Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Acélcápa

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
gonzoworld Tibor, ez nem sajt. 2012.10.10 20:07:05
   Tudom, hogy nem tehetsz róla Tibor, hogy éppen te állsz itt ebben a rohadt sajtpultban, és én is csak részlegesen tehetek arról, hogy ebbe a rohadt Feszkó hipermarketbe járkálok ahelyett, hogy normális boltban vásárolnék sajtot, és ezért pont neked fogom elmondani azt,…..
Acélcápa 2012.10.11 14:00:25
@solesz: Nekem valahogy nem jön át. A posztban egy szót sem írnak a gorgonzoláról.
Egy gyerekkel nem lehet így bánni, főleg nem egy sérült, vérző fejű gyerekkel. És egy anyával sem. Tisztelt Praxis!   A 4 éves kisfiam a múlt héten itthon játszott, amikor nagyon szerencsétlenül beverte a fejét a dohányzóasztal sarkába. Én éppen a konyhában voltam, de…..
Acélcápa 2012.10.08 07:46:41
@maszogep1974: Tehát nem is az a baj, hogy nem jöttek ki, csak el kellett volna mondania - mélyen együttérző hangon - hogy ügyeletet tessék hívni? Legközelebb én a gázműveket vagy a Digi-t hívom, ha megnyugtató szavakra lesz szükség.
Acélcápa 2012.10.08 07:53:13
@maszogep1974: Vitesd be magad mentővel, hátha van egy rejtőzködő végbélsipolyod és ilyenkor az jár.
globalicum Zenemuzsika rovat 2012.02.06 06:50:00
Egy rokonszenves pianista izgalmas interpretációja..
Kigondoltam Hitel, Virág, Stadion 2012.01.24 18:12:00
 A hitel almás, ahogy az ősmagyar közmondás tartja. Nagy Lajos miatt van minden, bazmeg, mert nem terhelhették meg a birtokokat a birtokosok! Széchenyi is ebbe bukott bele, de aztán megoldották a dolgot nagyjaink, mára már mindenre jelzálogot lehet tenni, még a leendő…..
Acélcápa 2012.01.26 15:56:49
@21méter: Csókolom, bejönnék, a gázos vagyok én. Elismerem.
Acélcápa 2012.01.26 18:47:52
@21méter: Engem most se zavaznak. Ellenben az asszony sopánkodik doszt.

www.youtube.com/watch?v=GmA14bRKYzI
Acélcápa 2012.01.26 19:29:31
@21méter: Véleményem szerint ez csak FOKozná a bajt. Érted. Fokozná. mint a fokhagyma. mindig kifundálok valami kacagtató riposztot. egyre fokozom a pressziót. a fokozatosság nem foklalkoztat.
globalicum De szép mese! 2012.01.26 08:10:00
Acélcápa 2012.01.26 16:05:37
@Dr. Körömlakk ®: Egyelni, de mindegy is. Mert voltaképp nem, hisz a keksz nem csomókban nő. Ha úgy lenne, az mindent megváltoztatna, de nem.
Acélcápa 2012.01.26 16:27:55
@Dr. Körömlakk ®:
Nem volna szégyen utólag visszavonulót trombitálni. Erre majd később visszatérek.
Naszóval a hülye is tuggya, hogy a kekszet dugványozni vagy legalábbis bujtani kell. Zimankós időben fel is csirkézi az ember, mer mérne, de a fenti dilettantizmust minden szinten visszautasítom és felhívom a bloggazda figyelmét is, hogy ez a megtévesztés, durva csúsztatás, a tények meghamisításának tipikus esete. Ennek fényében járjon el. (Egy jóakaró, neduddhollakok.)
És most visszavonulok, ahogy megígértem. Ez egy feles bedobását jelenti, szóval korai az öröm.
Acélcápa 2012.01.26 16:53:40
@Dr. Körömlakk ®: Elnézést kérek, de az nem én voltam, hanem a bobolysza. Ennek semmi sem szent.

Mindazonáltal nem kéne elzárkózni attól, hogy előrukkoljunk valami világrengetővel a keksz-szaporítás oly méltatlanul elfeledett, mondhatni parlagon hagyott témakörében.
A hapi-bula stálysz mindig hálás téma, karinthy óta tudjuk, hogy mindenik mást akar. Aladdig a sötétben tapogatóztunk, de eme huszadik századi FÉRFIÚ rávilágított a dolgok netovábbjára. Tudniillik a férfi a nőt, a nő a férfit. Ez utóbbi voltaképp mellékes is, ha le tudunk csapni egy jólfizető lektori posztra, az unokanővérünk jóvoltából. Zanzásítva a lényeg: a férfi a nőt.
