Regisztráció Blogot indítok
Adatok
7film

478 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
7film 2012.11.20 18:43:00
7film 2012.11.19 18:27:49
..
7film 2012.11.19 18:14:13
7film Trónok harca 2012.05.29 10:26:00
A trónok harca második évadjának befejező része 10 perccel hosszabb lesz a megszokottnál. Trailer itt. ..
A küldetés során megnyerhető nyeremények: Helló, kedves farmville barátom! Én vagyok Kelly, a tavaszi virágtündér! Tavaszi virágokat gyűjtök és csiribí- csiribá, elvarázsolt állatokká változtatom őket! Király! A szerelem nyara volt, amikor először láttam scarlet…..
A küldetés során megszerezhető nyeremények: A tavasz egy nagyszerű új kezdet arra, hogy tündéreket találjunk! Itt a csodás alkalom, hogy megtaláljuk őket! A virággal borított föld jó hely arra, hogy tündéreket találjunk! Használjunk néhány új trükköt a…..
A fák a farmodon hihetetlenül szépek! Nem bánnád, ha tanulmányoznám őket? Nem, rajta! Apropó, Mac-nek hívnak. Elfelejtem az illemet, ha fák vannak a közelben. Olyan izgalmasak! 1. Szerezz 4 makkot! Kíváncsi vagyok, hogy ezek a makkok rendelkeznek e különleges…..
7film Sherlock gif 2012.04.10 10:49:00
A küldetés során megszerezhető nyeremények: A tavasz nem pusztán a nehéz munkáról szól! Szervezzünk egy pikniket, és hívjunk meg mindenkit! Biztos vagyok benne, hogy valami izgalmas dolog fog történni! Nagyszerű ötlet! Gyerünk, szerezzük be, ami kell! Nem tarthatunk…..
A küldetés során megszerezhető nyeremények: Ismerek egy kapitányt, aki hajóutakat szervez a sziget körül. Ez egy kicsi hajó, de a túra mindössze 3 órás. Indulásra készen állsz? Persze! Megnéztem az időjárás jelentést és biztos vagyok benne, hogy nem lesz rossz…..
A küldetés során megszerezhető nyeremények: Aloha! Imádom a hula táncot, de az álom egy saját Luau üzlet. Segítenél összedobni egy Luaut? Benne vagyok! A luau egy 200 éves hawaii hagyomány! A legjobbat próbálom kihozni magamból, hogy tisztelegjek előtte. 1. Szerezz 4…..
A küldetés során megszerezhető nyeremények: Szia! Kimberly vagyok és teljesen odavagyok a tavaszért! A legjobb dolgok a tavaszban a gyönyörű holmik és az ízletes ételek. Segítenél megkeresni a kedvenceimet? Édességek, gyümölcsök és takarítás. Imádok mindent, ami a…..
A küldetés során megszerezhető nyeremények: A tavaszi nagytakarítás nem is olyan rossz. Kezdjünk néhány egyszerű feladattal! 1. Szerezz 4 felmosót! A tanyádra ráfér némi felmosás! 2. Takatís be 50 paprikát! Egy csomó paprika sok energiát tartalmaz. Könnyebb lesz a…..
7film 2012.03.28 21:15:53
@Vájv:
Szia!
A pasture a tehenek istállóját jelenti, azt kell betakarítani kétszer (régebben, amikor ilyen feladat volt, csak a Home Farmon lévő istállókat számolta bele a feladatba, amikor például a téli farmon lévő tehenekét csináltam, azt nem- aztán ki tudja, most hogy számolja).
Amúgy a mondat körülbelül ezt jelenti: Takarítsd be a tehénistállót kétszer! Ne maradjon a farmod ezen része gondozatlanul- egy kis erőfeszítés most, később meghozza a gyümölcsét.
A Candy Castle egy új gyűjtögetős játék. Építsd és feljeszd a Nasi Kastélyt, amiből naponta jégkrémet lehet szüretelni. A jégkrémeket pedig be lehet majd építeni a hamarosan elérhető Óriás Jégkrémbe nyereményekért! Látogasd meg a szomszédait Nasi Kastélyát, hogy…..
A küldetés során megszerezhető nyeremények: A szörfözés nagyszerű szórakozás és jót tesz az alakunknak is! 1. Szerezz 4 kagyló nyakláncot! 2. Takaríts be 10 garnélarákot! Elég garnélarákra lesz szükségünk, hogy meg tudjuk etetni a nagy tömeget! 3. Takarítsd be az…..
Ír szerencse és bűvész show küldetés! A küldetés során mgeszerezhető nyeremények: Sok dolgunk, van, ha igazi Szent Patrik napi ünnepséggel akarunk kedveskedni az állatoknak! 1. Szerezz 4 lóherét! Nem találok 4 levelű lóherét! Sebaj, remélem négy darab egy levelű is…..
Milyen számodra az ideális nyaralás? Tudd meg, mit gondolnak a barátaid, és velük megépítheted az egyik nyaralót a farmodra! Az ideális nyaralásom! Kérj szavazatokat a barátaidtól az értékes nyereményekért! A kérdés: Inkább éjszakai bagoly vagyok vagy koránkelő? A…..
A farmville kaparós sorsjegye megérkezett! Kapard le az összes mezőt. Találj három egyforma jelet és nyertél is! Az első kaparás ingyenes, a további 5 farmcash! ..
farmville Vérbeli farmerek tortái 2012.03.10 08:49:00
..
A klasszikus farmville háttérzenéje meghallgatható videón: vagy letölthető innen MP3-ban 4,02 MB (középen download-mentés, a felbukkanó reklámoldal bezárása)..
A hawaii farm egyik különlegessége a vulkános zátony. A fejlesztéséhez ismételten gyűjtőmunkára lesz szükség. baby fish- bébi hal stony coral piece- kövecses korall darab volcano monitor- vulkáni jelzőműszer A vulkánt minden 24 órában be lehet takarítani értékes…..