Regisztráció Blogot indítok
Adatok
banana republic

0 bejegyzést írt és 151 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kormányaink időnként egy kis, eldugott dokumentumban titkos nyelven kommunikálják (21. oldal), hogy mik a középtávú (3 éves) költségvetési terveik. Az adatok közreadása törvényes előírás. Azok rejtjelbe történő becsomagolása annak érdekében, hogy a kutya se értse meg…..
banana republic 2011.07.30 09:40:12
@popocatepetl:
IDEFIGYELJ, TE KIS SENKI!
Hónapok óta olvasom a hozzászólásaidat, azt nem értem hogy mit keresel itt? Miért nem mész vissza ahová tartozol, a kurucinfóra. Te még a halottakba is belekötsz és mindenkivel ocsmány hangnemet ütsz meg, akinek eltér a véleménye a tiédtől.
Az ilyen emberek (ismerjük a fajtádat) egész élete nyomorúságos, irígykedő és szánalmas. De ha csak az a cél hogy égesd magad és a diktátorodat, akkor jó úton jársz, csak így tovább. Javaslom vátoztass nick-et, pl: szállasi, horty, adolf, vagy esetleg viktorfityma. Remélem a géped előtt ér az agyvérzés amikor eljő az a szépvárva várt nap amikor ez lesz a főcím: ELKERGETTÉK AZ ÉHEZŐ EMBEREK AZ ORBÁN-BANDÁT, aki szakadékba lökte az országot, azzal hogy 2 év alatt felélte az összes tartalékát a magyar nemzetnek.
uff, én beszéltem
banana republic 2011.07.30 11:11:15
@popocatepetl: mosolyogva írtam és lassan hogy értsd: nyugtat a tudat hogy a magadfajtának csak ez jutott: véres szájjal szídni midenkit, aki nem olyan primitív mint te. Pedig azt olvastam a neandervölgyiek már kipusztultak. Ezek szerint vagytok még. Szerintem túl sok időt töltesz a gép előtt, miért nem mész,/le vagy ellenőrizve/ keress valami munkát, tedd magad hasznossá inkább, fizess te is adót ne csak mi, becsületes MAGYAR emberek. Én dolgozam világéletemben, pl gyerekkorom óta nyári munkát is vállaltam a nyári szünetekben építkezésen hogy tudjak iskolába menni ősszel. Azóta is nyomom, bár mostmár cégtulajdonosként és kereskedelemben annyi pénzt /adót/ fizettem be (10 alkalmazottammal) amit te még csak nemis láttál csak tévében. Úgyhogy a segíjből vett laptopodon inkább az áálsajánlatokat böngészd, aztán majd magyarkodhatsz. De addig is a szemünkben te csak egy másodrendű állampolgár vagy. Többet nem is etetlek mert még nem keresel munkát a végén, amíg itt acsarkodsz.

@Anti Anyag: nem értem miről beszélsz, ha olvastad volna a mexikói vulkánról elnevezett troll írásait, nem lepődnél meg miért gondolom hogy ez egy suttyó neonáci kirekesztő álmagyar.
Az, meg hogy a zorbán gondolkodás nélkül csődbe viszi a hazánkat, a hatalma megtartása, (és ellenzékben megszerzése miatt) az úgy látszik a magadfajta szemellenzősöknek nem tűnik fel, ugye? Csak az hogy kénytelenek a zemberek külföldön boldogulni mert itthon munkatáborokat szerveznek nekik, a szép jövő reményében...
Tegnap este megnéztem a Duna tévén az autóversenyzők és a magyar „sztárok” focimeccsét, ahol Szijjártó Péter meglepően lelkes és fáradhatatlan játéka akkor is feltűnt volna, ha a mérkőzést közvetítő riporter legalább ennyire lelkesen és fáradhatatlanul nem…..
Vastagbőr Suli kettes portás 2011.07.29 11:33:00
Az Amerikai Egyesült Államok, mint a demokratikus nyugati világ vezető hatalma időről időre megnézi, hol, merre hogyan állnak a demokráciával a nagyvilágban. Nos, az egyensúlyok és fékek 200 éve működő rendszerében valószínűleg egy kicsit furcsának találhatják a magyar…..
banana republic 2011.07.29 15:13:41
@Béla Bácsi: "-A Fidesznek igaza van: a nép arra szavazott, hogy cselekedjenek végre és söpörjék ki végre a hatalomból a sok beépült kommunistát."

