Regisztráció Blogot indítok
Adatok
málta

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap éjjel történt az eset, amikor Adriane és Marku horogjára egy hatalmas rája felesett.   Az aprócska tengeri teremtmény 4 méter hosszú és több mint 2 méter széles.   A mérlegeléssel már problémák adódtak, ugyanis a mérleg összeroppant a hatalmas súly alatt. Elviekben 200 kilós a…..
málta 2017.02.28 10:42:35
Ügyfélkapun keresztül elintézni egy hivatalos ügyet jó dolog, hiszen nem kell időpontot kérni, sorban állni, alkoholszagú biztonsági őrtől sorszámot kérni, hanem pár kattintás után elégedetten hátra dőlhet az ember. Azonban olyan módosítást szeretettem volna végrehajtani, amire a rendszerben nincs…..
málta 2017.01.24 18:58:37
@Nunsaram Savitri: 2 éve hasonló ügyintézésünk volt. Nálunk nyilatkoznia kellett a kültagnak, hogy nem kívánja folytatni a tevékenységet sem ő, sem az örökös/ök, és kérik a cég megszüntetését. Ennyi volt, remélem tudtam segíteni.
A Fidesz tegnap sajtóközleményt adott ki, melyben a párt egy rendőri szemlére hivatkozva a következő dilemmát veti fel: „Felmerül a kérdés, hogy az aktivisták – emberek jóhiszeműségét kihasználva – valójában nem is a környezetért aggódnak, hanem egy drogtanyáért.„ A Ligetvédők kommunikációjából, de…..
málta 2016.07.08 10:23:23
@BobArctor:

Kedves @BobArctor!
Ész érveket ezeknek?
Kidobott energia.
Mostanában a társadalmunk normálisabb felében többek között mindenki azon agyal, mi lenne a helyes magatartás az úgynevezett kvóta népszavazással, akarom mondani, hogy stílusos legyek, ezzel a Nemzeti Népszavazással összefüggésben. És nem találják a jó megoldást. Hát igen, most a baloldalon…..
málta 2016.07.08 10:02:15
@Bajer Zsolt:
"Hat ezert, mert barmilyen kerdes merult fel az elmult 6 evben, ok SEMMIRE SEMMILYEN VALASZT SEM TUDTAK ADNI "az orbantakarodjon" kivul."

Elég szelektív a memóriád. Az ész érvek és tények azelőtt esnek ki belőle, mielőtt az első hangot felfognád.
Persze sokan vagytok így ezzel. Ez a Vezíred sikerének kulcsa, emiatt lophatják szét a szemetek előtt az országot.

Ebben az ügyben csak annyit kellene meghallanod, hogy mit is akar Brüsszel. Kevesebb mint 2000 menekült ügyének elbírálását, és pozitív elbírálás esetén hagyni őket itt letelepedni. Ha akarnak.
Ám persze senki sem akar itt maradni, mi több a magyarok is menekülnek (már akinek van lehetősége) - miért is?
Amúgy a Vezír már rég aláírta a vonatkozó EU-s javaslatot, ami egyébként demokratikusan, az európai többség akaratából, az őket képviselő képviselők szavaztatásával jött létre.

Te csak habzsold a hülyítő kormánypropagandát, neked csinálják. Sajna az én pénzemből is.
málta 2016.07.08 10:09:10
@CSAK A dunába lőtt libsi a jó libsi !!:

"Elkepesztoek ezek a libsik. Az orbanfobiajuk miatt, kepesek lenenek, tobb tiz millio terroristaval elarasztani magyarorszagot."

