Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Bob Dobalina

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DopeManTV Látod, látod TV2? 2011.10.13 13:19:00
 Anno a TV2 azért nem akart foglalkozni a DopeManTéVével, mert az állítólag nem fért bele a családi csatorna koncepciójába. Most ezzel az igazán családias, gyermeki lelket építő HP produkcióval, az Összeesküvőkkel folyamatosan alul maradnak a nagy nézettségi háborúban.…..
Ki mondja meg a pondrónak, hogy pondró? - tette fel a kérdést egy masszőrhölgy az előző posztban. Mivel nem akadt jelentkező, megkérdeztük néhány kedves ismerős szolgáltatót, vállalná-e? Kitana vállalta, ezért felkértük: mondja el, mivel húzzák ki a gyufát a kedves vendégek…..
Elmondhatatlanul jó dolog raliblogot szerkeszteni. Így az imádott sport közelében lehetünk, érdekes történetekről, időnként exkluzív hírekről írhatunk, és közben látjuk, hogy milyen szépen növekszik az olvasóink tábora, és a facebook-os rajongóink száma. Vannak…..
A Szikora Robival való találkozás mindig élményszámba megy. Nem elég, hogy számtalan slágert írt, vallásfilozófusnak és történésznek sem utolsó. Megfelelő humorérzékkel kezelve pedig kifejezetten szórakoztató az arc. Összefutottunk és beszéltünk mindenről:…..
Ilyen, amikor megindul az egymásra mutogatás. Bendegúz meg el kell döntse, fizet vagy nem fizet büntetést, hisz pillanatokon belül megnő a bírság összege, ha túl sokat agyal rajta. Tudja-e bizonyítani vajon, hogy jóhiszeműen járt el és ha tudja is, ér ez valamit egyáltalán vagy…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a…..