Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RebelSailor

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen volt már egy jó kis csataleírás itt a blogon. A mai dátum ráadásul kifejezetten kedvez egy ilyen csataleírásnak, hiszen a most következő ütközet réges-régen volt, és igazán izgalmas és tanulságos események láncolata vezetett el a megvívásáig. A szemben álló felek…..
 ..
RebelSailor 2012.09.28 13:41:24
Nem rég egy barátommal arról értekeztünk, hogy az internet 34-es aranyszabálya extrapolálható a metálra is: ha valami létezik, abból van metál. Ha nem is műfaj, akkor legalább banda vagy legalább egy dal épül az adott témára! Keservesen kutattunk, de valóban nem sok olyan dolgot…..
HamPLÓ Augusztus huszadika hajói 2012.08.22 20:12:11
Teljesen érthető, hogy az augusztus huszadikai parádé legfőbb szereplői a repülőgépek, hiszen maximum repülőgép-hordozók, légpárnások - és esetleg szárnyashajók - versenyezhetnek a repülőszerkezetek látványosságával, de idén úgy éreztem, hogy a kelleténél jobban…..
Londonban nemcsak a turisták, hanem az ingázók is használják a vízitaxi nyújtotta szolgáltatásokat, hiszen utazás közben sokkal kényelmesebb a Temze szépségein merengeni, mint idegeskedni a reggeli dugóban. A kiváló közlekedési hálózatot naponta több ezer ingázó veszi…..