Regisztráció Blogot indítok
Adatok
navigations

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan már öt éve csinálom ezt a blogot, és nyugodtan mondhatom, hogy mostanra egyfajta hagyománnyá vált, hogy minden év tavaszi-nyári időszakában tartok egy olvasói hetet. Ezek a projektek az előző évek során igencsak sikeresnek bizonyultak (itt található a tavalyi adag), így…..
navigations 2015.05.25 14:03:01
@navigations: most hogy mondod nem néztem utána hogy volt mán
navigations 2015.05.25 14:07:30
Rutinos, régi követőink már tudják, hogy hagyományosan az Oscar-gála után tartjuk saját, házi díjkiosztónkat, ilyenkor hirdetjük ki a GOLDEN ACTION BOY jelöltjeit, melynek győztesét, Te, kedves olvasó szavazhatod meg. Bizony, idén már nyolcadik alkalommal szedtük össze az…..
Kérte: navigations Így az írás elején magyarázkodnom kell egy kicsit. Navigations kérése ugyanis csak az 1997-es Neon Genesis Evangelion: Az Evangelion vége című egészestés produkciót takarta, és ez így is van jól, hiszen az olvasói héten értelemszerűen nem kérhettek…..
Kérte: navigations Való igaz, hogy minden országnak, minden önálló, saját történelemmel rendelkező társadalomnak megvan a maga kultúrája. Ám hogyha kifejezetten a popkultúra világát nézzük, és egy kis időre megfeledkezünk az USA-ról, akkor kizárt dolog, hogy ne a rendkívül…..
navigations 2014.07.08 19:35:25
A Movie Tank talán legsikeresebb múltbéli projektjei az Olvasói Hetek voltak. Három ilyen jeles alkalomra került sor eddig (első, második, harmadik), és most eljött az ideje, hogy meghirdessem a IV. Olvasói Hetet! Újoncoknak röviden: A lényeg az, hogy egy teljes hétig, hétfő…..
Zenei album kritikája következik. Na, ilyet sem olvashattatok még nálam, ám most ennek is eljött az ideje. Kezdjük mindjárt egy különös ellentmondással! Létezik ugye "A Rock örök és elpusztíthatatlan!" tétel, ám sokan mégis a kemény zene haldoklásáról beszélnek, mondván,…..
Argo vagy Playbook? Haneke vagy bárki más? A legfiatalabb vagy a legidősebb Oscar-jelölt? Jessicának jó haja lesz vagy rossz? Ezekre és még ezer másik égető kérdésre néhány órán belül választ kapunk, ugyanis ma éjjel kezdetét veszi a 85. Oscar-díjátadó gála, melyet jó…..
navigations 2013.02.25 02:11:45
navigations 2013.02.25 02:29:05
navigations 2013.02.25 02:50:48
Movie Tank III. Olvasói Hét! 2013.02.10 13:28:13
A blog eddigi legsikeresebb projektjei kétségtelenül az olvasói hetek voltak ( itt és itt ). Ezért értelemszerű, hogy idén sem hagyható ki ez az igazán élvezetes program. Aki nem tudná, az olvasói hét lényege az, hogy egy egész héten át, hétfő reggeltől vasárnap estig csak és…..
A Brit Televíziós- és Filmakadémia is nyilvánosságra hozta jelöltjeinek névsorát. A kérdés az volt, hogy melyik angol filmeket fogják különösen kiemelni - és hogy az amerikaiak közül melyek szorulnak háttérbe az angoloknál. Most már tudjuk, hogy nagy a Skyfall és A nyomorultak…..
A blog.hu szabta keretek miatt itt folytatódik gyűjtőcikkünk (az első rész fesztiválokkal, kritikusi díjakkal és a szezon más eseményeivel itt olvasható), 2013.02.25.Megkoronázandó az évet, íme az Oscar-nyertesek: hosszabb verzió, rövidebb verzió. A zenei betétekkel bőven…..
Movie Tank Jön a II. Olvasói Hét 2012.06.27 08:00:00
Ha még emlékeztek, április utolsó hetében megrendeztem egy viszonylag sikeresnek mondható olvasói hetet, melynek keretein belül a ti általatok kért filmekről írtam kritikákat, naponta hármat, összesen 21-et. Úgy gondoltam, megrendezek még egy ilyen alkalmat, leginkább azért, mert…..
Habár az olvasók ( kb. napi 100 fő ) nagy része vastagon leszarta, néhány régi, kedves ismerős megtisztelt engem filmajánlataival, tehát, ahogy már korábban írtam, lesz Olvasói Tematikus Hét április 23-29.-i héten. Továbbra is küldhettek még kéréseket ( hiú ábránd... ),…..
Movie Tank Tematikus hétről 2012.04.03 18:44:00
Először is mindenki elnézését szeretném kérni, ugyanis most jöttem rá egy többnapos bakimra. Mikor kihirdettem, hogy lesz Olvasói Tematikus Hét, véletlenül hétvégét írtam, ez néhány olvasót megtéveszthetett. Én is csak most vettem észre, javítottam is, szóval a lényeg: Egy…..
Geekblog Prometheus trailer 2011.12.22 19:20:53
Úgy látszik, ez a hét a fél világ által hülyére várt filmek "összeszarod magad, annyira jó" előzeteseié. Itt a legújabb. Csak aztán a filmek is jók legyenek... (Ha Scott ebből se tud maradandót összehozni, akkor azt hiszem, végleg leírhatjuk.) ..
 Dübörög a nyár, a stúdiók ebben az időszakban sütögetik el nagy durranásnak szánt filmjeiket. Tavaly több olyan produkció is akadt, ami inkább csak pukkant vagy egyszerűen besült, sok-sok csalódás született bevétel szempontjából. Idén vajon más lesz a helyzet? Lassan…..