ben beadtam a…..
Olvasónk történetéből kiderül, hogy egy felelőtlen családtag hitelfelvételei könnyen tönkre tehetik az egész család életét.A mi történetünk elég kusza és nagyon kíváncsi lennék mikor lesz vége és mi lesz a végkifejlete, mert ilyen körülmények között nem lehet már…..
Brigi \"B. A.\" főnöke 2011.05.11 22:08:49
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

"es a leveliro amit evett, ivott, hordott stb azt ugy 18 evig a kedves papa allta..."

Uramisten, hogy lehet ekkora baromságot leírni? Anyuka fizetése hol marad? És az államtól kapott családi pótlék?

Nem mellesleg, ha valaki apa lesz, azt minden esetben önkéntesen teszi. Az emberi hím biológiailag alkalmatlan arra, hogy erőszak hatására merevedése, majd orgazmusa legyen. Oxigénhiányos állapotban lehet ugyan magömlést elérni, de gondolom ebben az esetben nincs szó ilyesmiről. Ráadásul az alkoholizmus nem tesz jót a spermáknak, így igen kicsi a valószínűsége, hogy elsőre összejöjjön a dolog.