Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thomas.b

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt teljesen megtöltitek a postaládánk a hírrel: jövőre érkezik a Gyűrűk ura! Talán még emlékeztek páran, mikor azon keseregtem, hogy milyen kár, hog nem vagyunk szivárogtatós blog, pedig olyan kontentünk lenne, hogy csak még. Na, a mai lett volna az a nagy hír, amit aztán…..
 A Fővárosi Állatkert fotósának a minap sikerült lencsevégre kapnia, hogy milyen önfeledten játszik Lady, a budapesti születésű nőstény jegesmedve a medence felszínén ringó „jegesmedvebiztos” labdával. Az ilyen játékszerek különösen fontosak, mert…..
  "Újra felépül a Kós Károly és Zrumeczky Dezső tervezte régi Zsiráfház és Bölényház. Az épületeket eredetileg 1912-ben építették, ám a második világháborúban mindkettő elpusztult. Az 1960-as években Kéri Gyula és Bodnár Ferenc tervei szerint épült,…..
Thomas.b 2010.02.27 08:34:29
@rimtom: Kedves rimtom az állatkertben jelenleg is él egy tapír pár. Név szerint Géza és Picur ha jól emlékszem. A dél amerika házban illetve annak kifutóján lehet megtekinteni őket (az állatsimagó mellet) a Vízidisznókkal és az Agutikkal együtt.

Tehát ez semmiképen ne legyen akadály a bérlet vásárlásban! :P
Pénteken Földes kollégával üvöltve röhögtünk a Mátrix újraszinkronizált jelenetein, az idióta hangon előadott poénok nagyon ültek, különösen a bőrkabátos (itt vannak, jó szórakozást hozzá). Mára a fark.com a műfaj egy amerikai változatát mutatta meg: az alany a Star Trek…..
comment:com Bruce, Pitt, Kojak 2009.12.07 16:47:00
Az a szerencse hogy hétfőnként azért fix pontok mindig vannak a tévéműsorban, még egy olyan sovány napon is, mint ma. Természetesen a krimikre gondolunk, amikből a hétfőkre mindig jut szép számmal. A Tv2 az NCIS-ről (21:20), a Gyilkos számokról (22:20), a Különleges…..
Thomas.b 2009.12.08 13:50:29
@kiricsizoltan: "hogy egy TV csatorna írna [b]megy[/b] egy cikket," szerintem Kyle erre gondolt...
Na, ez pont olyan, mint amikor az Entombed megerőszakolta a Motörheadet, csak ott a gyereket Chief Rebel Angelnek hívták, és nem volt ennyire cuki!  ..
Thomas.b 2009.10.14 06:16:49
Gonosz, nagyon gonosz ember volt, aki a Higher! című ügyességi játékot elkövette. A program az UP! című film sikerét lovagolja meg, amennyiben egy házat kell minél magasabbra juttatnunk úgy, hogy egyre több lufit aggatunk rá. Viszont az égből folyamatosan bombák esnek, ezeket el…..
Annyira közhelyes, hogy "nagy az Isten állatkertje", de erre nem tudunk jobbat kitalálni: egy csávó fogta magát, és egyhuzamban véginézte a Jóbarátok című sorozatot. Steve Misiura azért vállalkozott az embert próbáló feladatra, mert így akarta felhívni magára a…..
Thomas.b 2009.08.07 12:57:57
@Best75: A sorozatfüggés nagyúr...:P Ok nélkül meg ugye nem lehet csak úgy ukkmukkfukk utálkozni pláne álltalánosítva, hát én csináltam rá okot magamnak. Meg mint említettem gyermekkorom nagy lemaradása volt ami pótolni kellet. + Erre a jelenségre van egyébként szakszó is mégpedig így szól: guilty pleasure.
Kölyköt nevelnek a jávai langurok a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A közismertnek egyáltalán nem mondható majmoknál július végén született egy apróság, írja az állatkert közleménye. A ritka jávai langurokat 2007 óta tekintheti meg a Fővárosi Állat- és Növénykert…..