Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzsenaj

27 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utánfutó blog Kedves Naplóm! 2013.04.25 10:18:45
Tudom, egy ideje nem írtam neked, de mióta beköszöntött a tavasz, hirtelen felpörögtek az események és erősen lecsökkent a szabadidőm száma. Ezt ne vedd panaszkodásnak, élvezem, hogy zajlik az élet, csak tudod a suli és a munka… de ezzel nem is szeretnélek untatni. Ami inkább…..
Ahány féle futó, annyi féle útvonal, időjárási viszony, tempó és terep. Valaki a rekortánt szereti, valaki a betont, míg másoknak a terep jön be inkább. A Margitszigetet a legtöbb futni vágyó szereti, hiszen nincsenek autók és jelzőlámpák, frissebb a levegő és az 5,3 km pont…..
Futunk mindannyian. Futsz te is, futok én is. Futunk, hogy egészségesebben éljünk, hogy levezessük a feszültségeket, hogy lefárasszuk magunkat, hogy kitisztuljon a fejünk, felfrissüljünk, vagy hogy jobb alakunk legyen. Eltérő, hogy ki miért fut, de egy közös bennünk: kell hozzá…..
Utánfutó blog Újévi fogadalmak 2013.01.07 15:09:50
Az év első hétvégéjén a Margitszigeti Nike+ Run Clubban a meglepően kellemes, tavaszias időben eltöltött közös szigetkör mellett mindenki újévi fogadalmat tehetett. A tavalyi fogadalomtétellel ellentétben idén a közös célokon volt a hangsúly. Henike idén ősszel, a 28.…..
A múlt hét eseménydúsra sikeredett a Futóklubos programokat tekintve, hiszen a szokásos 6 és 7 órás edzéseket főzőversennyel és UtánFutással spékeltük meg. Múlt szerdán a főzésé volt a főszerep, hiszen a Futóklub kihívta RCKO.fm-et egy marhapörkölt versenyre, ahol…..
Utánfutó blog We run Zagreb 2012! 2012.10.10 16:33:19
Kis csapatunk fele szeptember utolsó hétvégéjét Horvátországban töltötte. A tervezett közös horvátországi nyaralás ugyan nem jött össze, most sikerült eljutnunk a Balkán-félszigetre. Több szempontból is különleges volt ez a pár nap, hiszen augusztus végén Bredába…..
Megpróbálom tömören összefoglalni az elmúlt közel egy hónap eseményeit. Akartam írni, tényleg, már címet is adtam a kis irományomnak, aztán a múzsám cserbenhagyott (a dög). De rájöttem, hogy talán jobb is, ha nem írok minden héten, mert így csak a leglényegesebb dolgokat…..
dzsenaj 2012.10.04 22:56:11
Volt, aki egyedül futotta, volt, aki duóban és volt, aki trióban vágott neki a 21 km-nek. Volt, akinek ez volt az első és volt, akinek már a sokadik. Volt, aki iramot futott, volt, aki valami jó ügyért futott, és volt, aki csak saját magára figyelt. Volt, akinek konkrét időtervei…..
Lorkihoz és Balihoz hasonlóan én is blog-írásba kezdek, meglátjuk, meddig tart a lelkesedés:) Arról firkálgatok, hogy milyen is az élet itt, Montreálban, ahol 4 hónapot fogok eltölteni mint a McGill Egyetem cserediákja. *** Újra szép az élet, ugyanis ma végre (mintha olyan…..
dzsenaj 2012.08.28 12:10:22
Avagy a cipőim egy napja... A lakás alszik még, semmi mozgolódás, mellettem a társaim pihennek. A felkelő nap sugarai szűrődnek be a szobába, jelezvén, hogy lassan indul a nap. Halk lépések nesze töri meg a csendet, a konyhából frissen főzött kávé illata száll a…..
Utánfutó blog UltraBalaton 2012 2012.07.04 11:46:00
Végre elérkezett június utolsó hétvégéje, ami sokak számára csak egy átlagos hétvégét jelentett, azonban a futótársadalom számára az UltraBalatont! Ezúttal nem egy csapatként indultunk, mint tavaly az Utánfutó Team keretein belül, hanem minden ambassador + Johny és Fruzsi is…..
Utánfutó blog Back on track! 2012.05.31 15:01:52
Már egy ideje olvashatjátok a sérülésemről és felépülésemről szóló postokat. Az Egyetemi Szerdákon rengeteg új emberrel találkoztam és nagy meglepetésemre jó páran nyomon követik, hogy mi történik velünk. Sok, eddig számomra ismeretlen arc érdeklődött felőlem is és…..
Egyedül nehéz elindulni? Nincs meg a motiváció? Nincs futócipőd? Új arcokat ismernél meg? Rengeteg fiatal, cipőteszt, közös futás, ismerkedés, fantasztikus hangulat, szakképzett edzők, wii párbajok, sörözés és beszélgetés vár rád a Nike+ Run Club futóbulijain! És ez még…..
A másik tédemmel zajló műtétsorozat után az orvosom nem volt biztos benne, hogy bírni fogja a futással járó terhelést. Én azonban tudtam, hogy már csak azért is futni fogok, és jelentem, minden fájdalom nélkül megy is! A sikersztori ellenére a mostani műtét után mégis félek,…..
