Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madridilány

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Julcsikadaania harmadszor 2012.10.24 00:11:58
Miután tegnap 6 (hat!) órát töltöttem azzal, hogy elolvastam egy 24 (huszonnégy!) oldalas tanulmányt németül, illetve a mai óra után rádöbbentem, hogy bár egész órán kiguvadt szemekkel és tátott szájjal meredtem az éppen beszélőre, még így is csak a szavakat értettem, a…..
Julcsikadaania debü 2011.11.14 23:30:00
Pár napig küzdöttem (ál)szerénységemmel, de végül úgy döntöttem mégis poén, és megosztom veletek tíz másodperces első lépésemet a dán televíziós karrierem során. A minap adtak egy építészeti magazinnak egy részét, ami a kollégiumom egyik vezető építészéről, "A dán…..
Ügyfélmegkeresés-csinálás. Kisház lakberendezésre-felkérés, első körben ötletelés. Nagyon örülés. Lenti hangulatképek összeállítás, nem csak mondás, csinálás, elküldés. Megbízást helyettem más kapás.Indoklás: nem eléggé magyarosch levés. Mindennek nem nagyon…..
madridilány 2011.09.14 12:26:05
Julcsikadaania Picinép 2011.07.10 21:28:00
Érdekes módon még sose jutott eszembe megemlíteni, de mint azt a legtöbben amúgy is tudjátok, Koppenhágában filippinó misére járok. Méghozzá egy ilyenkor csurig megtelő, közeli templomba, ami ráadásul még katolikus is, ez errefelé egyébként hiánycikk. Az egész úgy indult,…..
Bár minden alkalommal egy kicsit nehezebb elhagyni Németországot, a mai hazakeveredési akcióm átlagon aluli volt. Kezdődött azzal, hogy tegnap találtam egy spanyol nyelvű könyvesboltot, és azt remélve, hogy ott olcsóbban megkapom a jövő héten kezdődő új kurzus tankönyvét, úgy…..