Béla bácsi, béla bácsi, hát kendnek is jól kimosták az agyát.
banana republic 2011.07.29 15:17:11
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves barátaim, elértük a szökési sebességet. Csak továbbra is jól kell kormányoznunk, és végre le tudjuk rázni az Európai Unió rabigáját. Orbán Viktor szombaton éppen azt tette, amivel a szélsőjobb hagyományosan zsidókat és baloldaliakat…..
"Meglehetősen hosszú időbe telik, míg hazánkban a szocializmus és a kapitalizmus között az ideológia terén eldől a harc: melyik győz. Ennek oka az, hogy még hosszú ideig fenn fog maradni országunkban a burzsoázia és a régi társadalomból származó értelmiség befolyása,…..
banana republic 2011.06.26 14:55:59
@ORGASMUSFORSCHER: elfogyott a türelme az embereknek, a bolseviszta fidesz arrogáns tényeket figyelmenkívül hagyó pribékjeinek csaholásával szemben. ennyi

érted?
banana republic 2011.06.26 15:05:40
@hovakerültem???!!!:

ne erőltesd magad, hogy próbálod megérteni, nem lehet. én hetek óta olvasom az ocsmányságait. De mivel nem értünk egyet vele, mi csak libsi-kmomcsi-cigány-kutyák vagyunk. Ja meg zsidóbérencek. Jellemző és ismerős a történelemből, kiknek a szófordulatai ezek.
Én is szívesen elbeszélgetnék vele face to face.
Valószínű kiröhögném, mert a kissebbeket és visszamaradottakat nem bántunk.
banana republic 2011.06.26 16:55:42
@krj: az haggyján, de mikorpopocatepetl-tet, kereszelni vitték, szegényre azt hitte a pap hogy disznótoros.
Két hónapos csúszással a minisztérium kiizzadta magából a Magyar Munka Tervet, ezt a 86 oldalas csodát (pdf vagy word). Nem kevesebbet vártunk a doksitól, mint azt, hogy kiderül belőle, hogyan is lesz 10 év alatt 1 millió új munkahely ... (spoiler: nem derül ki). Mivel a problémák…..
banana republic 2011.06.25 11:45:34
@ökörpöröly: nem vagyok valami képzett közgazdász, de biztos nem oly egyszerű ahogy azt leírtam. de az élét érzed ugye? Hogy az egészségünket akarják védeni a chipsadóval. És az ebből befolyó pénzt ki fogja lenyelni?
banana republic 2011.06.25 11:59:43
@$pi$: szivsuvit nem téved. A probléma az hogy nincs radikalizáció sajnos. /még/
De mivel vitya igen csak a határokat feszegeti, nem tartom kizártnak hogy nem lesz itt 4 év fidesz.
Ha az orvosok januárba tényleg beváltják az igéretüket és lelépnek külföldre, nem lesz smmilyen eü.ellátás. az pedig nagyon gáz lesz. És akkor például nálam is el fog szakadni a cérna.
  „A védőügyvédek azért dolgoznak, hogy a politikusbűnözők megússzák, mi meg azért kell, hogy dolgozzunk, hogy az emberek pénzét megvédjük.” – fogalmazott napirend előtti felszólalásában Lázár János. A Fidesz büntetőeljárás-módosításra…..
banana republic 2011.06.24 16:22:06
banana republic 2011.06.24 16:26:07
@spontan: tényleg csak egy lépésre vagyunk ettől is...
A jobbikosok mellett a kormány is egészségünkért dolgozik: Nagy Anna kormányszóvivő kedden jelentette be, hogy az aznapi kormányülésen döntöttek a népegészségügyi termékadóról, amit az egészségtelen élelmiszerekre vet ki a kabinet szeptembertől. Nézzük csak, hova jutottunk…..
banana republic 2011.06.24 15:59:51
@Cr: szia, pedig elhiheted, az emberek döntő többsége nem fogja 30-40% -al drágábban megvenni az élelmiszereket. Legalábbis nálunk a kisboltos annyival drágább mint a metró. Az alapvető élelmiszerekre gondolok.
Világszerte felmérték az atomenergia támogatottságát. Az MTI és a hazai Ipsos által készített közlemények elhallgatták a felmérés magyarokra vonatkozó adatait.Az Ipsos 26 országra kiterjedő teljes kutatásának eredményei itt találhatók meg.A felmérés szerint a…..
banana republic 2011.06.20 22:02:58
@Buzzword: te is milyen okos vagy...... a németek meg gondolom seghülyék mert nem rád hallgatnak.
banana republic 2011.06.20 22:10:11
@eax_: mit?
banana republic 2011.06.20 22:16:27
@flamer: igazad van, lelépek. Hisz ilyen gusztustalan, kötözködő ,kivagyi ,egoista felsőbbrendű emberrel mint te, nincs közös témánk.

