Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antiezo

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Antiezo Reinkarnáció 2011.07.27 17:47:12
Egy kicsit kutakodtam a neten, és erős csodálkozással konstatáltam, hogy egy felmérés szerint a magyar lakosság 13%-a hisz a lélekvándorlásban, és ezzel élen jár a világon. Én magamtól ezt a számot sokkal nagyobbra saccoltam volna. Aztán rájöttem, hogy azért, mert a…..
Szóval kissé elhanyagoltam a születőben lévő blogom. Nem nagyon értem rá, van ez így. De most itt az új bejegyzés, bár nem tudom mikor olvasható a következő, mert szabadidőm nem lett több. De azért olvassátok, ami van, nézzétek, hátha van új cucc.Jó mulatást..
Antiezo A Vonzás Törvénye II. 2011.06.03 13:49:43
Problémák az elmélettel: A szolidalítás feloldása.   Minden ami veled történik, azt Te vonzottad be saját magadnak. – Ha ez igaz, akkor minden ember teljesen ura a sorsának, megfelelő mentális technikákkal tökéletesen tudja irányítani az életét. Tehát mi nem is…..
Antiezo A Vonzás Törvénye I. 2011.06.02 16:36:50
A vonzás törvénye   Magam a vonzás törvényével a Titok című, 2006-ban készült filmből értesültem. A Wikipedia tanúsága szerint nem én vagyok az egyetlen, a film bizony igen nagy siker lett. Persze ha semmit nem tudnék a filmről, csak láttam volna, akkor is biztos lennék…..
Mi bajom az ezotériával?   A szkeptikusok, vagy ezotéria ellenesek legfőbb érvei tudományos igazolhatóság köré csoportosulnak. Vagyis azt állítják, hogy az ezotéria olyan állításokat tesz, olyan világképet közvetít, ami tudományosan nem igazolható sületlenség. Nos…..