Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindig igazamva

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig érdekes élmény, ha az ember saját bőrén tapasztalhatja meg a politika történéseit. Van, hogy ez vicces formában történik, van, hogy érdekes módon - és van, hogy propaganda képében szivárog be a mindennapjaidba, és az arcodba tolnak valamit, ami már messziről bűzlik. A…..
A medián októberi felmérése egyértelművé tette, hogy Orbán Viktor legerősebb baloldali kihívója Bajnai Gordon lehet a 2014-es választásokon. Amennyiben az Együtt 2014 mozgalomnak sikerül egy táborba felsorakoztatnia az Mszp és az LMP híveit, valamint a bizonytalanok táborából is…..
mindig igazamva 2012.11.11 11:08:45
@ccactus: 2010-ben milyen kérdéseket tettél fel a csuti parasztnak? És milyen válaszokat kaptál?
Más: miből gondolod, hogy Bajnaiék a jelenlegi gazdaságpolitika és szociálpolitika mentén gondolkozna? Lehet, hogy nem is ilyen rendszerű lesz az adózás, a családtámogatás. Miért ezeket a nagy faszságokat kellene toldozni, foltozni, amit a csuti paraszt és bandája kieszelt-a kieszelt kérdőjeles, mert ahhoz ész is kellene.
Ha már érdeklődő kedvedben vagy, megkérdezhetnéd a vezéredet, hogy:
- tervezi-e a demokrácia további leépítését,vagy ezzel a félázsiai autokratikus állapottal elégedett?
- szükségesnek tartja-e további "alkotmánybírók" beépítését, mert biztos, ami biztos!
- hány új adónemet kapunk 2013-ban? A füstöt, az ajtók számát, a kapuk számát, a levegővételt még nem terhelte adóval, csak pár ötlet?
- tervezi-e, hogy a választáson csak két párt indulhasson, a fideSS és a kdnp, hogy megkönnyítsük a választók dolgát és továbbra is biztosítva legyen az ország stabilitása?
- tervezi-e még egy kormányTV indítását, mert a TV2-től az MTV-ig már mindegyiket behajtották maguk alá?
- mennyit terveztek be Simicskának 2013-ra? Ez nekem mennyibe fog kerülni, mennyit utaljak a számlájára?
- van-e még elég kőtábla, mert most már naponta kell újra kőbe vésni az alaptörvényt? Apuka jól keres-e a kőtáblák legyártásával?
- elég-lett-e föld a haveroknak, vagy el kell-e venni a helyben lakóktól?
- mikor vezetik be a "heil Orbán" köszöntést Magyarországon?
Okostojás blog Kaptam egy levelet 2012.06.17 13:55:00
Nem ért váratlanul, mert még a csapból is az folyik, hogy mindenkinek írt a Kedves Vezető. A góltotót, izé, a konzultációs kérdőívet is megkaptam, ami szintén nem volt meglepő, hisz a neten már a kérdéseket is olvastam. De így a papírt a kézben tartva, a Kedves Vezető…..
Lánczi Tamás miniszteri kabinetfőnök szíves közlése szerint „egy végletesen legyengített és szétzilált apparátust örökölt meg a kormányzat”. Egész eddig azt hittem, hogy az államigazgatás legtúlfizetettebb tisztviselője Lánczi kollégája, Megadja Gábor, de most…..
Köszönhetően Török Gábor politológus blogjának, bárki könnyen hozzáférhet a legnagyobb hazai közvélemény kutatók (Medián, Ipsos, Tárki, Századvég) pártpreferencia eredményeihez egy helyről. Majdnem pontosan egy évvel ezelőtt 2011 áprilisban jelent meg egy cikk itt a…..
Azt hihettük, hogy nincs lejjebb. A parlamentben mindennaposak az oda nem való megnyilvánulások, képviselők ordenáré ocsmány módon beszélnek, ha elkapja őket a hév. Lesz még lejjebb. Legalábbis a "papucs orrán pamutbojt" párt pót-Semjénje szerint, aki egyre többet…..
Piroslap Gondolja újra elnök úr! 2012.03.31 17:55:00
Tisztelt Schmitt Pál!Meghallgattam a tegnapi beszédjét. Világossá vált számomra, hogy Ön ezt a történetet különösebb következmények nélkül megúszhatja. Annak a gondolkodói és értékrendi körnek, melytől a megbízását kapta, még ez a dolog belefér. Tudnak önnel azonosulni…..
Hozzád szólok, aki a Fideszre szavaztál. Nem kérdezem miért szavaztál rájuk. Tudom előre a választ. Azért mert eleged volt az előző kormányokból. Talán meg is értelek (bár a Fidesz első kormányzásából már lehetett következtetni milyen lesz a második), nem is rovom fel, hogy…..
  Az összes Milla és Szolidaritás tüntetésnek ez a nagy rákfenéje: nem tudják úgy hazaküldeni az embereket, hogy itt valami történt, hogy van valami terv, valami "fény az éjszakában", "világosság az alagút végén". Pedig a legfontosabb dolog a…..