Ez maximum a te fejedben van így.
Gondolom összesen ennyi fér bele. A sötét anyag kitölti az űrt.
Amit írtál, az a te feltételezésed (meg esetleg néhány hozzád hasonló elhülyített szerencsétlené), amire semmilyen hiteles alátámasztást nem tudsz prezentálni. A saját sörpuccsos ordításodon túl.
A nick neved nomen est omen - ha ugyan érted.
Mintha valami sorozatot néznék. Régóta. A forgatókönyvíró ennyi idő után nem talál újabb fordulatos eseményeket, konfliktusokat, megismétli hát a már látottakat újonnan érkezett szereplőkkel. Egyszer működött, hát biztos lesz élvezeti értéke most is. Ilyen érzésem volt tegnap. A régi történet, régi…..
Az elmúlt hetek a „népszavazás” kérdése körül forogtak. Talán még soha senki sem foglalkozott ennyiszer a népszavazás intézményével, illetve a Nemzeti Választási Irodával (NVI) mostanában. A február 23-án történtek rávilágítottak arra, hogy bár a demokratikus…..
málta 2016.03.05 11:04:20
@nniicckk: Viktorra gondolsz?
Nagy leépítések történnek az MTVA-nál, aminek köszönhetően a közmédia megvált a Ridikül beszélgetős műsort is vezető Jakupcsek Gabriellától. A Blikk mai száma azt írja, hogy a műsorvezetőnő teljesen belebetegedett a hírbe és már a hangja is elment. Azt is elmondta a…..
málta 2015.12.24 08:47:22
Bartus László véleményével értek egyet:
Természtesen együttérzünk mindenkivel, aki elveszíti az állását. Azokkal a további ezrekkel is, akik még Jakupcsek előtt veszítették el az állásukat a közmédiában. Azokkal még inkább, akiket a NER hatalomátvétele után azonnal kirúgtak. De leginkább azokkal érzünk egyet, akik maguktól távoztak, miután szembesültek azzal, hogy mivé lesz a közmédia. Jakupcsek Gabriella nem tartozott ezek közé. Nyilván más a felelőssége annak, aki a goebbelsi hírcentrum alkalmazottjaként a hazug propagandát szolgálja, naponta csal, hazudik, ferdít, elhallgat, manipulál, mint annak, aki kulturális vagy szórakoztató műsorokat csinál. De akkor sem mindegy, hogy mihez adja az ember a nevét. Nem értem, hogy Jakupcsek Gabriella miért azon csodálkozik, hogy kirúgták. Az igazi kérdés nem ez, hanem az, hogy mit keresett ott? Egy olyan televízióban, ahol a valóságot meghamisítják, amely egy diktatúra szócsöve, propagandagyára, tisztességes szakember nem teszi be a lábát. Nem azonosul vele. Nem igaz, hogy neki semmi köze ahhoz, ami abban a televízióban történik, ahol ő dolgozik. Az is komoly kérdéseket vet fel, hogy miképpen dolgozhat valaki olyan televízióban, ahonnan százával rúgták ki politikai okokból a legnagyszerűbb kollégákat. Miért nincs minimális szolidaritás? Jakupcsek Gabriellának nem tűnt fel, hogy a szakmai szakszervezet kirúgott vezetői éveken át tüntettek az intézmény előtt a tisztességes tájékoztatásért? Hogyan lehet ezek után egy ilyen helyen dolgozni? Nagy felelősségük van azoknak, akik legitimálják ezt a rendszert, különösen azt a gazemberséget, amit az elfoglalt közmédiában ezek tesznek. Magyarországon ugyan tévedésben vannak a diktatúrába konszolidálódott emberek, és úgy tesznek, mintha egy demokráciában és szabad országban élnének, de csak magukat tudják becsapni. Mégegyszer mondom: nem az a kérdés, hogy kirúgták Jakupcseket, hanem az, hogy mit keresett ott? Ez a szégyen. S nem értem, hogy miért csodálkozik a kirúgása aljas módján. Nem tudta, hogy milyen aljas rendszernek, aljas embereknek dolgozik? Ne beszéljen szamárságokat, hogy ő a nézőnek dolgozott. Ő a főnökeinek dolgozott, akik elrabolták a közmédiát, és fasiszta propagandára használják. Ne csodálkozzon ezen a stíluson, ideje észrevennie, hol dolgozott. Ezek ezzel azonosak. És ő is azonos volt velük mindaddig, amíg közöttük volt. Ugyanígy rúgtak ki másokat előtte, az nem zavarta? Örüljön neki, hogy innen kirúgták, és szégyellje magát azért, hogy nem maga távozott, és egy percet is eltöltött ebben a propagandagyárban. Szégyen, hogy a nevét adta hozzá. Nem Jakupcsek Gabriellát kell sajnálni, hanem a magyar adófizetők pénzén fenntartott, elrabolt közmédiát. Nem hullatunk Gabrielláért krokodilkönnyeket, szégyellje magát!