Akkor tehát semmi baj, minden jól van, vagyis kellőképpen rosszul, csak én, a hülye monomániás (komcsizós mandinerjellegű) látom rosszul/jegyzet Hannibalnak meg Kikoránkell-nek Tessék. Új nap virradt. Az indexen a szokásos csepegtetős technikával a Lomnici-kitakarásos…..
Acélcápa 2012.01.26 13:00:14
@kchkscak: Komolyan érdekel, hogy mit láttok ti. Kirekesztő senkiházi vagyok, lépjünk túl ezen.
Szóval a szabadságharc meg minden milyen, amikor komolyan gondolod? Csináld, ahogy akarod, bár nekem is fáj.
Szóval a hárombetűs intézmények az ganaj, nem szereetjük, de mégis pucsítunk, mert kell. Ez a stratégia része?!
Acélcápa 2012.01.26 14:39:07
@kchkscak: Olyan hatásvadász ez a kivárás. Jobban hangzik,hogy jobban élsz, mintha azt mondhatnám, hogy megbaszott Matolcsy tejszínen. Persze, mindenki azt fütyüli, hogy a Kormány béna. Ergó, ez nem igaz. Egyedi faszkalapnak lenni mégis becsülendőbb, mint birkaként bégetve mantrázni valami közgázkönyvet. Úgyis valami ballib helyezkedő, senkiházi írta. Egy helyzetet lehet így meg úgy látni, közgazdasági alapismeretek birtokában, isteni szerencse, hogy a Te látásodat ilyesmi nem homályosítja.
Benzin. Baszod. A rosszoldal - aki egyébként a jóoldal ebben a sajátos univerzumban - drága. Ellenzékből kurvakönnyű volt az üzemanyag adótartalmán lovagolni, hisz pofonegyszerű a megoldás. Ócsítani kéne. Akkor elkúrta az Elkúró, most meg támadnak a biboldók.
Kit védesz?! Mindegy. Igazad van.
Acélcápa 2012.01.26 16:00:02
@kchkscak: Ehen, pedzi már. Tippikusssss.
"Lehet, hogy az események nem ebben a sorrendben történtek meg, de megtörténhettek volna és ez a baj!" /Bánó András 1993./ Semmi baj, semmi baj, hibáznak, ugye >>gyengül a Forint<< -egy hírbuzi feljegyzéseiből...ugyan a napokban erősödött, de az nem…..
Acélcápa 2012.01.25 20:40:10
@Acélcápa: Pedig időközben 0,15-el gyengült is. A cikk 16.29-es, a spot 20,38-as, 296,82. Ördögien ravaszak ezek, nem lehet nyakoncsípni a sandaságot. Most direkt geciznek.
Acélcápa 2012.01.26 06:51:15
@magyar-magyar szótár: Nem nézlek butának. Ha ez jött le, akkor bocsánat, mea culpa.
Objektív hírportált nem fogsz találni. Sajnos vagy nem sajnos, a neten mindenhol vélemény-alapú a tálalás. Tallózom a blogodat, de még egyelőre nem találtam a közpénzen fenntartott véleményformálók elfogultsága feletti kesergést. Ugye az index egy Wallis-pénzen felfuttatott üzleti vállalkozás, úgy szelektál és tálal, ahogy akar. Az MTI, a közszolgálati tévé viszont mindannyiunk pénzéből működik és nem győz elég nyálat termelni a kéj fokozásához. Amikor a Belügyminisztérium kiad egy közleményt, hogy soha nem látott mértékű utcai megmozdulás történt a Kormány mellett, amikor Matolcsy György egy kormányzati oldalon ostorozza az őt támadókat, akkor néma vagy. De az index elfogult, gecista, mert kifigurázza a liblingjeidet. Csúnyaság, belátom, de megteheti. Tetszik vagy nem. Gondolom, inkább nem. Az elmútnyócév Gyurcsány-fikázásai nem martak bele az objektív lelkedbe, az akkor tapasztalt maró gúny nem ette át magát a hegesztőmaszkodon, az LMP-t fikázó cikkek fölött teljes természetességgel siklasz át, csak azt fájlalod, hogy egy kereskedelmi médium az olvasótábort kiszolgálva mindent köpköd és tendenciózusan kompilál. Ha egyáltalán.
Acélcápa 2012.01.26 09:56:36
@magyar-magyar szótár: Jó sok mondat. Igazság is van benne dögivel, de engem mégis a lezárt szemekkel kapálódzó cicaharcra emlékeztet az egész.
