Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HollyFcuk

0 bejegyzést írt és 215 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egy évek óta "csak mainak" hirdetett akción már meg sem lepődünk - láttunk mi már ilyet. 95%-os kedvezménybe ugyan nem nagyon botlani - főleg nem március közepén - na de a 0%-os árengedmény óta semmin sem csodálkozunk. Viszont amit nzo kommentelt a Váci utcai…..
Ritka az olyan naiv ügyfél, akivel a terézanyoid Homár sem tud mit kezdeni, annyira síkbuta. KZ a Radnóti Színházba indult előadásra, de sem a jegy megvásárlásakor, sem indulás előtt nem vette a fáradtságot, hogy ránézzen a kibaszott papírdarabra, amiért pénzt adott. Így csak…..
Büntetlenül elérhető kellemes érzés, amikor az embernek igaza van. Az adrenalinszint megemelkedik, bizsergető melegség tölti el, amitől percekig peckesen járkál fel s alá a bőrfoteles irodájában. Ilyesmit érezhetett Zám Tibor, amikor papírra vetette alábbi levelét naiv ügyfél…..
Na, a beküldő egy nagyon ismert arc volt a sulijában - ezt ő állítja magáról. A bosszúból baszó csávókat kerüljük, tisztelt hölgyeim. Általában tartózkodni szoktunk attól, hogy a beküldőt minősítsük, de nem tudok elmenni amellett, ahogy magáról és a lányról…..
Minden férfinak van egy titkos álma: olyan barátnő, akivel a haverjai előtt is tud villogni+sportmeccset nézni+inni. Egyszerre legyen a legjobb haver és a legszexibb nő, na, ezt nehéz hozni. Főleg, ha közben a fiúban olyan régi mítoszok élnek, hogy a nő csak szép, de mindenféle…..
HollyFcuk 2007.11.16 12:03:12
Zsi nem szereti a Creamilk tejet. Mondhatni gyűlöli. Mi még nem találkoztunk ilyennel, mármint nem anyai gyűlölettel, hanem tejjel, így fingunk sincs, hogy tényleg ilyen rossz, vagy a zsi szomszédjában lévő boltban rohasztják meg. Írja meg, akinek van Creamilk-élménye. Alant a…..
Bigyóblog A jövő kulcscsomója 2007.10.29 19:04:00
Keyport a kulcsszó. Megtaláltuk az ultimate kulcscsomót, mely nem csörög, nem karcolja össze a telefont és elég kicsi ahhoz, hogy minden zsebbe beleférjen. A Keyportban hat kulcs van, de sajnos még elég drága, 295 dollárba kerül.Via SciFi Tech..
Most akkor a Fekte szemek vagy a Tankcsapda? És egyébként is mutasson már valaki egy olyan gyereket, akinek minden vágya, hogy meglátogassa Bódi Guszti, és elénekelje neki, hogy aszondja Jönnek a számból a férgek.A Blikk szerint ugyanis az első gyermek szívátültetést elszenvedő…..
Már-már direktbe drága olvasóinknak írt slágert a népszerű hiphop együttes, miszerint a Bëlga. A Boros című dalban minimum hat ismert alkotó munkásságának állítanak verbális emléket – Németh Attilától Frittmannékon, a százpontos Áts Károlyon, Bock Valéron és Gere…..
Sok mindenen tönkre mehet egy kapcsolat. Mindenféle dolgok álhatnak a szerelmes párok közé. Na de hogy Isten? És hogy jön ide a Süti? UPDATE: a posztba utólag belenyúltunk a beküldő kérésére, ez van. Sztory: B.-nek 15 éves kora óta én voltam az élete szerelme, néha még most is…..
comment:com Kémek, mint ők 2007.10.20 19:45:00
Kicsit elkéstünk ezzel a beharangozóval, de hátha va aki még nem tud róla (és nem olvasta barb kartársnő ma esti ajánlóját), jön a Cég című sorozat a TV2 műsorára, mégpedig egy félóra múlva, azaz úgy 20:10 tájékán. Jómagam a film alapjául szolgáló könyvön átrágtam…..
Igazi hétvégi sikítós horrorsztori Grrrr-től, aki a rikta citibankos automaták egyik leamortizált darabjában hagyta a kártyáját: Báthory utcai Citibank ATM - citibankosok tudják, hogy van budapesten összesen kb 5 darab automatájuk van, amennyiben nem tőlük vesz ki az ember, az…..
HollyFcuk 2007.10.16 20:23:54
Mármint képletesen, mert ugye Iránban nincsenek melegek, legalábbis Mahmúd Ahmadinezsád elnök szerint, tehát másképpen nem is lehet. A Saturday Night Live évadnyitójának zseniális kisfilmjét linkeljük be, sírva röhögés akkor is garantált, ha nem értik a szöveget, ha mégis,…..
A következő levélre a Zugügyvéd nem tud semmi biztatót mondani, de hátha akad tapasztalt büntetős kolléga, akinek van ötlete. Mindenesetre igaz a régi mondás, aki volán mögé ül, fél lábbal mindig börtönben, a másik felével meg a sírban áll. Szia Zugügyvéd! A…..
HollyFcuk 2007.09.14 01:03:23
Lehetőséget én sem látok a büntetés elkerülésére, úgyhogy azt tanácsolnám, kezdje meg a srác a felkészülést a fogházra. Megfontolandó lehet esetleg egy pszichológus segítsége is, hogy a lehető legkevésbé viselje meg a benti idő. Nagyon nehéz lesz, de elmúlik idővel ez is. Bár tudom ez nem vigasz. Sajnálom a dolgot nagyon.

