Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ombodi77

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött az ideje, hogy hangszert ragadva, újra verbunkos dalokat zengjek felétek! Na jó, nem, az talán túlzás lenne.Ezúton keressük új szerkesztőtársunkat, szerkesztőtársainkat, akik a tisztelt olvasók posztéhségének csillapításában segédkeznének a lusta tulajnak…..
A szokásaimmal egy kicsit szakítva ma nagyon frissen érdekezett asztalkákat osztok meg veletek, mert én is csináltam ezt, de nem azért amiért Zonyi, hanem hogy szivassam az osztálytársaimat :) Szia! Még középsuliban ezeket a háttereket használtam, párszor megviccelte a tanáraimat…..
Arra gondoltam, hogy így hétvégén a legújabb asztalokból csemegézem heti 1x, hogy ti se maradjatok ki az elemezgetésből, mert élünk, megkapjuk amit küldötök, csak sok shotunk vár még posztolásra...Elsőnek egy viccesebb shottal kezdenék. Nagyon szépek a sajátgép és dokumentunok…..
Sziasztok! Elnézéseteket kell kérjem, hogy ma nem volt semmilyen poszt, de sajnos túl sok minden jött össze a tegnapi és mai napokra. Jelentem, hogy holnap már lesz ismét mit elemezni ;) Addig is kitartás! :)..
Mindenkinek megvan ugye a Mátrix-trilógia második részéből a tumultuózus harci jelenet, amiben egy falkányi Smith ügynök próbálja lenyomni Neót, természetesen sikertelenül? Na, itt van mindez egy cicussal és egy alomnyi kölyökkutyával, az eredeti adrenalinpumpa filmzenével…..
Best Of !News Blog 2008.10.19 00:36:00
Na ez az, ami már fáj. Beperelte Istent a 40 éves Mircea Pavel temesvári rab. „Szédelgés" és „bizalommal való visszaélés" is szerepelt abban a keresetben, amelyet benyújtott be Isten ellen, mert nem teljesítette azt, amit imáiban kért tőle és „amiért…..
A következő videó más lesz mint a többi, ugyanis majd ki is próbálhatjátok a játékot, mert találtam egy honlapot, ahol ingyenesen/legálisan letölthető a játék. Igaz, csak 60 perces verzió, de ennyi bőven elég, hogy átérezzétek, hogy miért került a sorozatba. Személy szerint…..
Hűha, csak nem 'happy end' lesz az egészből? Ahogy láthattátok a Most wanted 3. részében,a Bin Laden borzalom mellé adtak egy ingyenjátékot. 'Mob rule' a neve. Ez a cím még konkrétan nem mondott semmit. Felraktam és nem nagyon hittem a szememnek. Az intróban olyan ismerős emberek…..
Elhatároztam, hogy rendszert csinálok belőle, berakom a mestert is a blogra, akárhányszor ad ki valami újat. Már csak azért is, mert többen mondták, hogy amit ő csinál az "szar", és ezen változtatni akarok. Ő nem szar, ő egy zseni. Még akkor is, ha ennél volt már jobb…..
Igényes/Igénytelen Oldalak 2007.09.18 17:41:00
AutóvépépontruIgen. Ez egy orosz oldal*. Viszont nyugodtan el lehet mondani róla, hogy: "jó" .És hogy miért? Mert jó az oldal. Nem kell aggódni az oroszul nem tudó pácienseknek, az autómárkák olvasásához még a magyar nyelvet sem kötelező tudni.Na jó, most hogy így…..
Az eddigi talán legjobb játék, amit bemutattam a sorozatomban, de egy új kitűnő példa, hogy jó pár hihetetlenül hülye ötlet, illetve megoldás, mennyire tönkreteszi a játékélvezetet.Az egészet kb röhejes 3,5 óra alatt lejátszottam, ebből 1 legalább azzal telt, amit majd…..
Ombodi77 2007.09.18 17:25:56