De azért apád ma is basszon meg anyád hátán, csubakka-jelmezben, azt kívánom.
Autóbalesetben elhunyt Ryan Dunn, a Jackass egyik szereplője, a szakállas pasas, aki arról volt híres, hogy még 2002-ben, az MTV extrém valóságshow-jánal első moziváltozatában játékautókat dugott fel a seggébe. Jó mélyen. Ha erről nem ugrana be, kiről is van szó, ő volt az is,…..
banana republic 2011.06.20 20:55:36
@Wernherr vonn Braun: igazad van, részben, de lenne egy kérdésem feléd: minek nézed meg, ha írtózól tőlük. Idézlek:

Láttam a delikvensek egy-két gusztalan filmjét, behánytam tőlük. Elmebeteg pszichopaták, akik nem valók civilizált társadalomba.

Spec én nem tudtam 5 percnél tovább nézni, de akkor sem kezdek hullagyalázásba.
"Schmitt Pál többször is erőszakoskodott velem" - állítja exkluzív interjúnkban a Magyar Nyelv, válaszul Schmitt Pál Széphalmon, a Magyar Nyelv Múzeumában tartott beszédére. Hírcsárda: Mikor találkozott először Schmitt Pállal? Magyar Nyelv: Talán másfél éves…..
banana republic 2011.06.20 15:27:45
@1stperson:
ez már azzal vetekszik amikor egy volt PORNÓlap szerkesztője (szalai annamária) lett felelős a médiatanács élén hogy féltse a zemberek erkölcseit. vicc az egész kormány, szégyenlem hogy ők képviselnek minket európában.
Új törvénymódosításával hatékonnyá tenné az alkotmányos kontrollt a Fidesz-KDNP pártszövetség. Egy alkotmánybírót jelölne ezután az országgyűlés, aki nem lehet más, mint Deutsch Tamás. „Elejét vennénk ezzel a parttalan jelölési harcnak, a szakmaiatlan…..
A szakértők szerint az óriás majom írná le legjobban a Főváros mostani állapotát. A Főváros új címerében továbbá szerepelni fog egy terepjáró, ami a Combino sínén kutyaszarba hajt. Készül Budapest új arculata. A tervek szerint a kék-sárga-piros lobogót Románia…..
banana republic 2011.06.18 20:27:58
@personal grata: egyébként meg az istened, hitler urasság irománya, te ostoba szar.
banana republic 2011.06.18 20:28:37
@Azúrkék égbolt: egyébként meg az istened, hitler urasság irománya, te ostoba szar.
banana republic 2011.06.19 00:12:49
@Azúrkék égbolt:
egyébként olvasol is vagy csak írsz. Valami baj lehet a szoftvereddel, úgy látszik a csökkötagyúak karsztjából van szerencsénk megismerni egy igazi ösztönlényt.Zseniális hogy mindenről a zsidók jutnak eszedbe. Tudod, mint a viccben, amit most nem idézek.
De legalább büszke lehet rád morvai krisztike.

Tudod, nem vagyok az aminek szeretnél látni, de egy ilyen tirpák ellen mint te, bármelyik becsületes emberért kiállok, vallásától függetlenül.
érted is kiállnék ha az lennél, de ismerem a fajtádat, minden vagy te csak ember nem, főleg magyar nem. és alázni foglak titeket, amíg élek. Olvastam történelmet és nem a kurucról, mint a magadfajta senkiháziak.
A nácikat bele illik fojtani a saját vizeletükbe!
Néhány napja ért csúfos véget a spliti melegfelvonulás. A horvát média csak a tengerparti Belgrádként emlegette a várost, világos célzást téve a brutális belgrádi felvonulásokra. A horvátok, akárcsak mi magyarok, mindig sokkal felvilágosultabb, kulturálisan felsőbbrendű…..
banana republic 2011.06.18 20:59:26
@HÜMHÜM: félek, nincs olyan válasz a kérdésedre, ami neked megfelelne. Talán az a 70 év hiányzik amennyivel le van maradva a magyar társadalom a fejlett, kúlzúrországok demokráciájához képest. Kirekesztés, üldöztetés, állandó provokálás, ami itt osztályrészül jut annak aki nem úgy ugrál ahogy elvárják tőle. Voltam Londonban ,Amszerdamban. Ott például senkinek nincs baja ha valaki "más" legyen az bőrszín, nemi orientáció, vallás különbség. Ott olyan elfogadóak az emberek egymással, mégsem élnek szarul. Nem kell őket szeretni, de megérthetnéd hogy direkt provokálnak ezzel a felvonulással hogy felhívják a figyelmedet egy nekik fontos problémára.
banana republic 2011.06.18 21:10:29
@guderian: hasonlít a gondolatmeneted az USA déli államaiban a 70-es évekig tartó elnyomó nézeteidhez miszerint minden afrikai származású másodrendű ember és alkalmatlan hogy beilleszkedejenek. Aztán persze győzött a józan ész és megengedték hogy pl buszon utazzanak, iskolába járjanak stb. De tudod hogy hívják az ilyeneket? De csodák csodájára a fekák tudnak lenni orvosok, rendőrök, jogászok, sőt elnökök is az usában. Miért gondolod hogy te felsőbbrendű vagy mint kolompár sanyika?
banana republic 2011.06.18 21:14:17
@HÜMHÜM: te egy üdítő kivétel vagy. Nekem volt egy főnököm,ő is az, de egyszer megbeszéltük hogy én meg nem és ennyi erről kéne szólnia.Akik mutogatják magukat, azokat meg nem kell nézni és kész. A prostik is az út szélén mutogatják magukat, az nem zavar?
Egy anekdota szerint a szocializmus idején Rákosi Mátyás pártfőtitkár megbízta Illyés Gyulát és Kodály Zoltánt egy másik, „szocialista” himnusz szerzésével, amely szerinte a címerhez hasonlóan, változtatásra szorult. Kodály Zoltán megjegyzése erre annyi volt: „Minek új?…..
banana republic 2011.06.17 15:03:49
@barli: és olyanról sem hallottam hogy "hungary counry" vagy hungaryland. Te?
banana republic 2011.06.17 15:10:42
@popocatepetl:

