Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FreeWilly!

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Időnként előkerül a téma, hogy mennyire vezetnek szabályosan és biztonságosan azok, akik megkülönböztető jelzést is használhatnak, ha az egyébként nincsen bekapcsolva. Ilyenkor ugyanolyan résztvevők a forgalomban, mint bárki más, mégis én legtöbbször igyekszem őket…..
FreeWilly! 2012.12.29 23:18:21
@GregDzsi:
105 orszaguton objektív felelősséggel 0 forint. Helyszinen meg kevesebb, de az csak akkor, ha megállítják. Gondolom sosem mentél még országúton 90-nél gyorsabban.
Kép forrása: epresso.hu "Rohanok vissza a Parlamentbe, hogy le tudjak ülni a pedagógus-szakszervezetek képviselőivel, akik sztrájkkészültségben vannak, és alig várják, hogy ne kelljen tanítani." - idézte az FN24 Balog Zoltán minisztert. Erre én csak azt tudom mondani: ha az emberi…..
FreeWilly! 2012.11.15 13:18:18
@HavocS [www.obsidianshell.com - sunametál]:
Az hagyján, de ezt úgy sikerült megoldaniuk, hogy "nem voltak megszorítások"...
Másfél hete érkezett meg a brüsszeli országjelentés, azóta rég látott fokozatba kapcsolt a sikerpropaganda, mintha azon versenyeznének, hogy ki tud nagyobbat mondani. Persze szokás szerint Orbánt senki nem meri vagy senki nem tudja túlszárnyalni ..."Már van papírunk is arról, hogy a…..
Változnak az idők - jövő évtől az idősebbek adhatják át (munka)helyüket a 25 év alattiaknak. A parlament számvevőszéki és költségvetési bizottsága – a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) javaslatára – módosító indítványt nyújtott be annak érdekében, hogy a…..
FreeWilly! 2012.10.09 20:34:01
@Norx:
Nem lehet mindenki nagyívű egyetemet végzett menedzser, sori dolgozó is kell, azok csinálják a GDP-t, nem a menedzserek.
A sori dolgozók között nagyon sok a nem kezdő, a meló, amit végeznek betanított munka. Vajon hogyan bizonyít abban a munkakörben? Főleg, ha szereti csinálni, mert a soron dolgozva a keze dolgozik, a fantáziája szabadon szárnyalhat, ráadásul leteszi a lantot pontosan 8 óra után.
A 25 éves pályakezdő teljesen normális lehet. Mindig csodálkoztam azokon az ismerőseimen, akik úgy gondolják, attól lesz jó a gyerekük élete, ha minél hamarabb bedugják egy jól fizető irodai melóba. Az ember 25 éves koráig mentsen bálnákat, próbálja megvalósítani önmagát, később úgyis be kell majd állnia a sorba.
A családon belüli erőszak büntetőjogi tényállássá minősítése a harcos feministák sikersztorija. Kicsit csorbít azonban az eredményen, hogy a kezdeményezés elfogadását végül jellemzően női fegyverekkel, sértődéssel és hisztivel sikerült elérni, aminek az országgyűlés…..
FreeWilly! 2012.09.21 09:55:54
@Vidéki:

Ezeket a szövegeket letöltöd valami fideszes belső adatbázisból, vagy csak úgy magadtól jönnek?
Igen, a család melegágya az erőszaknak, mert egyes hímek úgy gondolják, hogy a családtagok a tulajdonaik, akikkel bármit megtehet, és míg a szekrényhátúnak nem mer szólni, ha félrelöki a sorban, majd otthon az asszonyon és a gyereken kitölti a frusztrációját. Nagyon sok olyan család van, ahol a gyerekeknek nem a közös tűzhely melletti meseolvasás jut, hanem a részeg apa üvöltözése, és anya kék foltjai.
Ez is része kell, hogy legyen a család fogalmának, és az a nő, aki családot szeretne alapítani, bizony ezzel is kell, hogy számoljon.
A család szót nem azok degradálják, akik erre felhívják a figyelmet, hanem azok, akik csak a szépről beszélnek, és elfordítják a fejüket, ha családon belüli erőszakot látnak.
FreeWilly! 2012.09.21 15:24:33
@Vidéki:
Újabb frázisok az adatbázisból. Sokan tölthetik folyamatosan, ha ilyeneket csak úgy lehet benne találni.

