Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matracgyilkos

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Főleg oldalt fekvéshez, igaz?  Persze. Mindenre van megoldás... Ne feledd! A népi hiedelmek félrevezethetnek! Ha a jó matrac ismérve, hogy minél keményebb, akkor miért nem alszunk mindannyian a földön? A képet a napiszar.hu-n találtuk... A like, +1 gombok nyomkodásáért külön…..
  A sikeres fedőmatrac választás 4 aranyszabálya Amennyiben memory fedőmatrac vásárlás előtt állsz, akkor a következő sorokat nagyon figyelmesen olvasd el! Figyelem! Ez a cikk kizárólag fedőmatracokkal foglalkozik! Ha matrac vásárlás előtt állsz, akkor ezt a cikket olvasd el: matrac -…..
Szexbiztos ágy - az meg mi? Semmi komolyról nem kívánok írni, csak egy kis szemléltetés, hogy egy ágyat jól is össze lehet rakni...:) Ma egy néni megkérdezte, hogy pontosan mit is jelent az, hogy szexbiztos ágy. Felmerült a gondolat, hogy nem mindenki tudja, mire gondolok. A szexbiztos…..
Mi történt a Retz üzletekkel? Szeptember 22-én olvastam egy cikket az Indexen arról, hogy a Retz csődközelben van, több Kft-je felszámolás alá került. Másnap a Retz - gondolom fizetett közleményben - ugyanott cáfolt minden csődről szóló állítást. Véleményük szerint csupán…..
 Mit kell kibírnia egy emeletes ágynak?A "gazdaságos" megoldások sajnos már a bútoriparra is átterjedtek. Egyre több helyen látok olyan emeletes ágyakat, amit én biztos nem tennék a gyerekem elé, mert az első komolyabb ugrabugránál összedőlne. Gondoltuk,…..
Kb. egy órája volt bent nálam egy úr, memory párnát keresett. Természetesen azonnal mutattam neki néhányat, hogy próbálja ki, de...Akárhogy próbáltam meggyőzni, nem volt hajlandó kipróbálni egyiket sem. A válasz mindig az volt, hogy "egy perc alatt úgysem lehet eldönteni,…..
Az emberek ott spórolnak ahol tudnak, de nem mindig érdemes/lehetséges a legolcsóbb utat választani, mert könnyen lehet, hogy sokkal többe kerülhet! Persze az emberi hülyeség határtalan! :) Az alábbi képeken olyan matracok szállítása látható - házilag megoldva…..
Vákuum matrac kicsomagolása Valamelyik nap láttam, hogy a webáruházamat valaki a "vákuum matrac kicsomagolása" kulcszóval találta meg, így gondoltam, hogy leírom néhány mondatban, hogy mire kell figyelni a vákuum matracok kibontásánál. Elsőként a legfontosabb: kerüljük mindenféle szúró-vágó eszköz…..
Már egy ideje olvasgatom a hazai online magazinokat, hogy tájékozódjak, milyen elképzelés él a a véleményformálók fejében - tehát mit közvetítenek ki a leendő vásárlóimnak.Tele vanak blődséggel. Matrac, párna és ágynemű fronton is olyan dolgokat hordanak össze, amit nehéz…..
Na ez az, amire nem terjed ki a matrac garanciája... Az eset egyébként még 2008-ban…..
Elterveztem, hogy írok egy cikket a memory párnákról, melyik mit tud, mennyiért... Azt kell tudni a témáról, hogy ez egy teljesen szubjektív játék. Az emberek általában nüanszok alapján döntenek párnavásárláskor. Van, akinek egy sokkal "gyengébb" memory párna a tökéletes, van akinek csak a csúcs…..
Matracgyilkos Blog indító 2011.05.31 21:14:00
Sziasztok! Kedves érdeklődők, kedves látogatók! Ifj. Hahn Gábor vagyok és mondhatjuk, hogy új játékos vagyok a matrac kereskedelemben. De nem a kereskedelemben… Így gyorsan unalmassá vált számomra a temérdek marketing sallang és blődség, ami az egész matrac ipart…..