Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Faigl Zoltán

70 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasóink!Hamarosan elköltözik és átalakul a General Public. A már megszokott szöveges postok megszűnnek, helyette kizárólag videókkal foglalkozunk majd. Korábban már többször együttműködtünk a merites.hu oldallal, most pedig szorosabbra fűzük kapcsolatunkat,…..
A csipogó kiskutya árus figyel, a kedvesen mosolygó terítő árus néni takar, a kesztyűt, borotvát, esetleg melltartót kínálók – akiknek nem számít az ár, csak vigyük el a portékát – pedig elvégzik a piszkos munkát. Nagyjából így néz ki egy jól szervezett…..
Állami forrás nélkül, saját forrásból vásárolta a Szent Márton Gyermekmentő Alapítvány azt a mentőautót, mely a jelenleg elérhető legmodernebb készülékekkel felszerelt rohamkocsi. Az autó mintegy 33 millió forintos értéket képvisel. Az elsősorban gyermekek mentésére…..
Tűzoltóknak adott át kinevezéseket dr. Pintér Sándor, belügyminiszter az egységes állami katasztrófavédelmi szervezet megalakulásának alkalmából tartott rendezvényen hétfőn, a Syma csarnokban. Dr. Bakodi György tűzoltó főhadnagy átvette az állami fennhatóság alá került…..
Temérdek új jogszabály lép életbe az új alaptörvénnyel egy időben az év első napjától. A dohányzási tilalmak mellett változnak az oktatási és egészségügyi intézmények fenntartói, több jog illeti meg a magyarországi nemzetiségeket, egységes rendszer alakul ki a…..
Minden kedves olvasónknak eredményekben gazdag Boldog Új Évet kíván a General Public Blog! Köszönjük, hogy egész évben minket választottak. ..
Élőben közvetíti a merites.hu a Tiszta kezek mozgalom Kossuth téri tüntetését. A szombaton 18 órától tartott tüntetésen azok a szakszervezeti vezetők vonulnak a parlament elé, akik közel három hete folytatnak éhségsztrájkot az MTV szákház előtt.   A hvg.hu információi…..
Új, kormánybarát weboldalt készített a Magyar Televízió híradójának a Kétfarkú Kutya Párt. A meghekkelt videóban kitakart ellenzéki politikusok, Hitler-bajusszal ábrázolt Vona Gábor, csillogó szemű Lázár János látható - Kovács Gergő, az KKP atyja által készített…..
Alekosz egy órás Muzsika Tv-s szereplését küldte el Böröcz Istvánnak, az MTVA vezetőjének egy blogger, ezzel reagálva az éhségsztrájkolók napok óta tartó zavarására.  Ismétlődő zenével és erős reflektorokkal próbálják ellehetetleníteni Nagy Navarroék akcióját az…..
Rendőrök vitték el Gyurcsány Ferencet a Kossuth térről, ahol LMP-s képviselők az ülés kezdete előtt a kapukhoz láncolták magukat. Közülük is többeket a Gyorskocsi utcába vittek. Az emberek a „demokráciát” jelszót skandálják. A rendőrség folyamatosan állít elő…..
Szombaton országszerte több helyszínen, Budapesten pedig a Blaha Lujza és a Széll Kálmán téren vonultak utcára a Szolidaritás Mozgalom aktivistái. Székely Sándor, a mozgalom társelnöke hármas célt fogalmazott meg. Az elnök szerint a kivonulásnak csak az egyik célja volt, hogy…..
Nem a sztrájkolók miatt hívta ki a rendőröket a közmédia Kunigunda utcai épületének biztonsági cége – derül ki az MTVA vasárnap kiadott közleményéből. Emiatt helyreigazítást kértek több internetes portáltól is.  A biztonságiak az éppen ott forgató külföldi…..
Rendőrök érkeztek szombat este az MTVA székháznál múlt hét óta éhségsztrájkot folytatókért. A merites.hu úgy értesült, hogy a rendőröket az MTVA biztonsági szolgálata értesítette, mert szerintük magánterületet foglaltak el a sztrájkolók.  Jelenleg arról…..
