Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabbber

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fitnesztermek sokszor legalább annyira státusszimbólumok, mint amennyire a testedzés és az egészség megőrzésének helyszínei. Gyakran nehezebb bekerülni, mint egy elegáns klubba, nem utolsósorban azért, mert elképesztő árakkal dolgoznak – legalábbis az igazán drágák.…..
Én megőrülök a könyvekért. Imádom az érzést, amikor belecsöppenek az író világába, és együtt depizem Sylvia Plath-tal, kövekkel borított folyosókon, rohanok a szigorú McGalagony órájára, és küzdök a hangyaléttel amikor arra sodor a pocsék karma. Persze aki úgy vásárolja a könyveket, mint a cukrot,…..
Van egy sziget, amit még most is érdemes befoglalni akár Londonból, akár Lisszabonból közelítve idén télre. Ez Madeira. Mivel itt sosincs 40 fok, ezért nyáron nem éri meg itt szórni a pénzünket, viszont februárban totál szezonon kívül minden sokkal olcsóbb, s ekkor is garantált…..
comment:com Kirúgták Bear Gryllst 2012.03.13 21:52:00
Azonnal hatállyal felmondta a Discovery Bear Grylls szerződését, így már az sem biztos, hogy az augusztusra tervezett új évadot egyáltalán műsorra tűzik. A Hollywood Reporter szerint a tévécsatorna nem tudott megállapodni a brit túlélő sztár szerződéséről, a pletykák szerint…..
Webisztán A Carnation új szájtja 2011.11.17 23:29:00
Talán az egyik legjobban sikerült - nem csak a dizájn, de a technikai megvalósítás szempontjából is - a Carnation új, 15 ezer sorból összevarrt html5 szájtja, a carnationgroup.com. Nagyon jó, hogy a technológiai igényesség mellett finoman illesztették a facebookos, twitteres…..
gabbber 2011.11.19 16:35:33
Vastagbőr Nagy segítség 2011.09.09 18:01:00
A Fidesz-KDNP ugye most tartja az őszi ülésszak előtti 3 napos frakcióülését Hajdúszoboszlón.Ma a két közkedvelt figura, a Frakcióvezető úr és a Szóvivő úr állt ki tájékoztatni az itt végzett munkáról a nagyérdeműt.Rögtön az első mondatokkal belelőttek egy tárat a…..
Rájöttem! Részvények 2011.09.01 09:00:00
A tőzsdén bárki, akinek van egy kis sütnivalója szerencsét próbálhat. Elsőre bonyolultnak tűnik az értékpapírok vásárlása és eladása, de ha egy ideig figyeljük melyik részvények ára emelkedik illetve süllyed, gyorsan ráérezhetünk, hova is érdemes a pénzünket fektetni.…..
Ha nem férsz be a kikötőbe, parkolj le a strand előtt!A kis Roman csak egy hajót akart. Akkorát, amekkora senki másnak nincs. Meg egy focicsapatot a Premier League-ben. Aztán eltelt bő 30 év és azon kapta magát, hogy már nem a homokozóban tologatja a Mihail Kutuzov miniatűr…..
gabbber 2011.08.30 17:22:30
@Llew: igen, de nem rakéta, hanem rakéta elhárító, meg anti-papparazzi cucc:) www.pto.hu/post/1/1761
Mivel mindenhol azt olvastuk, hogy Európában a norvégok megosztott első helyen vannak a hollandokkal az üzemanyag árakban, kicsit féltünk, hogy mekkora költsége lesz a 3000 km-es utunknak. Szerencsére honatyáink nem szeretnének lemaradni e nemes versenyben és a júliusi…..
Aki busszal utazik városunkban, esetleg tényleg tapasztalhatta, hogy helyenként gyorsabban tud közlekedni. Természetesen általában az ilyen fejlesztések az autós forgalom korlátozásával járnak. Bizonyos keretek között ez számomra elfogadható, a tömegközlekedésnek előnyt kell…..
 A buszsáv a lehető legaljasabb hazugsága a budapesti városvezetésnek. Csaknem olyan hitvány találmány, mint a parkolási díj, vagy a dugódíj. Ám míg ez utóbbiak bizonyos nyíltsággal fosztogatják az autósokat, nem letagadva, hogy a városvezetés tehetetlenségének minden…..