Okostojás blog Államidegen lettem 2012.03.04 14:07:00
Osztályidegen már nem lehetek, hisz ma már nem csak egy osztály a munkásosztály van, hanem több is és a saját osztályomba (a csórók osztályába) viszont bőségesen beleférek. Akkor miért vagyok államidegen? Azért mert rengeteg a bűnöm, olyan bűnök, amelyeket az állam nem tűr…..
mindig igazamva 2012.03.04 17:27:33
  Sokan nem értenek egyet azzal, hogy az ügynöktörvényt leszavazta a Fidesz-KDNP frakció. Helyesen. Természetesen az ügynöktörvénynek már réges-rég meg kellett volna születnie és a Fidesznek kellett volna megszülnie azt.   Azonban ne feledjük, hogy az ügynök csak egy…..
A mai hírek után már kezdtem elkámpicsorodni. Na, itt a vidék vége, gondoltam azok után, amit Ángyán József nyilatkozott a lemondása indoklásaként. Súlyos dolgok kerültek kimondásra. Azzal a programmal szemben, amelyet a Nemzeti Vidékstratégiában megfogalmaztunk, amelyet a…..
mindig igazamva 2012.02.28 09:12:10
"Kimegyek külföldre mosogatni, és királyul fogok élni!" Úgy tűnik, hazánkat is elérte a "kivándorlási láz", azaz egyre többen fontolgatják, hogy külföldön keresik boldogulásukat kis országunk helyett. Ez a folyamat amúgy nem egyedi, pl. a lengyeleknél vagy a románoknál már…..
mindig igazamva 2012.02.27 18:44:16
@kenesur: sok sikert kívánok, de igazán! Én is százszor el szerettem volna menni, engem megköt a két gyerek (18 éves lány, 9 éves kisfiú). Mások talán bátrabbak, még gyerekkel is mennek, nekem még várat magára. Téged nagyon megértelek, és szard le a "magyarkodó" faszkalapokat. Nem a szájukkal kell hőbörögni, hanem a döntéshozóknak kell egy élhető országot teremteni.
  Az Európai Bizottság tegnapi döntése nagyon szigorú. Akkor is példátlan, ha egyelőre csak fenyegetés, és nem feltétlenül esik el miatta Magyarország kohéziós forrásoktól. A bizottsági döntésről szóló kormányzati megnyilatkozásból érdekes módon hiányzik az elmúlt…..
Tilki Attila fideszes honatya, Fehérgyarmat polgármestere február 9.-én, ittas állapotban töréstesztet végzett az M30-as autópálya szalagkorlátján - mondják a hírek. Tilki példamutató állampolgár módjára kihívta a rendőröket, (az Emődi pályakapitányság éppen a…..
Hoffmann Rózsa azt mondta, a kormány oktatáspolitikája az ország felemelkedését szolgálja, amit köztudottan nem szociológusokkal lehet gyorsítani.Az, hogy szellemileg súlyos kihívásokkal küzdő ázalékállatok, hogy ne mondjuk, papucsállatkák…..
Imádja Orbán Viktort, és közben azt gondolja, hogy jobb lenne, ha Európa visszavenne, hiszen itt arcoskodnak nekünk, miközben náluk verik a négereket? Ha azt hallja, "külföldi", rögtön az jut eszébe, hogy "holdudvar, szoknya, kettős mérce"? Önnek sosem…..
Nívó Orbán és a középosztály 2012.02.07 23:37:00
Jó lenne tudni, hogy mely jövedelmi sávot tekinthetjük alsó-, közép- és felső osztálynak. Ez a kérdés azért lett most érdekes, hiszen a miniszterelnökünk a középosztályt helyezte tegnapi évértékelő beszéde középpontjába, miközben korábban leginkább szegényekre és…..
mindig igazamva 2012.02.08 11:40:25
Szerintem meg kell különböztetni gazdaságilag, illetve kultúrálisan -életvitel alapján vett középosztályt. Nos ahol ez a kettő halmaz átfedést mutat, ott van az a klasszikusan értelmezhető középosztály.
Kedves Vezetőnek egy idealisztikus kép él a fejében, valahol átmentette az agyában? :)a két gyerek, három szoba,négy kerék, büntetlen apuka-anyuka képet, akik fejüket lehajtva, egy életet végigkínlódnak azért, hogy iskoláztassák a gyereküket! Ezekből az emberekből azért elég kevés van.
Úgy gondolom ehhez hozzá veszi azokat, akik ideológiailag ehhez a körhöz tartoznak, a kommunikáció és propaganda szinten meg tudja őket "vezetni" (lsd.:bogáncs).
Továbbá, -mint a beszédben is elmondta- azokat a nyuggereket kell még meghülyítenie, akiknek a szavazatára szüksége van. Legszívesebben legéppuskázná őket, -ezt idén még nem teheti meg, de talán jövőre,- mert ők azért nem férnek bele ebbe a húzó középosztályba, de hát azok a kurva törvények, meg kultúra, meg ideológia, meg EU stb.. miatt ezt nem lehet. Mindenesetre a 62 évnél fiatalabbakkal, rokkantakkal már megtette, amit tudott,kivette őket ebből a "védett"körből, boldoguljanak ahogy tudnak, hiszen nem hozzák a pénzt, csak viszik, hát vesszenek, vagy álljanak be a sorba és kussoljanak.
Középosztály? ugyan már, fizesse be az adót, fogja be a száját, mert ha nem,ki vagy rúgva, szavazz a fideSS-re, akkor talán meghagyják az életedet!