A család azért van kiszolgáltatottabb helyzetben, mert az utcán lehet, hogy visszaütnek, míg otthon az ilyen "ragadozók" tudják, hogy kuss lesz, könnyebben megtehetik.

De ezekkel a frázisokkal nem győztél meg arról, hogy miért ne hívhatnánk családi erőszaknak.
Szamárpad Meghal az OKJ is 2012.09.20 13:12:27
A felsőoktatás után úgy tűnik, most az OKJ-t nyírja ki a kormány. Drasztikusan csökkentik a képzések számát, az indoklás szerint sok az átfedés az egyes tanfolyamok anyaga között, ezért sokat összevontak, így elvileg több munkakörben is el lehet majd helyezkedni egy-egy OKJ-s bizonyítvánnyal. Az…..
Valahol azért humoros, hogy a kormánynak csak az nem megy, amire az egész kormányzásukat próbálják építeni: a kommunikáció. Napi szinten fut bele valamelyik kormánypárti politikai szereplő olyan öngólokba, pofonokba, melyeket ügyesebb stratégiával, pár jobban megválasztott…..
A fideszes Varga István például úgy fogalmazott, a Büntető törvénykönyv nem mindenható, a rossz házasságokon belüli bűncselekményeket külön tényállással nem akadályozhatjuk meg, talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább…..
Borzasztóan sajnálom, hogy manapság már a TV mondja meg egyeseknek, hogy mi a jó, és mi a rossz. Rengeteg agyhalott médiazombit termelt ki magából már eddig is ez az évtized, érdemes belegondolni, hogy mi lesz itt később. A média keze messzire elér, mint tudjuk. Szánalmasnak tartom…..
Sziasztok!   Az a helyzet, hogy igazából nincs nagy problémám a munkahelyemmel, normális munkatársak, normális vezetőség, amennyire ez lehetséges, nem akarnak kirúgni sem, nem terrorizálnak bennünket. Ellenben most, az Olimpia alatt megszaporodtak a leb..ások, a kisebb…..
Mindig veszek pályamatricát, tényleg, mindig. Az M6 építésekor kétszer éves matricát is vettem, mert a régi hatos forgalma elviselhetetlenül lassú volt - a tőlem normális esetben négy percre lévő munkahelyemre háromnegyed óra alatt értem be reggelenként. Pályán meg öt perc…..
FreeWilly! 2012.07.26 08:09:47
@prokee: Nekem Fehérváron az ügyfélszolgálaton a hölgy azt mondta, hogy ha megveszem a matricát éjfél előtt, akkor az adott napra visszamenőleg nem büntetnek meg.
Hannah meg Adam megint a testi élvezeteket hajszolják, de most az örök klasszikus misszionárius pózt egy kis erőszakkal és némi szerepjátékkal tarkítják, melyben Hannah egy drogos kurva, míg Adam a megmentő ember, aki a hősök acélozott fényét mellőzve a lány mellére élvez,…..
Játsszunk egyet!Négy európai várost rejtettünk el a képeken: A négy európai város közül az egyik nem kíván befektetni egy magas nyomású mosóba (44 ezer HUF) és közmunkásba (havi 47 ezer HUF), aki minden reggel lemosná a lépcsőket, és összeszedné a szemetet (éves…..
Az EMPAMO rendszeres időközönként előáll valamilyen nagyszabású javaslatcsomaggal, hogy az utcákon megvédje a különféle közlekedő csoportok okozta fenyegető veszélytől az autósokat. A szervezet megint akcióba lépett, és az Autósok Szövetségével javaslatokat adott be a…..
FreeWilly! 2012.06.20 18:37:56
@Hakkar: jaja. Egyfajta természetes szelekciónak is felfogható a körültekintés nélküli átkelés. Aki arra nem képes, hogy szetnézzen, mielőtt lelép az útra, az nem biztos, hogy életképes a mai világban. Nem kell lemondania az elsőbbségéröl, de legalább nézze meg, biztosan megadják-e neki.
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Tisztelt Olvasó! Szeretném megosztani a saját tapasztalataimat munkakereséssel kapcsolatban.Már csak 6 évem van a nyugdíjig, így stabil állást szeretnék.…..
FreeWilly! 2012.06.07 21:52:59
@Boka1: Dehát itt látszik a cél, valami jó helyen kihúzni nyugdíjig. Ez is lehet cél, nem?