Az már senkit sem lep meg, hogy a kínai ipar erős hajlandóságot mutat az eredeti nyugati termékek másolására, ám az talán kevéssé közismert, hogy nem csak cipőt, ruhát, autót, telefont…..
Rejtélyes fekete kör tűnt fel nagypénteken az égen Észak-Kazahsztánban, alig 70 kilométerre a fővárostól, Asztanától.  A helyiek videóra vették a jelenséget, ami legalább 15 percen át látható volt, mielőtt eltűnt volna. ..
málta 2015.04.06 18:12:43
Folytatjuk sorozatunkat, melyben megfizethető árú ingatlanokat mutatunk be nektek. Ebben a bejegyzésben az agglomeráció kerül központba. Sokak fejében él a tévhit, miszerint ezeken a területeken irreális és megfizethetetlen árakon kínálják az eladó otthonokat. Szeretnénk erre a…..
málta 2015.03.29 08:48:26
@retrovírus: Kattints a képre, és megtudod. A gyökerezésedet nem kommentálom...
Enntrance Korean skincare 2015.02.16 09:41:01
Feszes, tiszta, egészséges, alig látható pórusokkal? Ezek a koreai nők bőrének ismertető jelei. Gyönyörű, makulátlan bőr, mintha csak photoshoppal dolgoztak volna rajta. De hogyan csinálják?  Néhány fontos tényt érdemes leszögezni még az elején. Rengetegen pörögnek…..
1969. Staller Ilona később Cicciolina 18 évesen, még Magyarországon...
málta 2015.01.10 14:12:55
@HorrorPop: Igazad van, sportolás közben! De Kádár érkezésére nem vehette le esetleg?
Mindannyian utáljuk a tájba nem illeszkedő, giccses kacsalábon forgó palotákat, na most egy olyan házikót mutatok, ami nemhogy elcsúfítaná a tájat, de észre se venni. Mutatom:   Nem látod? Na, akkor talán így:   Így sem? Oké, segítek:   A házikó annyira…..
Tisztelt Országgyűlési Képviselő Úrhölgy! Tisztelt Országgyűlési Képviselő Úr! A Magyar Országgyűlés által a „Kiskereskedelmi szektorban történő vasárnapi munkavégzés tilalmáról” elfogadott törvényjavaslat egy, a szakmámra ható negatív következményére szeretnék…..
málta 2015.01.06 06:35:30
Pre-inka csontokra bukkantak a Nobel-díjas perui író, Mario Vargas Llosa szülőházában.   A pre-inka sírt abban az Arequipában lévő házban találták meg, ahol Mario Vargas Llosa született. A sír, amely 1,5 méter mélyen fekszik, a Churajón-kultúrához tartozik. Csontokon…..
Riadt hangvételű olvasói levelet kaptam a minap, aminek a sommázata címben olvasható kérdés volt. Az első hallásra nonszensznek tűnő felvetés írója azt hallotta, hogy az önkormányzatoknak egy nemrégiben történt törvényváltozás miatt jogukban áll magántulajdonban lévő…..
málta 2014.01.25 09:24:08
@csepke: Ezer bocsánat, kiló hamu a fejemre, igazad van! Fordítva sikerült leírnom.
Dinamó Műhely Ha itt hibázol… 2013.12.19 15:04:27
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy nagyon szegény leány. Nehéz élete volt, nem tudott jobbat, elment egy időre pornózni. Később egy tehetségkutató versenyen kiderült tehetsége, és láss csodát: az X-faktor dobogóján végzett. Ez még nem egy igazi tündérmese, de a magyar…..
málta 2013.12.19 19:37:48
@6437345: Kelemen Anna csinált bármit is, ami érték? Hogyan hasonlíthatod össze őket? Szerintem kövér laci Elton john-t sem engedné a hihetetlen "nagy tekintélyű" parlamentbe.
Múlt-kor Tudta-e, hogy...? 2013.12.16 17:26:14
Japánban a singon és sugendo buddhista szerzetesek között egészen a 19. századig elterjedt volt a speciális diétával végrehajtott önmumifikálás gyakorlata. Egyes vélekedések szerint Napóleon kínzó aranyere miatt vesztette el a waterloo-i csatát. 1911-ben Kínában betiltották a…..
Gyönyörű térképet alkotott Airdace és egyből meg is osztotta blogján, a Metamorfózisokon. Az alapötletét az az oldal adta, amelyen Hollandia valamennyi háza rajta van, színekkel jelölve a koruk. Persze ilyen roppant vállalkozásba fogni Magyarországon nem lenne olyan egyszerű. Nem…..
