Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zatharigo

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illat: friss, komlós Hab: sűrű, rugalmas Szín: arany  Nekem tettszik, visszahozza a sörivás valódi élményét. Friss, karakteresen komlós, szénsavas. Persze kell hozzá, hogy az alap nem a svetly, hanem az egyel komolyabb lezak, ami mindenből egy kicsit többet jelent, így az alkoholból is. Ezt az…..
Jelenleg az összes nagyobb tévécsatorna vagy streamingszolgáltató azon dolgozik, hogy övé legyen a következő Trónok harca. A sorozat, ami felhajtásban felveszi a versenyt a legnagyobb filmekkel és összességében nagyobb hírverést is generál, hiszen legalább két hónapig futnak az epizódok, ami…..
 Cristiano Ronaldo szobrot kapott szülőhelyén, Madeirán. Nem kicsit, nagyot. Kis sziget nagy hőse. De azért még ízlelgetni kell mindezt, külön - külön és együtt is: Cristiano Ronaldo, szobor, Madeira. Cristiano Ronaldo egy aktív futballista, 30 éves és világsztár; egy szobor…..
Zatharigo 2015.01.17 22:14:35
Egy Jalopnik-cikk fordítása következik, az ottani szerkesztők véleményét tükrözi, ne tessenek egyből nekem esni. Szerintem többnyire érdekes gépek, egyet-kettőt el is fogadnék, persze nem a meggyalázott Deloreant. Még annyit tennék hozzá, hogy az angol nyelvben a „vulgar” szó nem csak ízléstelent…..
1991. szeptember 24-én, ezen a napon jelent meg a Nirvana második, Nevermind című nagylemeze, amiről a korabeli sajtó először alig vett tudomást. Azóta viszont nem csak, hogy az akkori fiatal generáció meghatározó anyaga lett az album, hanem az igazi klasszikusok közé emelkedett a…..
Van az úgy, hogy sikerül megfelelő zenei aláfestést találni egy kis színes hír alá, és előfordul az is, hogy nem. A CNN-nek szeptember elején nem jött össze a dolog, amikor egy 103 éves fekete dédnagymamát mutattak be, amint éppen autót vezet. UPDATE: az előző videó helyett…..
Zatharigo 2011.09.20 11:34:01
B-oldal Fantasy filmek kliséi 2011.08.24 07:03:00
Nem vagyok egy nagy fantasy szakértő, de barátaim mágikus erejének és extra képességeinek köszönhetően összegyűjtöttük a kardozós, kalandozós, barangolós, varázslós fantasy filmkliséket.A LÉNYEK:Emberek, törpék, elfek, entek, orkok, faunok, goblinok, tündék, lidércek,…..
Egy hagyományos felépítésű kalóriatáblát szeretnék figyelmedbe ajánlani, amit ingyenesen letölthetsz innen: 1. Kalóriatábla HTML-ben 2. Kalóriatábla Excelben Figyeld meg benne az egyes élelmiszerek makronutriens (fehérje, zsír, szénhidrát) összetételét és összkalória…..
Zatharigo 2011.08.01 13:33:34
Azt már az elején szögezzük le, hogy egy tizenötös lista édeskevés azon magyar zenekarok, dj-k és egyéb előadók felsorolására, akiknek munkásságát haladéktalanul megengedhetetlennek nyilváníttatnánk, esetleg száműznénk az ország zenei piacának kínálatáról…..
Zatharigo 2011.06.13 20:52:28
 A budapesti kerékpáros számára nem ismeretlen, hogy a saját biztonságát kockáztatja, ha a KRESZ szabályainak engedelmeskedve a kerékpárutakat és kerékpársávokat használja, nem pedig az autók mellett biciklizik. A kerékpárutakat Magyarországon ugyanis többnyire a telken…..
Zatharigo 2011.06.11 16:46:36
@kpityu2: "A biciklicsengő az ördög találmánya! A mocskos komcsik terjesztették el, mint az elnyomás eszközét. "

Ez kurvanagy xD