Sokan védték MAGYAORSZÁGot a Békemeneten. Jó részük lóháton hátranyilazó, nemezsapós hazaffy, akik önkezűleg ásnák el Viktort a hátsókertben, de most ugye a magyar virtus meglengetése volt a fő cél. CDS felárról vitatkozni velük pusztába kiáltott szó. Ez itt a zsigeri politizálás, nem az én szakértésem és kukacoskodásom.
Elfogultság-mentesen nem találsz híreket, mindenképp mazsoláznod kell. A médiát meg túlértékeled vagy az oldaliságát tekintve elsiklasz olyan tények fölött, hogy 2010-ben a baloldalinak hazudott médiatúlsúly ellenére elzavarták Balycsányt a picsába. Porondon lenni nem fincsi, de ennek ódiumát viselje a legnagyobbat hazudó, a győző. Viktort írni mégis blaszfémia lenne.
Szumma szummárum a függetleneket mindenki utálja, mert nem simulnak bele a talpalávaló dallamába. De ne hazudd, hogy független vagy, mert mindenki lecsap rád.
Segítség! Elfogyott a pénzem! „De csóró lettem nincs kenyerem Elvesztettem a munkahelyem Jaj Istenem most mi lesz velem Hej de betörjek vagy guberáljak Jaj Istenem mit csináljak Mondjátok meg, hogy most mit tegyek Felmegyek a hivatalba Rávágok majd az asztalra Elmondom hogy éhen fogok…..
Acélcápa 2012.01.26 07:35:34
@Környezettudatos: Nem igaz. @kiraaaaa: -nak igaza van. A legkegyetlenebb érzés kimondani, hogy nincs. A hiperben kivenni a gyerek kezéből a csokit és visszatenni a polcra. Mert az élet nem egy kibaszott kísérlet, ami - zagson - lehet, hogy nem sikerül. Egy szülő, szíve szerint mindent megadna a gyermekének. "Nem"-et mondani persze lehet és kell. Pedagógiai célzattal, nem a korlátozott lehetőségek miatt. A kinyúlt, turkálós ruhát viselő "képződmények" lesznek a folyamatosan bizonyítani igyekvő, kisebbségi komplekszussal terhelt felnőttek. Persze, ez a szülő által közvetített értékrendtől függ.
Acélcápa 2012.01.26 08:40:40
@bogancs: Anyádér nem reagálsz, amikor táppénzen vagyok. Te okoska fasz.
Star Wars témájában..
Acélcápa 2012.01.25 23:31:51
@Rosszindulatú Vászka: Szerinted a gépiesség komikus?! Ahogy öregszem, úgy érzem egyre kevésbé annak.
Acélcápa 2012.01.25 23:43:39
@Rosszindulatú Vászka: Nem csak a végletek vannak a palettán. Magas laszti.
Szóval ha a lelkiállapoton múlik, akkor vénséges vagyok. Országút. Egyépként meg simán felkúrok egy franciakrémest bogáncs homlokára, brahiból.
Acélcápa 2012.01.25 23:57:27
@Rosszindulatú Vászka: Filmeken merengeni. Buziság. Láttad azt a rákosat?! Még nem vagyok rákos, de az a srác. Kurvajól játszott.
Viccesen volt tragikus. Na, ez a nemsemmi.,
Manapság divatba jött, hogy cikkeket vagy blogbejegyzéseket Facebookon keresztül is lehet kommentelni, és ez bizony időnként furcsa helyzeteket szül.Nemrég egyik "nagy blogunk" posztja alatti Facebook kommentek között találtam egy olyan kommentet, melyben a hozzászóló…..
Azt már hű de régen tudjuk, mi volt az istentelenül megbodogult vak filozófus Fejtő Ferenc egykedvenc újságja. Az, amit fel is olvasott neki a tikárja és az, ami aztán riportozta az öreget ráhülyerékázva a felismerésre, hogy a Feri bácsi egyvéleményen van velük. Egy filozófus!…..
Acélcápa 2011.12.29 00:15:48
@PesszimPista: Nagylátószögű optikából szemlélve Hilöri megvakart egy pörsenést a valagán. Tekerve kicsit a kaleidoszkópon azt láthatjuk, ahogy mohó mancsait dörzsölve előre nyammog a zsíros falatokon, amiket majd az irokéz-frizurcsis bagázs lapátol majd mohó és feneketlen szájüregébe. Egy újabb csavarintás és a magyarok nagyasszonyaként menti, ami menthető; a szólásszabadság utolsó védőbástyájaként emeli fel szavát - mert ott még könnyen dumál a ribanc - a mindent maga alá gyűrő gőzhenger ellen.