Tisztelt Láncszemek országszerte!Az utóbbi napokban megsűrűsödtek a támadások Ángyán József, és vele együtt Ácsné Éva ellen, tehát ellenünk is. A harc nem ellenünk irányul, a tét a föld megszerzése.A Váralja Szövetség kezdeményezésére – akikkel közösen már egy…..
hogyvolt Marslakók - 15. 2012.03.23 19:00:00
Á, tök csalódott vagyok, azt hittem, a víz világnapja lesz a kis színes, amit beleerőltetnek a sorozatba, de nem, így most nem tudom elmondani a direkt erre az alkalomra tartogatott jótanácsomat: ne igyatok vizet, abban halak basznak! A Baltás cím: Nem érzed a húgyszagot? Hopp, máris…..
hogyvolt Marslakók - 14. 2012.03.22 17:25:00
Elég tanácstalanul üldögélek a monitor előtt, hogy miért, a mai Baltás cím azt hiszem, megmagyarázza: "Lófasz és esti fény, csöcsökkel". Hogy miről fogok írni, fogalmam sincs, félő, sehogy se lesz a hogyvolt. Gergővel és a Művésznővel kezdünk, meg egy alapfokú…..
Sétálgattam a városban csütörtök délután, és valahogy feltűnően nagy volt a politikai aktivitás az utcákon. Mszp-s aktivisták mindenfelé vörös szegfűt osztogattak a lányoknak és asszonyoknak, közben meg zöldkabátos elempés jócsajok aláírásokat gyűjtögettek, mert…..
FreeWilly! 2012.03.10 12:17:59
@bogancs:
Nézzük akkor, mit is szeretnél Te:
1."A munkanélküli segély addig járjon, amíg az illető munkát nem talál" Ez nem fogja ösztönözni arra, hogy hamar találjon munkát, és sok pénzbe kerül az államnak.
2. "Nem elég, hogy az ember egész életét a melóhelyen tölti egészen vénségéig, hanem még abba a 20-30 nap szabadságba is beleszólna a munkáltató?" Sok cég leállással oldja meg azt, hogy a nyári, téli szabadság ne akassza meg a termelést, szolgáltatást. Akkor ezzel őket hoznád lehetetlen helyzetbe. Az nem baj, majd elmennek olyan országba, ahol ezeket tervezhetik. Ekkor ugye a kirúgottakra automatikusan az 1. pont vonatkozik, gondolom.
3. pontban egyetértek veled.
4. "Manapság ha 18 évesen kikerül az ember az iskolából, az még nem ért semmihez. " De legalább az alapokat megtanulja. Csak azért nem lehet tanítani egy esztergályost élete végéig, mert még mindig nem tudja tökéletesen.
Az 1. 4. pontban mindenképpen valamilyen kompromisszumot kell az egyén és a költségvetés között kötni, a 3. pontban pedig a munkáltatónak is kell maradjon joga.
Ha mindenki úgy gondolkodna, mint Te, akkor bizony a költségvetési hiány hamar az egekben lenne, és munkahely sem sok maradna.
  Március 1-jétől két változás is történt a  kis és közepes vállalkozások életében. Nem nagy, de bosszantó és érthetetlen változások. Az egyik a kötelező kamarai regisztráció, a másik a cégalapítás bonyolódása és drágulása.  A kisadók ellen (is) harcot…..
FreeWilly! 2012.03.02 19:00:13
@cutcopy:
Rajtad tényleg csak nevetni lehet.
Ha bliccelnek a buszon, akkor miattuk meg kell szüntetni a tömegközlekedést?
Ha lopnak a boltban, akkor be kell zárni a boltot?
Dehogyis! El kell kapni őket, hogy akik kifizetik a jegyet, tudjanak utazni, akik kifizetik az árut, azok tudjanak vásárolni.
Valamiért nem szereted a vállalkozókat, biztos közszolga vagy, vagyis abból a pénzből élsz, amit a vállalkozók hoznak össze, aztán fizetnek be az államnak.
Ez egy közös vadászat lesz, zsazsu kolléga már becserkészte, sőt, el is ejtette, mégsőtebb: már ki is harapott belőle egy finom falatot, a „közös” erőfeszítéshez én most azzal fogok hozzájárulni, hogy két pofára behabzsolom azt, amit a kolléga otthagyott, és ez…..
Most kell lépni ahhoz, hogy májusban saját megrendelésű, egészséges saláta kerüljön a kosárba. A Magyarországon is megjelenő közösségi mezőgazdaság megfizethető és vegyszermentes terménnyel láthatja el a városi családokat,…..