Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eppur si muove

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazából tök fölösleges volt, és nagyon kevés ember akarta felvállalni, hogy olvassa :)Szóval nincs, aki akar, jöhet ide olvasni. Csak a bajnak volt. Szép napot!..
eppur si muove 2015.04.04 16:57:56
Bréking: A Fidesz elérte a magyar politikai vicc újjászületését, amihez azért elég rendesen kellett kalapálnia a népet az utóbbi öt évben. Lassan olyan jellegű vicckultúra kezd kialakulni hazánkban, mint amilyen a Rákosi- vagy a Kádár-korszakban volt jellemző. A nép egyszerű…..
Ma se dugunk Just keep swimming 2014.11.18 06:20:00
Kurvára felbaszta az agyamat, hogy bementem az irodába, és Görény nem volt ott. Nem mondta el rendesen telefonba, hogy mi a gondja, csak azt, hogy most segítenem kell. Amúgy félrészegen-hullafáradtan bevágtam magam egy taxiba, rohantam fel és.... sehol semmi. Az asztala kicsit…..
Fotó: Ruka and Pyhä Ski Resorts - Facebook Azért magyarországi lakcímről senki se pakolja be a hóláncot a Wartburgba, jó messze: Finnországban. Az Alpokban a sí-idény kezdete továbbra is a magas tengerszint feletti, gleccserpályákon indul. Október közepén azért nem ritka, hogy…..
Sok mindent mondhatnék mi történt az utóbbi fél évben és miért nem posztoltam semmit sem, de igazából... Igazából leszarom. Sok mindent meguntam és sok minden megváltozott. Talán túl sok minden is... Talán valamelyest én is. Nem akartam írni, mert... Mert egyszerűen nem. Nem…..
eppur si muove 2014.09.09 23:29:55
Ma se dugunk A királynő meztelen 2014.08.31 00:32:12
Az érzés, amikor a semmiből előlép valaki, és pofánbasz egy nagy büdös hallal nem írja le kellőképpen, milyen volt a tegnap esti swingerklubos élményem. Azt hiszem, nyugodtan kijelenthetjük, hogy az utóbbi idő legkellemetlenebb éjszakája volt ez számomra. Talán csak a…..
Szevasztok!Kurva sok minden történt velem az utóbbi közel három hétben, de nem tudtam nektek írni, mert szar volt a net itthon és a kibaszott UPC csak majdhogynem három hét után volt olyan kedves és jött ki hozzánk elhárítani a hibát. Basszák meg! Visszatérek!..
Teljesen átlagos hétfő délelőtt volt. Zoltán, mikor felült motorjára, még nem sejtette, hogy percek múlva sokak élete gyökeresen meg fog változni. Az övé egészen a nemlétezésig –ennél gyökeresebb változást nehéz elképzelni. Az M3 bevezetőjén három sávon áramlanak a…..
Ritának sokat evett a Merci, nekem meg sokkal kevesebbet. Ugyanakkor, ugyanott. Itt valami vezetéstechnikai gebasz lesz, de együtt ritkán megyünk, jobb ötletnek láttam egy fordulatszámmérős-economys műszeregység beszerzését, és elmagyarázni, hogy nem kis fordulaton gyorsítunk,…..
eppur si muove 2012.09.09 10:59:52
OFF
@GrG:
2002-es CLK kabrióm van, 2300 kompresszoros, lekopogom, eddig szerencsés vagyok vele, nuku rozsda (garázsban tartva), helyzetjelző izzók elől-hátul kissé gyakrabban égnek ki az átlagosál, meg a km-óra kijelzőben a hőmérsékletkijelző és az automata fokozatjelző egysége pixelhibával kezdve lassanként eltünt, szerintem csak érintkezési hiba lesz, a Merci szakszervizben persze 120e körül cseréltek volna, de egyelőre marad :)
4 éve vettem, anno a népitéleten kb. a legnagyobb hiba a kifogyott az ablaktörlő folyadék volt a legnagyobb hiba, ami a tartályát elnézve (van kb. 7 liter) elég ritka.
Ha nincs széthajtva, akkor nem szopóroller, az enyémmel már csak húsz évet kell várni, és OT lesz :D Márpedig eszembe se jut eladni :)
ON
eppur si muove 2011.02.17 17:57:40
@manigator: köszönet a kiegészítésért, de nem azt kell megkuksizni, hanem a rendszámtábla felett lévő kis fekete műanyag blokkolókat ;)és a tolatóradarral nincs összefüggésben. De taníts még, mester....
Az ember a legtöbbször annyit mond neki, hogy "honnan tudják a számomat", aztán lecsapja, de nagyon ritkán gondol bele, hogy milyen lehet a XXI. század piócája, a telemarketinges élete. L. most elmeséli, neki milyen volt a 2f-nél. Sejtették például, hogy az ember, aki a…..
A világháló végtelen mocsarából emelt ki mindannyiunk okulására egy "ingyenes" ingatlanhirdetési oldalt Andrea. A Seychelle-szigeteken bátran bejegyzett Experient Enterteiment Ltd. (nem elírás) több domainen futó oldala a hirdetés feladásánál legörgetve olvasható…..
eppur si muove 2009.11.07 13:12:01
Az online boltnak álcázott oldal hétvégenként egy nagy fekete lyuk, ahová beesnek a megrendelések, aztán eltűnnek hétfőig. Péter (aki emiatt lecsúszott a kinézett laptopról), miután ezt megtudta, a nevetéstől majdnem leesett a székről, mi viszont inkább megkönnyeztük. Tegnap…..
Lázba jöttünk a hírtől, hogy a McDonald's vegyészei "magyaros" menüvel álltak elő, és olyan fogások lepték el a mekiket, mint a bundáskenyér, az aranygaluska vagy a lángos. Annyira felbuzdultunk, hogy nagy videós tesztelésre készülünk. Itt jön a segítségkérés: aki…..
Kázmér tesztelte a Malév rugalmasságát egy mondhatni kiemelt úticél, Brüsszel esetében milyenek az esélyek, ha valaki az utolsó pillanatban szeretne repjegyet foglalni. Röviden: rosszak. Hosszabban: Személyes okokból meghiúsult, hogy autóval térjünk haza Brüsszelből, ezért az…..
eppur si muove 2008.10.27 18:58:00
eppur si muove 2008.10.27 18:59:30
Az MKB Euroleasing vajon mi alapján adja ki a telefonos ügyintézőinek a munkát, ha a Gorkij74-et hívó, kissé nyers modorú hölgy nem is tudja, hogy ő most melyik havi részletet szeretné behajtani éppen. Nem mintha stresszelné magát rajta, mert neki mindegy, a lényeg úgyis az, hogy…..
Misztikus, miért igyekeznek az emberek az Imax moziba, ahol megfáradt 10-14 éves természetfilmek mennek 3D-ben, nem Angelina Jolie mellei. Matux azonban a térhatású bohóchalig sem jutott el, a vadiúj, hájtek filmszínházat ugyanis téchnikái málőr sújtotta, így 2D-vel…..
Fantomtartozni nem csak a Centrum kft-nek lehet. Zsuzsi például egy balassagyarmati videotékától kapott egy tréfás levelet (hajtás után csekkolható), egy 9500 forinttal kiváltható félmillás tartozásról: 2008. január 2.-án a csatolt levelet kaptam Balassagyarmat mozijának…..
Ha Ön: - szorong egy értelmiségi társaságban, - nem találja a helyét egy színházi előadáson, - nem volt ideje elolvasni sok tíz-százezer oldalt, - nem tudja ki az a Moliere, nem ismeri Newtont, akkor vegyen részt a programban és két nap alatt diplomásként távozhat. Ugyanis: A…..
eppur si muove 2008.01.22 11:20:10
e-mail: informacio@millenyi.com

