Regisztráció Blogot indítok
Adatok
devilv8

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ölünkbe szakadt egy nagy halom pénz, de mit csináljunk vele? Rejtett, perverz vágyak és sikamlós gondolatok. Betegek vagyunk mind. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Futóblog Átálltam 2012.01.23 07:59:02
Világéletemben erősen hittem abban, hogy én egy esti futó vagyok. Valahogy úgy alakult. Szónokolni is tudtam róla, miért jó. A reggeli futás tagadhatatlanul rockysabb, de eleve hogy van már az, hogy étlen-szomjan megyünk el futni? Vagy reggelizünk, de akkor várni kell másfél…..
devilv8 2012.01.24 07:53:57
@Winkler Róbert: Bear Grylls könyve van a kezemben, hát 30-40 perc futásnál hosszabbat nem szabad szerinte mert sérülés veszélyes, ha meg ennél kevesebbet futunk nem tartjuk elég magas szinten a pulzust
no comment
(most elindulok egy órácskára futni, remélem túlélem, na jó ez túlzás, de én sok vicces dolgot találtam már a szavaiban) Persze nem véletlenül olvasom a könyvét, mert azért mond okosságokat.

Mondjuk tényleg nem semmi lenne egy versenyen Bear-féle frissítő pontok :-)
devilv8 2012.01.24 19:06:49
@szasza75: Emlékszem is ezt beszéltétek Bükkábrányból hazafelé Carlossal, hogy a reggeli résztávozás nem egyszerű.
Futóblog Egy téli edzés 2012.01.24 11:17:50
2012. január 20. Bükkábrány. Egy Bükkábrány elnevezésű településről hamarabb jut eszembe a Bükk hegység, vagy az éppen mellette található külszíni lignitbánya, mint az, hogy a falu szélén rendszeresen összejár néhány edzeni szándékozó futó. Az idő nem túl kegyes,…..
Belsőség Az év autós reklámja? 2012.01.19 13:10:00
Könnyen meglehet, hogy már ilyen korán kénytelenek vagyunk kiosztani ezt a címet. A Volkswagennek - úgy látszik - bejött a Csillagok Háborúja-téma, hiszen tavaly több díjat is besöpörtek a kis Darth Vaderrel. A SuperBowl döntőjének legnézettebb reklámfilmje lett, márpedig ez…..
devilv8 2012.01.19 17:58:15
@gumifust: Ez nem az a reklám ahol az a cél, hogy meggyőzzön a márka minőségéről. A cégek csinálnak olyan reklámokat, amivel azt akarják elérni, hogy valamiről a márka jusson eszünkbe. A kutya, a gyerek, fiatal nő,a tipikus eszközök amiket a reklámokban használnak figyelemfelkeltésre. A SW fanok, kutyabarátok megnézik, megosztják így mégs többen megnézik, így két réteghez is elér ez a reklám, és azt fogják mondani:...Tudod abban a VW reklámban...., elérik hogy a márkanevet használjuk, és esetleg ha reklámban lévő dolgot látunk akárhol(ilyen fajta kutya), akkor ez a kis reklám fog eszünkbe jutni. Vagyis valamiről a VW-re asszociálunk
Kevesebbet fizethetünk autóvásárláskor, de a fenntartás drágább lesz. Mai cikkünk blogposztja...
Papp Tibi lemeze elakad a prémiumbarázdában az új Opel Zafirában, ami kiviszi a két kilót bő 30 rekesszel. Videoblog: Karotta egy kiskamerával elkószál a világ egyik legérdekesebb helyére, ahol semmi érdekeset nem szabad levideózni. Igen, itt készül minden McLaren versenyautó, és…..
Ez most -ennyi hallgatás után- csak egy leleplezés szeretne lenni a magyar használt piac "sajátosságairól". Mert hát ugye, mit is tehet az ember, ha szeretne egy családi járgányt, legfeljebb 2,5 millióból? Ha körbenéz a piacon könnyedén rábukkanhat a KIA Cee'd-re…..
devilv8 2011.07.01 12:22:34
@figula54: "törés és karcmentes"
Futóblog Tolsz valamit? 2009.04.14 12:16:00
Az előzmények nem voltak valami kecsegtetők. A pénteki Szent Fight Clubban annyit kesztyűztünk, hogy tíz felett már nem is számoltam a meneteket. Kicsit a fejem is szétverődött, legalábbis a homlokom erősen fellekvárosodott, úgyhogy eleinte a hason alvást se erőltettem, különös…..
Belsőség Hitman Lewis 2008.06.09 15:59:00
"It is a lot different if you crash into the wall and are angry, it is not like that. I apologise to Kimi if I cost him the race, but these sort of things happen." Minden bizonnyal vannak Önök között is olyanok, akik nem voltak restek és a horvátok gólja után csatornát…..
Belsőség Odanézz, vazger! 2008.04.27 15:24:00
– üvöltött fel a Motordoki, és én odanéztem, mert a barátságos invitálásnak nem lehet ellenállni. Pedig akkor már órák óta úton voltunk, Bukarestből Budapestre, ami mindenképpen egy felüvöltős útvonal. Az odaúton is sokszor üvöltöttünk fel. Először, amikor egy…..