Közel negyvenkétezer, frontvonalban dolgozó egészségügyi alkalmazott kap egyszeri bérkiegészítést a népegészségügyi termékadóból befolyt pénzből – derül ki a Nemzeti Erőforrás Minisztérium kedden kiadott közleményéből.  Az összesen 3,4 milliárd forintból a…..
Tüntetők zavarták meg Tarlós István, főpolgármester, Pintér Sándor, belügyminiszter, Bácskai János ferencvárosi polgármester és Pető György a Fővárosi Közterület-felügyelet vezetőjének épületbejárását, a IX. kerületben. A demonstrálók börtönszállóról vélekednek,…..
A Provident kölcsöneiről a legtöbb embernek a magas THM, és a legális uzsora jut eszébe. Érdekes jelenség, hogy ennek ellenére az ügyfelek és az üzletkötők között gyakran szinte baráti viszony alakul ki, amikor hetente bekopogtatnak az aktuális törlesztő részletért. D. Kovács…..
Szerdán mutatták be a világ legnagyobb szaloncukrát Budapesten. A gigaédesség 104 centiméter hosszú, 55 centi széles és 38 centi magas. Súlya 209 kiló, melyből száznyolcvanat a marcipán töltelék tesz ki.  A világrekordnak számító desszert méreteinek hitelesítését…..
A humánerőforrás romló helyzete a háziorvosi ellátórendszer ellehetetlenülését vetíti elő – derül ki az Állami Számvevőszék jelentéséből. Az ÁSZ kérdőíves felmérése szerint az orvosok jelentős része többet dolgozik, mint amire az OEP-pel szerződik, illetve amit az…..
Két tüntetést is tartottak szombaton a fővárosban, melyen Orbán Viktor és Matolcsy György lemondását követelték, valamint a Munka törvénykönyve módosításai ellen tiltakoztak a demonstrálók. A Kockán az Életed elnevezésű megmozduláson körülbelül hat legfeljebb nyolcszáz…..
Rendőrségi intézkedéssel, majd szabálysértési feljelentéssel kezdődött csütörtökön a Börtön Helyett Lakhatást hálózat sajtótájékoztatója a nyolcadik kerületi önkormányzat épülete előtt. A hálózat ellen a közterületen elhelyezett „hajléktalantörvény…..
Az általánossá vált bizalomvesztés idején is megőrizte a társadalom bizalmát az Állami Számvevőszék – mondta Mezey Barna, az ELTE rektora kedden, az egyetem és a Számvevőszék konferenciáján. Király Miklós, dékán az ország pénzügyi lelkiismeretének nevezte a…..
Hétfőn kezdődött az idei Cipősdoboz akció, mely a Westend előtt, reggel tíztől este nyolc óráig várja a dobozba csomagolt ajándékokat. A szervezők azt kérik, korcsoport és nemek szerint jelöljék meg a dobozokat. A Baptista Szeretetszolgálat azt írja: érdemes a doboz tetejét…..
A lakhatáshoz való jog nem „ingyenlakást” jelet, hanem, hogy a rászorulók támogatott lakásokban élhessenek – mondta a Város Mindenkié Csoport a Kocsis Mátéval folytatott két órás tárgyaláson. A heves vita során mindkét fél egyetértett abban, hogy a jelenlegi…..
Az Artisjus működésének teljes átvilágítására készül a Magyar Zenész Bázis. A szervezet oldalán megjelent közlemény szerint az elmúlt évek jogdíj beszedését és felosztását szeretnék megvizsgálni. Azt írják: elegünk van már abból, hogy évek óta nem történik érdemi…..
A Karácsony közeledtével egyre többeknek megfordul a fejében, hogy kinek, mit és miből vásároljon. Érdemes azonban azon is gondolkodni, hogy ha még a garancia ideje alatt meghibásodik a termék, mikor, kihez forduljunk. Tudták például, hogy ékszerek esetén a gyakorlatban…..