Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nándi62

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi értelme az ötvenes táblának a három sávos úton? Miért kell hetvennel cammogni az autópálya-bevezetőn? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Nándi62 2013.07.17 12:46:54
Azon lehet vitatkozni mennyi a biztonságos sebesség, viszont a következetlenség tényleg dühítő. M0-áson jön valaki a Megyeri híd felé 110-el, de a Dunakeszi lehajtó előtt ott a 80-as tábla. Előtte sok hasonló kereszteződés van ahol 110-el lehet menni. Itt minek, ha a hídon újra 100 van. Szentendrei út kifelé 70, kivéve a Békásmegyeri elágazást ahol 50. Miben más ez a kereszteződés mint az előzőek. 0-ásról a Dunakeszi áruházak felé az első körforgalom után 50m-en belül egy 40-es utána egy 60-as majd a Dunakeszi tábla egy kanyar után. Minek ide a két korlátozó tábla. Számtalan ilyen következetlen tábla van, amit az ember ha be is tartja a sebességhatárokat, egyszerűen nem képes felfogni. Korlátozni kéne a kihelyezhető táblák mennyiségét.
Sajnos tényleg van aki a belső sávban cammog, de ezeket nem büntetik, pedig veszélyes. A 0-ásom kamion 90 felett előz ami szintén életveszélyes.
Azt gondolom a sebességhatárokat be kéne tartani.
A másik ami dühít, az az értelmetlen forgalomkorlátozás. A szentendrei Lidl-nél egy hete javítanak 2m2 utat. Már senki nincs is ott, de le van zárva óriási dugókat okozva. Aztán meg otthagyják a drága sebességkorlátozó táblákat. Tavaly is volt egy ilyen eset Szentendrén, akkor több mint félévig maradt kint a terelés. Röhejes.
A tompítottat meg fel kéne mindig kapcsolni. Sokan sötétben is elfelejtik. Én mikor először beültem az autóba felkapcsoltam, és el is felejtettem a kapcsolót. Azóta le sem kapcsoltam.
Keményen megbüntetné Felipe Massa az angolt a hétvégi balesetek után. Hamilton a brazilba belement, majd a megtört Ferrari az alagútban a falnak csapódott. A hajrában Pastor Maldonado Williamsét a gumifalba kényszerítette a mclarenes, de szerinte Massa és a venezuelai is ráhúzta a…..