Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZOTYA

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hollandia budapesti nagykövetsége kedden jelentette be, hogy meghalt Robert Milders nagykövet. Robert Milders 2009 májusa óta volt a Holland Királyság rendkívüli és meghatalmazott magyarországi nagykövete. A nagykövet 1948. július 30-án született Hágában. Budapesti kinevezését…..
ZOTYA 2012.08.21 16:56:03
@Gergo888:

No Te is aludj egyet.. :)
ZOTYA 2012.08.21 16:51:20
@dr. Közbiztonság Szilárd:

Ember! Igyál még valamit, aztán feküdj le! :)
Sziasztok! :)   Csak érdekességként gondoltam megosztom veletek azt ami - állítólag nem csak velem esett(ik) meg.   A dolog lényege hogy tavaly szeptemberben elvesztettem az adókártyám. Természetesen mielőbb pótolni próbáltam, de miután a 2200,-Ft-os illetéket is megfizettem,…..
Komjáthy István    Indafotó: http://indafoto.hu/komikite  Kedvelt képei Honlap: http://komikite.hu http://kitesport.hu Rendhagyó interjú következik Komjáthy István "komi"-val, aki sárkányról készít fotókat, emellett sárkányokat is varr, szeretik őt a…..
Bár a koncert csak pénteken lesz, mától már Magyarországon tartózkodik Britney Spears, úgyhogy mindenki mászkáljon fényképezővel, hátha meglátunk a budapesti utcákon egy hatalmas testőrgyűrűt belőle. Britney szeptember 22-én kezdte meg turnéjának európai részét…..