Nálunk csülök lesz, Pékné módra. Kinézünk majd a lovira, meg is teszem a rendszámomat befutóra. Szürcsölünk némi forralt bort, andalgunk, fogjuk egymás kezét. Azon morfodírozok, kaphatni-e arrafelé sült gesztenyét. Mert vettünk a múltkor, de minden második penészes volt. Holnap tűzijátékot kell vennem. Durranósat, színeset.
Közben persze megemlékezem majd a szürke napszámosokról, akiknek ilyenkor is a hon prosperitása az első vagy épp testének megszigonyozása és kivéreztetése. Hisz jó és rossz harca ez, bazmeg. A jók - akik igazából rosszak - álságos szendeséggel nyerészkednek és söpörnek ki minden pallást, a rosszak - ők se nem jók, se nem gonoszak, csak épp kivételesen éleslátóak - nem fogják be pörös szájukat, hanem kérlelhetetlen magabízásban jelentik ki mindenki másról, hogy bénák. Oké, ez igaz a jókra is.
Azon gondolkodtam, hogy egy rendes csülök megfő-e egy óra alatt kuktában. Utána persze csontozás meg krompli és hagyma. Valami savanya is kéne. Este tízkor meg alunni. Pali beszédét meg megnézem másnap délelőtt szöszmöszös mackóban.
 Amióta az eszemet tudom, a gyöngékkel és elesettekkel vagyok. Már az óvodában a gyöngék és elesettek jele volt az enyém, a hemüge. A gyöngéknek és elesetteknek való hemügének drótszára volt, hogy elesés közben is a hülyének is látszó gyerek fején maradjon: rugós…..
Acélcápa 2011.10.28 08:58:14
Én tényleg nem értem, hogy miért ez a hír napok óta. Most egy kicsit vonatkoztassunk el az aktuálpolitikától, és attól, hogy a mindenkori ellenzéki szempontból annál jobb, minél rosszabb az ország helyzete. Ennél sajnos most sokkal komolyabb a helyzet. Nézzük madártávlatból…..
Bár még el sem csitultak a magyar kormány korábbi unortodox lépései miatt a nemzetközi vizeken a hullámok, kormányunk újabb méretes kősziklát dobott a háborgó vízbe: 180 forintos árfolyamon bárki végtörlesztheti frankhitelét mégpedig úgy, hogy az árfolyamkülönbözetből…..
Acélcápa 2011.09.16 18:49:15
@MikeBoy:
Ez így nem szól akkorát, senkinek sem szalad tarkóig a szemöldöke és nem kezd habzani a szája...
Kicsi, nyitott gazdaságunk van, arra fogunk libegni, amerre a fősodor. A kisember szopása az elit politikai irányultságától független és a világgazdaság hullámzása az élet velejárója.
A rendszer üzemeltetői az ellentétes attitűdök ütköztetéséből élnek és szerencséjükre találnak is számtalan közgazdász, szociológus "professzort", cinikust és bigottot a nép egyszerű gyermekei között.
Panem et circenses. Magyar ember evés közben nem beszél. Magyar ember szájtépés közben vagy megfeledkezik a kenyérről, vagy a bele kifordul attól, amivel a porondon szembesül.
Acélcápa 2011.09.17 00:28:57
@bogancs:
Ja, meg a cím sem. Nem is vagy címlapos, te balfácán! Pedig leadtam a drótot a tuti receptről, haha!
Hazánk világrekordot állít be januártól! Eddig holtversenyben másodikok vagyunk Dániával és Svédországgal Izland mögött, de jövőre az összes skandinávot magunk mögé utasítva átvesszük a vezetést - Magyarországon lesz a világon legmagasabb az ÁFA-kulcs: 27%... és ez a…..
Acélcápa 2011.09.16 23:02:32
@anyahajókabinajtóhajtogató:
Frusztráltnak tűnsz. Kúrsz eleget?
Acélcápa 2011.09.16 23:56:16
@Itas Lapitos:
Komolyan azt gondolod, hogy ezt a kilométernyi sületlenséget elolvassa valaki?! Próbálj már meg a lényegre koncentrálni, te burnyák, mert a bő lére eresztett bölcselmeid az információs szupersztráda elgázolt süntetemeivé lesznek.
ijen is van basszátok megmá majnem száz éves vagyok  ..
