Regisztráció Blogot indítok
Adatok
francov

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenhez pénz kell, legyen itt szó a szórakozásról, tanulásról, és magáról az életről is. A Vakszerencsében betekintést kapunk Costa Rica egzotikus világába, a gazdag emberek életébe, és a szerencsejáték rejtelmeibe. Legalábbis ezt gondolnánk, de ezeket csak felszínesen…..
Szőke hajú lányok Lea Tyron 2014.01.05 07:34:00
..
francov 2014.01.26 07:38:19
1963. június 20-án délután öt óra körül elsötétült az ég Maine állam fölött. A teljes napfogyatkozás percei pedig visszavonhatatlanul megváltoztatták két nő életét, akiknek lelkébe úgy fészkelte be magát a sötétség, ahogy a Hold fekete tányérja gördült a Nap elé. A…..
A rendezőre panasz nem lehet. Amerikában hasított. Az előzetesén még én is befoscsiztam. Megtörtént eset alapján. Szellemek. IMDb-n 7.7 pont. Mondhatni minden jel arra engedett következtetni, hogy ez a film NEM lehet szar. És háááát... Démonok között - The Conjuring…..
Nem is olyan régen felraktunk egy előzetest a FOX-os Sleepy Hollow-hoz, akkor tetszett, amit láttam, de őszintén szólva kicsit megfeledkeztem a szériáról, aztán tegnap este ráeszméltem, hogy időközben túl is vagyunk egy pilot epizódon, így gyorsan tettem egy próbát. Ott…..
MAI SUNA Hailey csipkében 2013.08.30 19:50:27
..
francov 2013.09.01 19:40:56
Együtt érkezett a szósz egy nagyobb csomagban, amiből egy versenyzővel már találkoztam, most jöhet a második. Sajnos az első kaland nem sikerült valami fényesre, nem szívesen mondom, de az egy nem igazán sikerült szósz. Így viszont nagyon is vártam, hogy a következő kis üvegcse…..
francov 2013.08.22 22:00:43
@SimiTomi: El se kellett olvasnom, ezt ,Már ránézésre is átjött..
Te ,meg simzd a jó édesapád zsinagóg répáját.. Homár szekció
Vöröshajú lányok Dada 2013.05.21 07:34:00
..
francov 2013.05.21 16:19:02
Az alábbi helyzetből tényleg problémái lehetnek a levélíró fiának. Főleg, ha tényleg eldurran az anyósnak- vagy az apósnak az agya.   Kedves Zugügyvéd! Fiam 2.0 "most" lett 18 éves (választ! és választható!4! :), de ebből az alkaromból sajnos a büntetőjogra…..
Sziasztok!Sok mindenről olvastam már bejegyzést itt a munkahelyiterror blogon, diákmunkáról még nem. Az elmúlt hetekben viszont olyan dologról hallottam, ami szerintem minimum vérlázító. A barátnőm felsőoktatási intézményben folytatja tanulmányait, úgy gondolta, nyárra keres…..
Van az úgy, hogy az ember ért valamihez, teszem azt, kiváló harangöntő, vagy zseniálisan fonja a kosarat, és az is előfordul, hogy a mesterségét csak közepes, ne adj isten, átlag alatti színvonalon műveli, kicsit csálé lesz a csizma, vagy rövid a mellény, a kolléga majd…..
Véleményes is, cím is, szóval Kovácsné legújabb kitűnő fogalmazványának éppen egy ilyen álmos vasárnap koradélutánon van a helye.Figyelem: Abszolút és 100% véleményes vélemény következik.Nem nagyon akarnám háromezer plusz gyökkettedik alkalommal beélesíteni a filmcímek…..
A Tarlós által erőltetett leendő fővárosi lobogó sokakat a radikális jobboldal ma használatos, illetve egyes, még radikálisabb múltbéli mozgalmak egykori pártzászlóira emlékeztet. Ez a zászlóterv lényegében egy időben látott napvilágot azzal a fővárosi javaslattal, hogy…..
Tegnap épp a rekkenő kánikulában bicikliztem, amikor az Erzsébet téren vizes zacskókat szorongató emberek jöttek velem szemben. Elkezdtem visszafele követni őket, hogy megtudjam, honnan jönnek, a nyomok a Deák térre vezettek. Jobban körülnéztem, és észrevettem ezt: Kiderült,…..
francov 2011.08.26 20:13:45
@musi: Ezek szerint te ásványvízzel főzöl? Eviannal legalább?
A lányból semmi értékelhetőt nem látni.
Támogatja az ötvenes évek osztályharcát, tagadja a kommunista diktatúrában elkövetett bűntetteket az a radikális baloldali csoport, amely az utóbbi hetekben valósággal berobbant a nyári uborkaszezon idején a szlovák belpolitikai életbe. Megkapja a magáét a Polgári Konzervatív…..
Rájöttem! Geszti Péter 2011.08.08 17:07:00
Szövegíró, énekes, üzletember, ötletgazda. Geszti Péter az egyik legtehetségesebb magyar ember, túlzás nélkül arannyá válik, amihez hozzányúl. Remekül bánik a nyelvvel, szellemes szóviccein egy egész generáció nőtt föl. Pillanatra sem tud megpihenni, láthatóan sosem az…..
francov 2011.08.08 22:52:06
Cat's Eyes - Cat's Eyes(Polydor)A büszke metálosok most nézzenek máshová! A következő sorokban igazi pózer, kócos, elvágyódó huszonévesekkel foglalkozunk. A főként az angol The Horrors frontjárol ismert, de másutt is elcsíphető Faris Badwan összeborult egy igazi misztikus-sikkes…..