12 hét: Tizenkettő darab hét után próbálkozhatok újra a futással; hangzott az ítélet a műtétet követően. 3 hétig feküdtem otthon 0-24-ben, a 4. héten hagyhattam el a mankót és kezdhettem meg a rendes gyógytornát, és 8 hét kellett ahhoz, hogy rendeződjön a járásom. Most,…..
Végre itt a március, és vele együtt megérkezett a napsütés és a jó idő is. Itt az ideje, hogy felkeljünk a téli álmunkból, elővegyük a futócipőnket és pár kilométer futással üdvözüljük a tavaszt! Természetesen mi sem teszünk másképp! Az első kellemes tavaszi…..
Utánfutó blog UtánFutók 2011 2012.01.27 09:27:00
Utánfutó blog Balaton Maraton 2011.11.24 10:59:00
DaMartian bíztatására Utánfutó csapatunk úgy döntött, hogy lefutja a maratont párban, 2 nap alatt. Deni egyéb elfoglaltsága miatt nem tudott velünk tartani, Mesi pedig még mindig a térdével küszködik, ezért ő sem futott, de sofőrként, szurkolóként és fényképészként…..
Utánfutó blog Ősz 2011.10.12 14:29:07
Október 7., péntek. Az első igazi őszi nap. Reggel, amint felkeltem, hallottam, ahogy az eső kopog az ablakon. Reméltem, hogy ez még az álmom része, de mikor széthúztam a függönyt, szertefoszlottak a reményeim. Brrr, hirtelen mindentől elment a kedvem és az egész napos semmittevést…..
A nevezéssel kissé megkésve, de az utolsó pillanatban észbe kapva, egy csapattársunk váratlan sérülésével megspékelve és egy ismeretlen futótárssal kiegészülve vágtunk neki a Spar Maraton 42 kilométerének, 5 fős váltóban az Utánfutó-lányokkal. (Ezúton is jobbulást Patyi…..
dzsenaj 2011.10.05 15:52:09
@_petya: áhh nem, mert a slowból úgyis fasttá lehet fejlődni :)
@Bono: javítjuk, Mesi történetével folytatjuk, ő is elmeséli, hogy érezte magát vasárnap.
Csütörtökön került megrendezésre a Futóblog "Just 30" elnevezésű rendezvénye, ahol a szokásos futóversenyekkel ellentétben nem az volt a cél, hogy minél gyorsabban fussuk le a szigetkört, hanem hogy mindenféle műszaki eszköz igénybevétele nélkül, a belső óránkra…..
dzsenaj 2011.09.30 22:04:43
@csétomi: köszönöm szépen :) látom végül sikerült megbékélned a rajszámmal :D
Utánfutó blog Kutyafutta 2011.09.19 15:52:00
Aki még nem hallott róla, hadd mutassam be a kiskutyámat, Maggiet. Ő egy 8 éves Border Collie kutyus, rettentően nagy mozgásigénnyel, sok energiával. Néhányan az UltraBalaton after futáson már találkozhattak vele, azonban akkor még csak kísérő szerepben tűnt fel, és ameddig mi…..
dzsenaj 2011.09.20 17:33:00
@Bozót: szerencsére azért nem látszik rajta, hogy már 8éves, rendszeresen megvan futtatva, úgyhogy jó a kondija :) a futáshoz pedig még szoktatom, de szerintem menni fog ez :)
dzsenaj 2011.09.20 17:35:01
@moriczjuci: ejjha, akkor tényleg elég jól bírja a blökid :) de te is, ha ennyit futsz vele :D mi Maggievel még maradunk a szigetkörnél, aztán remélem majd jobban belejövünk :))
Már csaknem SZÁZAN jelentkeztek a jövő heti Futóblog versenyre, a JUST 30-ra. Roppant izgalmasnak ígérkezik, főleg, hogy hivatalosan is mérünk. Kiderült egy sor dolog (sörpad, sátor, hosszabbító, áram — hihetetlen sok apróság), ami kelleni fog még a verseny rendes…..
dzsenaj 2011.09.19 00:07:18
@csétomi: na szép :( pedig olyan büszke voltam, hogy én szerepelek a rajtszámon, erre egyből lecserélnek :(
Először is új grafikát készítettünk: A képen Szász Norbert ft. Jenni Kiss, amit tegnap fotóztak a szigeten. Remek kép, Szasza, látod, minden fotósulira elköltött forint visszahozta már az árát! A mai naptól a szigeten MCM Sanyinál is lehet regisztrálni a versenyre a mai…..
dzsenaj 2011.09.15 12:08:50
Utánfutó blog A nagy nap 2011.09.07 14:39:00
Szeptember 4! Mióta elkezdődött a diáknagykövet pályafutásunk, mindenki erről a napról beszélt, bár akkor még fogalmunk sem volt róla, hogy milyen élményben lesz részünk. Mintha csak tegnap lett volna, hogy kissé félszegen, esetlenül, de annál nagyobb lelkesedéssel érkeztünk…..