hát itt vagy fűrercsicska? azt hittük már varrod az új zászlót. Tájékoztatlak hogy 10 éve vállalkozom, még mindig jól megy a bolt de nem annyira mert a zembereknek nincs pénzük semmire.butának is csak te neveztél eddig, de ez biztos azért van mert te annyira ismersz.
Tiszta mazó lehetsz hogy idejársz a kurucról pofánköpetni magad, de ha neked ez kell....

Azt kívánom hogy az első rendőrt bohócozforradalározd le aki igazoltat, a többit majd meglátod seggarcú.
banana republic 2011.06.17 15:15:51
@popocatepetl: demagóg, takarodj!
Csak a szokásos: nemes szándék, pocsék kivitelezés, sértődöttség, szánalmas magyarázkodás. Balsai alkotmánybírójelölt-fideszesképviselő csodálatos törvényjavaslatáról van szó, amely nyomokban alkotmányellenes részeket tartalmazhat. Az elgondolás nagyon is helyes: jó…..
Ha esetleg valamelyik olvasónkban felmerül, hogy a kormány a Ténytárról másolja az Alkotmánybírósággal kapcsolatos politikáját, akkor biztosítani szeretnénk: nincs így. Bár hozzátesszük: lassan mi sem vagyunk biztosak ebben. Pár hete jelent csak meg  elemzésünk arról,…..
banana republic 2011.06.17 14:53:42
Tegnap az adatvédelmi biztos az aggályait fejezte ki a Fidesz szociális konzultációs íve miatt. Válaszul Szijjártó Péter közölte az adatvédelmi biztost személyes bosszúja vezeti, hivatalának megszüntetése, és karrierjének féltése miatt. Jóri András azt kifogásolta, hogy a…..
Ezért szabad csak pártos sajtónak (HírTV, MNO, MTI) interjút adni, ezek a szemét firkászok mindenféle kellemetlen dolgot megkérdeznek, a miniszter lányos zavarában pedig egyre csodálatosabb dolgokat nyilatkozik ... Matolcsyról van szó természetesen, és egy igazán remek fn.hu…..
Varánusz McLázár, a műparaszt 2011.06.06 10:54:08
 Lázár János berúgta a nyitott ajtót. Nekifutásból. Most várhatjuk röhögve, hogy az arcon tompítás után megmagyarázza: ő így szokott leszállni a bicikliről, és nem rendszerkompatibilis aki nem utánozza.  Ugorjuk át azt a részt, hogy a Mekdögleszben régen…..
Varánusz Elkúrás Fidesz módra 2011.06.03 06:02:00
"A legfontosabb kormányzati feladataink között említeném, a kormánynak és a kormányzatnak meg kell őriznie emberi, gőg nélküli, a cél iránti alázatra épülő jellegét. Szerénység, szolgálat, visszafogottság. " - mondta Kedves Vezetőnk tegnapelőtti…..
banana republic 2011.06.03 17:45:00
@alibaszna de bamba: Én a helyedben nem cigányoznék annyira,lehet,hogy a "Terror elhárító Központ is olvsassa a blogot és akkor,hogy számolsz el Orsós Viktörpödnek hülyegyerek?!

:)
banana republic 2011.06.03 17:53:52
@popocatepetl: én meg anyádat üdvözlöm, integetek neki az út szélén ha látom majd. Nem lesz nehéz megismerni mert ő is úgy nézhet ki mint te, csak nagyobb:mint egy teknő disznótoros.