Acélcápa 2011.09.14 20:02:18
@bogancs:

Tudtam, de szeretek veszélyesen élni. Az adrenalin az én drogom, direkt az orr-artériám környékén gyomlálok. Gyáva népnek nincs hazája!
Acélcápa 2011.09.14 20:13:28
@bogancs:

Nekem sokat segít a hatékonyságban, ha az ujjam (pár év múlva a csuklóm) köré tekerem. Zsíros ujjbegyekkel próbálkozni merő naivitás.
Acélcápa 2011.09.14 20:28:17
@márnyuszi.:

Sebaj, mi, férfiak ne szégyenkezzünk ilyenek miatt. Viszont a női szőrösség tök undi, nem?
Karácsonyi ajándékot kaptak a devizahitelesek szeptember közepén. 180 forintos árfolyamon forintra válthatják a jelentős szenvedést okozó svájci frank hitelüket. De mégis mekkora ez az ajándék? Teljes felszabadulást okoz, vagy csak hangyányi előrelépés, ha az átváltás utáni havi törlesztő terhet…..
Zseniális álhírrel jelentkezett a Sunday Sport nevű brit bulvárlap, ugyanaz, ami szerint II. világháborús bombázót találtak a Marson: borzok zabáltak fel egy Gordon Ramsay-re hasonlító törpét, aki a pornóiparban kamatoztatta istenadta tehetségét. A művészt a Hi-Ho Hi-Ho,…..
forcsán Várunk közénk, Feri 2011.05.19 20:48:00
  Kibaszott jól csinálod!..
Acélcápa 2011.06.02 22:43:18
Acélcápa 2011.06.02 22:59:06
@bogancs: @ripők: Véletlenül most jót linkeltél. Most következzék egy olyan, ami kapcsolódik ahhoz, amit a globalicum nevű blogon fejtegettem. Amúgy sem áll tőlem távol az altesti humor.
www.youtube.com/watch?v=GmA14bRKYzI
Acélcápa 2011.06.02 23:11:30
@ripők: Nocsak! Papa..?
Kigondoltam Miszter Bean 2011.05.31 05:31:00
 Miszter Bean egy remek komikus, akin a világon sokmilliónyian kacagnak felhőtlenül. Ő az az ember aki szerencsétlen, kétbalkezes és mondjuk ki nyugodtan, hülye, esetlenül csetlik-botlik és eközben sok kárt okoz magának és másoknak is, mégis mindig megbocsát neki mindenki, mert…..
Acélcápa 2011.06.01 23:31:11
@Panther_V: Ugye most is direkt linkeltél szart? Kigondoltam ám, hahaha! Egyébként jó csaj vagy?
Acélcápa 2011.06.01 23:37:12
@Panther_V: Személyeskedsz? Egy percig sem maradok itt tovább!
www.youtube.com/watch?v=6Y_Fqvf5TCQ
Acélcápa 2011.06.02 06:31:33
Most mondja azt valaki, hogy nem az! Valójában nem is értem azt a sok acsarkodót, akik itt a neten olvashatók.De akkor nézzünk egy mérleget az elmúlt egy évről:Negatívumok:1. Magánnyugdíj rendszer átalakítása. Ez egyértelmű negatívum, ha az egyének szempontjából nézzük,…..
Acélcápa 2011.06.01 22:51:15
@bogancs: Bocs, de új vagyok itt. Mit jelent az, hogy "portfolioblogger"? Valami gazdasági érdekközösség véleményét tolmácsolod, akik fizetnek ezért?
A kötvénykibocsátással kapcsolatban viszont illik nem megfeledkezni a kamatterhekről.
Acélcápa 2011.06.01 23:18:41
@bogancs: De azért így magunk között: ugye ez csak egy kommentvadász műbalhé, ugye? Nem szégyen az egymás torkának esők ostobaságán nyerészkedni, csak a tisztánlátás végett kérdezem.
Acélcápa 2011.06.01 23:34:08
@bogancs: Maximum a visszavágásokon gondolkodik ebben az országban mindenki. A téma teljesen mellékes.
Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Miután személyesen, emailben megkerestek egy konkrét állásajánlattal, idén márciusban felvettek a világ egyik vezető telekommunikációs vállalatához, a British Telecomhoz 3 műszakos, két idegennyelvet igénylő munkakörre. Én nem sokkal az előtt…..
Acélcápa 2011.06.01 22:44:31
@est komor őre: Én azért sunáznám! Tudod, mi a közös az orgazmusban és a véleményekben? Kurvára nem érdekel a másé.