Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ezotéria

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötven képes válogatás a tavalyi év legjobb indás munkáiból. Ködös Toszkánától a repülő ninja-macskáig, bögölymakrótól a fényvillamosig - itt van az Indafotó krémje, 2012-ből. Az első négy fotó azonos pontszámot kapott a zsűritől, ezek szerintünk az év legjobb…..
Ezotéria 2013.01.07 09:33:29
Ezotéria kötéseim kézimunkáim 2012.06.29 06:19:00
Kézimunkának a fortélyait szeretem kiprobálni. Kötni goblenezni horgolni stb,nem tudom ki hogy van vele de engem kikapcsol megnyugtat s örömet szerez egy elkészült darab. Szeretem a kreatív dolgokat s ha tehetem megvalósítom. A régi kézimunkák mint pl a horgolás keresztszemes…..
 Hát eljött az idő. Beküldtétek, kilistáztuk, belistáztuk, összegyűjtöttük, lepontoztuk, kiszámoltuk és tessék! 2011 legjobb indafotós képeinek krémje, a top 20. Közte az első helyezettekkel. Igen, ketten vannak, a zsűri szavazatai alapján pontegyenlőség alakult ki, így…..
frissítés dec.30.: December 29-re már újra van adat, dolgozunk a visszatöltésen. Kedves Indafotósok, mélységesen sajnáljuk, a nézettségszámlátok akadozását, karácsony előtt romlott el először két napra, aztán az ünnepek alatt is - pont a legrosszabbkor, amikor…..
Ezotéria A lélek 2011.05.31 09:17:00
Amikor egyedül maradtam furcsa de beszélgettem párommal.éreztem a füdőszobában az illatát a borotva habot az aftaséjét.Sokszor éreztem azt mintha elsunna valaki mellettem.Azt hittem megbolondoltam.De nem.Elkezdtem utána néznia dolgoknak s hihetetlen eredményekre jutottam.Sokat olvastam…..