Regisztráció Blogot indítok
Adatok
minuteman

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég derült ki, hogy a betervezett Tini Nindzsa Teknőcök mozifilmben a címszereplők földönkívüliek lesz. Érthető módon a négy teknőcöt kedvelők azonnal fújjolni kezdtek, ami eljutott a producer, Michael Bay fülébe. Bay pedig megpróbálta lehűteni a kedélyeket. "Minden…..
A Disney nagy reményeket fűzött a John Carterhez, Andrew Stanton filmje 250 millió dollárba került, ami állítólag sokkal több, mert a pótforgatások alatt több költséges jelenetet újra kellett venni. A marketingen sem spóroltak, 100 milliót költöttek arra, hogy meggyőzzék az…..
A távoli jövőben csupán kis elszigetelt csoportok élnek a végtelen sivatagban. Túlélésüknek két feltétele van: az olaj, és hogy meg tudják védeni magukat a környéken cirkáló motoros rablóbandáktól. Max, a magányos hős vállalja, hogy megvédi az egyik közösség…..
Mark Hamill a Csillagok háborúja után nem sok emlékezetes filmben játszott, inkább számítógépes játékokhoz és animációs filmekhez kölcsönözte a hangját. Jövőre mutatják be az Airborne horrort, ami kapcsán egy valamiben biztosak lehetünk: nem ezzel fog visszakapaszkodni a…..
Geekblog X-Men: A kívülállók 2011.06.07 07:00:00
Malcolm X és Martin Luther King szuperképességekkel: az X-Men koncepciójában már Stan Lee idejében is benne volt a civiljogi mozgalmakkal való párhuzam, de azt Chris Claremont erősítette meg igazán a ’70-es években. Mire az első X-Men adaptáció sokkal később a mozikba…..
Az alábbi írást A nép fia - X-Men és képregényrajongó - küldte be. SpoileresA rajongók öt éve várnak egy új X-MEN-filmre (az X-MEN Origins: Wolverince c. vadhajtástól most jótékonyan tekintsünk el), és ím, a mostani Hollywood-i szokásokhoz híven kapunk egy előzmény-filmet.…..