1. Pol Pot (eredeti nevén Szaloth Szár) irányítása alatt Kambodzsa lakosságának mintegy negyede, közel 2 millió ember vesztette életét a kivégzések, az éhezés és a rossz bánásmód következtében. 2. Pol Pot és a vörös khmerek (azaz a kambodzsai kommunisták) 1975-től…..
málta 2013.10.25 12:50:12
@Ignác Pióker: Valóban három párt van. Nekem a helyiek azt mondták, hogy a legnagyobb a Pol Pot utódoké, a második a királyhoz kötődő, a harmadik (legkisebb) az amerikaiak által támogatott, változást akaró párt. Szóval nem nevezhető mindegyik kommunistának. A helyiek sok mindent meséltek. Nagyon a szívembe zártam az országot az emberekkel együtt.
málta 2013.10.25 13:12:00
@Tomycat: Nem azt írtam, hogy szeretnék az utódpártot, hanem azt, hogy félelemből szavaznak rá. Ott ülnek a volt Pol-Potisták. Itthon is pontosan tudjuk kik voltak komcsik, ma meg melyik pártban vannak éppen. Azt írod, titkos a szavazás. Igen, hivatalosan. Aztán festékjel a házadon reggelre. Nálunk is titkos, aztán meg mégis tudják előre az eredményt. Összegezve: azt mesélték, hogy elképesztő a korrupció, és a pénzek lenyúlása, de a legnagyobb párt juttat valamicskét vissza. Azt mondták, a pénzek kb. 80%-át nyúlják le, és ők "örülnek" a maradék 20%-nak. (utat építenek stb.) A többi párt kevesebbet pörgetne vissza szerintük. Ezeken az anyagiakon kívül pedig "rosszul jár" a nem rájuk szavazó. Semmi okom nincs kételkedni az ott élők véleményében, és hinni a hivatalos infóknak.
málta 2013.10.25 13:32:07
@Ignác Pióker: Tudod mit? Igazad van. Az én tudásom gyenge, a tiéd pedig a tuti. Wikipedia vs. ott élő? kiszálltam, nem akarok vitázni. Szép napot neked.
A nap videója, mely egyszerűen annyira csodálatos, hogy már hamadszorra nézzük meg egymás után, Kálmán Olga Deutsch Tamás-interjúja. Ha bárki azt gondolta, hogy a politika mocskos és unalmas, sőt esetleg még tévéjétől is megvált, mert nincs benne semmi izgalmas, annak…..
Aki tanult már idegen nyelvet, esetleg élt valameddig egy másik országban, biztos találkozott olyan szavakkal, amelyeket csak nagyon körülményesen lehet lefordítani más nyelvekre. Ezek a szavak sokszor magáról az ország kultúrájáról is sokat elárulnak. Néhány ilyen lefordíthatatlan szót gyűjtöttünk…..
málta 2013.09.27 08:06:12
Vallomással kell kezdenünk: imádunk olvasni, a Gutenberg-galaxis elszánt híveiként valljuk, kevés nagyobb öröm van egy-egy jó könyv kézhezvételénél, és ez akár az e-könyvre is igaz. Ma viszont két olyan könyvről írunk, amelyek a maguk nemében csúcstartók. Gutenberg…..
málta 2013.08.28 08:07:41
@HgGina: "Leonardo da Vinci Leicester-kódexe" bekezdés után talán tudható, melyik Leonardóról van szó. A szülőháza pedig nem Vinci faluban van, hanem bő 1 km-re mellette a dombon.
A Jobbik feljelentést tett azok ellen a szülők ellen, akik gyermekeikkel együtt felvonultak a Pride-on; mondván gyermeküket veszélyeztették egyébként toleranciát hirdető magatartásukkal. Noha a Jobbik szellemi(?) páholyából kiszabadult gárdaavatáson számtalan olyan szülőt is fel…..
málta 2013.07.16 09:44:27
@平八: Szerintem nézz utána, mit jelent a liberális. Direkt csoportot írtam, és nem pártokat, vallásokat stb. Bármilyen csoport hangoztat "csak mi tudjuk a frankót" mondatokat, az engem taszít. Ennyit akartam jelezni a hozzászólásommal, és nem többet.
málta 2013.07.16 10:22:11
@平八: Sehol nem írtam, hogy párt, ha nem tudod értelmezni a szavak jelentését, tényleg ne várj semmit. Olyan, mintha egy-egy szóra reagálnál csak, és nem az egész mondanivalómra. Részemről befejeztem, ha ennyire nincs affinitása senkinek arra, hogy ne uszuljunk már, hagyjuk egymást békén élni.
málta 2013.07.16 12:34:30
@Zus: De, én hallottam már, sőt vallom az élni és élni hagyni elvet. Nagyon leugattak, ezért kiszálltam.