Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amandaa

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ételmérgezésem napján biciklitúrán vettem részt Mianmarban az Inle tónál, s bár szoros kapcsolat e két esemény között nincs, be kell, hogy valljam, mindkettő megviselt. Egyik este megismerkedtünk két szimpatikus belga – amúgy koreai ill. bangladesi származású – utazóval,…..
Időrendiségünket kissé felborítva egy rövid élménybeszámoló következik malajziai "vízumfutásunkról." A hiányzó cikkeket igyekszünk hamarosan pótolni, szerencsére csak másfél hónapos lemaradásban vagyunk. :) Mivel Phukettől (házikó) Penang (új vízum) kb. 700…..
Dáviddal első közös utunk Kanchanaburiba vezetett. Mivel szerencsénkre a Bangkok–Kanchanaburi utat az árvíz ellenére már megnyitották, a buszállomáshoz siettünk. Irányok után érdeklődve megálltunk egy taxis mellett, aki úgy döntött, elvisz minket az állomásra, ám különös…..
Ha azt hiszitek, hogy kultúrsokkom volt, miután leszálltam a gépről – csalódnotok kell. Bangkok reptere hatalmas, de átlátható, igazán "európai". Kivilágított táblák jelezték az utat és mozgójárdák repítettek a kijárat felé. A kijáratnál pedig – rengeteg finom banánnal…..
Sziasztok! Fehér Amanda vagyok, 25 éves, az "Office" című sorozat rajongója. :) Emellett pedig diplomás, habár a diplomaosztás előtt leléptem Amerikába, ezért bizonyíték hiányában - ezt csak halkan jegyezném meg. Az elmúlt 5 hónapomat tehát egy távoli félszigeten, Long…..
Buna seara ... A Deltában egyetlen hagyományos recept van, ami azért speciális, mert az elkészítéséhez való vizet a méltán híres Dunánkból hozzák a konyhára. Utánajártam, hogy ezt a csorba levest hogyan készítik el, mondjuk 2011. júniusában. Míg Béla és ismerőseink a…..
Kopottas Targonca 2012 Elindultunk! 2011.06.02 14:20:00
Ezúton köszönjük szépen Lászlónak, hogy kedd este leitatott minket a Schönherzben, mert így a reggel 8-as indulás délután 2-re halasztódott :) Délelőtt még összepakoltunk, bescanneltük az útleveleinket a vízumokkal, megcsináltuk a táblát a stoppoláshoz, aztán 14:15-kor fel…..