Picit más.
Megboldogult nagyapám vidéki ember lévén mindig, amikor valakit az út szélén látott miközben autóban ült, lett-légyen az szembejövő vagy előtte haladó, biciklis, gyalogos, talicskát toló, éjjel vagy verőfényes nappal, minden egyes esetben jó előre lelassított csigatempóra és dudált!!! Egyrészt figyelmeztetésül, másrészt köszöntésül. Majd lassan nagyívben került. Nem kell mondanom, hogy ez mennyi elvesztegetettnek tűnő idővel járt vidéken, ahol mindenhová kocsival jár akiknek dolga van és ismerősök-ismeretlenek tömkelege csalinkázik az utcán részegen akár józanul. Csak míg a falu főutcáján végighajtott, eljátszotta a metódust vagy háromszor. De naponta akár tizenötször is, hatvan éven keresztül. És soha, ismétlem soha nem kockáztatta meg, hogy egy részeg kitegye mindkettőjüket a lökhárítónak! Fiatalon, pesti viszonyokon szocializálódott srácként nem vágtam mire fel a habiszti, de mostmár mindent értek.

Ez a kis történet persze nem segít a srácon, de ha akár egy embernek is eszébe jut amikor biciklist talál látni az úton és követi nagyfater módszerét, már megérte leírnom.
Vigyázzunk egymásra, felelősséggel!
Igazi horror: olvasónk nagyszülei hangsúlyozottan nem rendeltek meg egy szolgáltatást a telefoncégtől, erre nem elég, hogy elkezdték kapni a számlákat, de egy idő múlva behajtó cégnél landolt az ügy, jóllehet a Tele2 is elismeri, hogy ez jogtalan lépés volt. A bizarr cég azt…..
A Duna TV november 8-án hozza vissza a hiperrealista Drótot, a valaha készült legjobb zsarus sorozatot, csak tudnánk, hogy miért ilyen idétlen promóval készültek rá?..
Én valamikor február elején vesztettem el a lelkesedésem a Kossuth tértől körülbelül ötven méterre. Hideg volt, az árpádsávos zászlók fagyottan csapdostak a szürke szélben, a tévériporterek csak az élő bejelentkezés idejére vették le a vastag, horgolt füles sapkát és a…..
David Duchovny talán az utolsó olyan színész, akiről feltételeztem volna, hogy bevállal egy olyan szerepet, amiben tulajdonképpen más dolga sincs, csak hogy vagány beszólásokat eresszen el, másnapos legyen, és megdugjon mindenkit, aki nem szalad elég gyorsan előle. Pedig bevállalta,…..
b. sörözéssel akarta elütni az időt, mire a pultos lány meggyanúsította a csaját - b. csaját, nem a sajátját -, hogy ellopta a hamutálat. Dráma! Tanulsága: dartsozni sopó dolog.Sziasztok! Ez történt velünk! A múlt héten a barátnőmmel egy közös cimboránkkal beszéltünk meg…..
Világrekord! Nem sűrűn mondhatunk ilyent, de látatlanban biztos, hogy a badacsonyi Kapri Ház házinénijén kívül még soha senki nem akart szálláspénzt fizettetni egy meg nem született, ötödik hónapban lévő magzattal. B. prenatálisan borzongató levele alant. Olaszországi…..
Azóta nem szeretek kertévéken filmet nézni, amióta az RTL Klub egyszer jól megszopatott minket. Leadták Spielbergtől a Párbajt, aztán se stáblista, se bal hasábban három főszereplő, jött a reklám és mi hülyén ültünk, kivártuk a húsz percet és a következő film…..
Végre mindenki kidühöngte magát, hogy milyen rohadt szarul néz ki, és eddig ez volt a kezdőlapom, de most akkor már inkább a g-portal.hu. A gyűlölködőket nem szeretnénk meggyőzni, főleg, hogy elfogultság esete forog fent, de azért találtunk néhány érdekes kordokumentumot egy…..