Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balinti.betyar

47 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ötödik helyen NB III-as focicsapatunk a mai napon a bajnokságban egy hellyel mögötte álló Pénzügyőr SE-t fogadta. Bár hazai pályán jobb lett volna győzni, de talán az 1-1-es döntetlen reális eredmény. Gólszerző: Csintalan a 23. percben. Az eredmény nem befolyásolta a csapat…..
A North Pole Marathon a világ legészakibb pontján, az Északi-sarkon futott maraton, extrém körülmények közt, jégtáblán, -15 és -40 fok között. Az első ilyen versenyt 10 indulóval rendezték meg, azóta összesen hét alkalommal szervezték meg az eseményt. Tavaly 188-an neveztek…..
Újabb videó került fel a Nava archívumába, ezúttal egy 1947. áprilisi anyag. A téma a népkönyvtárak, Törökbálint, pedig úgy kerül képbe, hogy településünkön nyílt az első falusi népkönyvtár. ..
A tegnapi nap folyamán végre a közszolgálati média ingerküszöbét is átlépte a településünket érintő változás. Polgármesterünk a MTV vendége volt. (az interjú a műsor legelején)     ..
Bár a legfontosabb esemény most Törökbálinton a helyi iparűzési adók törvényének megváltoztatása, mely csődközeli helyzetbe hozza a települést, sajnos időhiány miatt még nem sikerült részletesen foglalkoznom ezzel. Ettől függetlenül a témát érintő történések mellett…..
A MaxCity bútorház kellemes kis vasárnap délutáni rendezvényt tartott az áruház parkolójában. Volt tökfaragás, forralt bor, forró csoki ételkostoló. A délután meglepetése pedig a közönségtalálkozó volt a Megasztár 5 még versenyben lévő…..
A bajnokság negyedik és tizennegyedik helyezettje csapott össze a október 23-án délután. Bár a kieséshez közelebb álló Dorog otthonában volt a mérkőzés. illett volna hazahozni a három pontot. Sajnos ez nem sikerült, így a csapat ez elmúlt két mérkőzésén csak kettő pontot…..
A tükörhegyi feltárás illeszkedik abba a sorba, amelynek köszönhetően az utóbbi években egyre több részlet vált megismerhetővé az Árpád-kori Törökbálintból - mondta a Pest Megyei Múzeumok Igazgatóságának (PMMI) régésze. Kovács Ágnes kifejtette, hogy a két hónapos…..
Harmadik győzelmét is megszerezte a Törökbálinti FC a BLSZ II/1-es csoportjában. A szenvedő alany ezúttal a Futbalféria SC volt.  Törökbálinti FC - Futbalféria SC 2-1 ( Kovács 34.', Juhász 57.')..
A PMLSZ Versenyirodája elkészítette a Pest Megyei Kupa 4. fordulójának a párosítását.Ebben a körben már a kiemelt csapatok is pályára lépnek, így összesen harminckettő gárda van még versenyben. Ezek szerint a TTC a Pilissport-PLSE otthonába látogat. A mérkőzést 2011.…..
Hiába szerezte meg a TTC labdarúgó csapatának felnőttjei a vezetést a 34. percben Érd ellen, hiába tartották ezt az utolsó percig, egy 89. percben lőtt jól helyezett lapos szabadrúgás így is kifogott a remek formában védő Frank Tamáson. Törökbálinti TC - Érdi VSE 1-1 (…..
 Leesett két munkás hétfő este nyolc óra körül az épülő törökbálinti sportcsarnok tetejéről - közölte a rendőrség a balesetet követően. Az elsődleges információk szerint egy 36 és egy 45 éves, román származású munkás szenvedett…..
Nem volt forduló az NBIII-ban a hétvégén, de a BLSZ II/1 csoportjában annál inkább. Bár gondolom a mérkőzés lefújása után a fiúk is jobban örültek volna, ha elmarad a mérkőzés. Pedig minden jónak indult. A Hidegkúti SC ellen a csapat a 18. percben Major és Kovács góljával…..
2010. október 12-én tartja alakuló ülését Törökbálint új önkormányzata. A város honlapján már fent vannak az ülés napirendi pontjai, melyek többek között a polgármester javadalmazását, az alpolgármesterek személyeit és javadalmazásait és az új bizottságok tagjait…..
11:00Késő este érkezett meg a 3. vk. eredménye, aminek köszönhetően véglegesnek mondhatóak az eredmények. Eszerint egy körzetben nem nyert a Fidesz, így polgármesterrel együtt nyolc Fideszes, egy LMP-s, egy FPE-s, egy MSZP-s és egy független képviselő lesz a testületben.1…..
Holnap urnazárás után friss információk, eredmények a blogon...
Az M0-ás autópálya bővítése után újabb Törökbálintot érintő autópálya szélesítést jelentett be a mai napon az Állami Autópálya Kezelő Zrt. A hajtás után a hvg.hu összeállítását olvashatják. Az M1-es autópálya hosszú távon nem képes elviselni az elmúlt években…..
Négy fordulót játszott le eddig a település kisebbik focicsapata a BLASZ II/1 csoportjában. Eredmények:1. forduló: Margitsziget - Törökbálinti FC 3-1 (Deme 48')2. forduló: Vasútépitő Törekvés SE - Törökbálinti FC 2-5 (Kovács 12', Kiss 55', Deme 76', …..
A forduló legtöbb találatát hozta a TTC - Százhalombatta összecsapás, de hiába rúgott négy gólt a hazai pályán játszó Törökbálint, ha erre az ellenfél ugyanennyivel válaszolt. Pedig minden szépnek indult, hiszen csapatunk a félidőben még 3-0-ra vezetett, ami biztos…..
Az Index.hu nagyon átfogó és nagyon részletes cikke a Tópark-projektről.   Három éve, 2007 nyarán jelentek meg az első hírek a törökbálinti tó partjára tervezett hatalmas ingatlanfejlesztésről. Nagyjából 140 hektáron épülnek irodák, lakások és kereskedelmi…..
A tabella második felében tanyázó Pénzügyőr SE csapatát fogadta a mai napon a Törökbálinti TC. A két csapat közötti különbség Törökbálint győzelmet sejtetett, de a mérkőzés előtt nem biztos, hogy sokan gondolták, hogy négy gólt is rúgunk ellenfelünknek. A meccs…..
A 2010-es önkormányzati választásokon három kisebbségi önkormányzat jelöltjei indulnak. A település életében rendszeresen résztvevő német- és cigány kisebbségi önkormányzatok mellett idén a román kisebbség is indít jelölteket. Bár eddig a román kisebbség nem volt…..
Kemény összecsapásnak ígérkezett a TTC - Mór mérkőzés, hiszen a mérkőzésen a bajnokságban negyedik helyezett Törökbálint csak a tőle egy ponttal lemaradó csapatot fogadta. A mérkőzés kimenetele a vártak szerint alakult, ugyanis az első félidőben még vezető hazai csapat a…..
Mind az öt Törökbálinton induló párt tudott állítani kompenzációs listát, vagyis mindegyik pártnak van esélye arra, hogy a töredékszavaztok száma alapján jussanak mandátumhoz. A listák a következők:   Független Platform Egyesület:  1.) Dr. Albert Gábor 2.)…..
A Törökbálinti Torna Club NBIII-as csapata megszerezte első vereségét a bajnokságban, miután 2-1-re kikapott az eddig nyeretlen Budafoktól.Budafoki LC - Törökbálinti TC 2-1 (1-1) (g.: Takács 44') ..