Jelentkezés kizárólag a fenti e-mail címen

Számlát meg majd az ingatlandepo küldi, de ezt most előre....
Egy hete közöltük Attila levelét, aki megrökönyödve vette észre, hogy az Ingatlandepo kiszámlázott neki egy hirdetést, amit nem is adott fel. Mára kiderítette, hogy mégis ő adta fel, vagyis valaki a rokonságából, úgyhogy speciális körülményre tekintettel töröltük az eredeti…..
Csaba egy Grundig dvd-játékos miatt harcol az Auchannal, illetve olvasóink segítségét kéri az ügyben. A Homár szerint olcsó lejátszók miatt kár ennyit szenvedni, csoda hogy eddig nem esett szét magától. Ezeket direkt így gyártják, rendszeres használat esetén hamarabb szétesett…..
Csak erős idegzetűek nézzék meg. A "munkahelyi balesetek megelőzése"-tematikájú weboldalon egy rakás többé meg kevésbé vicces, de egyformán brutális animáció élvezhető végig, éljen Kanada! És köszönjük Stöckinek...
Egyszerűségében is trükkös módszerrel lopnak gumit ipari mennyiségben a nagy ingyenes parkolóban álló kocsikról Vomit levele szerint: odamennek és nyíltan lecserélik az abroncsot. A banda sikerét nagyban előremozdítja, hogy a téren elhelyezett biztonsági kamerák - legalábbis a…..
Küszöbön a forradalom. A Homár egyik õsellensége, a nadrágzsebeket megnyomorító csilingelõ aprópénz hamarosan végérvényesen funkcióját veszti és eltûnik a föld színérõl! Ha mások is csatlakoznak a bátor szabadcsapatokhoz, akik megtagadják az értéktelen, idegesítõ…..