Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fehérzorro

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik kaliforniai bíróság bűnösnek találta azt a Joseph Hallt, aki mg 2011-ben ölte meg a saját apját. A 12 éves fiú a bíróságon elmondta, hogy egy Gyilkos elmék epizódban látottak sarkallták a gyilkosságra, egészen pontosan az, hogy az abban bemutatott esetben a fiú…..
fehérzorro 2013.01.16 16:35:27
@antiszociálisCDtok: Jövő héten nem Xboxozhat.
Január 11-én kezdődik és 27-ig tart a férfi kézilabda világbajnokság, amelynek eseményei Magyarországon kizárólag a Sport TV-ben lesznek láthatóak. A magyar válogatott szereplése természetesen kiemelt figyelmet kap, de a műsorra kerülő 40 mérkőzés azt mutatja, a Sport1 és a…..
fehérzorro 2013.01.11 16:07:29
@Neolith: Na,kevertem, az angol bajnokság meccseit adja a Digi, nekik szólt a dicséret.
Pontosabban Monoki Lehelnek, aki szerintem jó műsorvezető.
Akiket felsoroltál azokkal semmi gond, a többi "kommentátort" tartom amatőrnek, meg számtalan -már korábban sorolt- műsorukat.
Vegyük pl ezt a Harmadik félidő c. műsort.
"Mi ez a pusztító alpáriság?" :D
fehérzorro 2013.01.11 19:06:45
@kanti710: Már HD-ben adnak, persze csak azt,amit HD-ben vettek fel :)
fehérzorro 2013.01.11 19:08:12
@Neolith: Puhl-on jókat szoktam röhögni.
Nemrég azt mondta "Beütötte a fejét a gazdasági válság", hangosan felröhögtem :D
(felütötte helyett)
Az NMHH adataira hivatkozva a DTV News írta meg a magyar műholdas szolgáltatók novemberi adatait, eszerint a Digi TV bukott a legnagyobbat, elveszítve majdnem hétezer előfizetőt, de még így is ők vezetik a listát több mint 360 ezren fizettek elő a szolgáltatásaikra. A 236 ezer…..
Úgy szeretném kitörölni az emlékezetemből azt a félórát, amit a Tv2 új Bűnök és szerelmek című sorozatával töltöttem, de nem lehet. Minden egyes képsora örökre beleégett a retinámba, kezdve a Bodzás klán fejét szórakoztató Blikk-pucérnő Larion Zoé majdnem kivillanó…..
A Sas József féle brigád szilveszteri szórakoztató műsor címén előadott prosztóságáról azt hihetnénk, minden legalja, a kutyába lemenés csimborasszója, az ultimate trash tv, amit csak a Budapest TV feltámasztása (VV Boglyasfejű Éva műsorvezetésével) űberelhet, bár ha jobban…..
Félpucér bulák (micsoda meglepetés) nem voltak a tegnapi Voice-ban, pedig a Tv2, pont úgy, mint a nagyok, remek műbalhét rendezett a harmadik élő adás előtt, döbbent énekessel, mentorral, hatalmas szilikoncsöcsöket morzsinkáló szőke táncosnővel. Az adást elnézve persze nem…..
fehérzorro 2013.01.06 16:46:40
@Filter Ákos: Ollé, a Reginás interjú is megvan! :)
voice.hu/hirek/117764_somlo_oszinten_beszelt_reginaval_valo_kapcsolatarol.html

Azt a részt,hogy úgy szokás,hogy a stricik fizetik a számlát, azt nem értem.
Sajnos nekem teljesen más emlékeim vannak,de lehet rossz csajoknál voltam :D
Muhaha, pont az én részemről irtózatos nagy pofátlanság egy másik médiumot elírás miatt baszlatni, mert egy három bekezdéses posztban is képes vagyok az index egész napos termésének java részét reprodukálni, de ilyen ez a popszakma. Brit helyett britt lett Dynamo, az Ismert Brit…..
fehérzorro 2013.01.04 21:37:20
@sixx: "baszlatni" ?
Az MMonline infói szerint Fiala János hamarosan az ATV műsorvezetője lesz. Fialának legutóbb a Rádió Q-ban volt műsora, most egy csütötök esténkén 20:45-től jelentkező, "A messziről jött ember" című műsorral jelentkezik, amiben elemi kérdésekre ad választ úgy, ahogy…..
Most sajnálhatja igazán Mohamed Fatima, hogy kihisztizte magát a Voice-ból: az előző heti, igen tisztességes felhozatal mellé a második adás jó, ha három igazán ütős hangot tudott csak felvonultatni, a nyolc továbbjutó között pedig csak egy olyan van, akinek tiszta szívből lehet…..
Jó, értjük, a Nagytétényi útról nézve Debrecen is csak egy nagyobb vidéki tanya ( villamossal, baszki!), az ország határán túl meg város már nem nagyon van Moszkváig. Ezért lett a Fókuszban Marosvásárhelyből, a 154 000 fős megyeszékhelyből erdélyi kisfalu (sic!). Itt a…..
fehérzorro 2012.12.26 13:43:09
@TAP: Ez ütős :D
Véget ért a harmadik X-Faktor, és nem tört meg az RTL-átok: a kertévé tehetségkutatóiban nő nem nyerhet. Oláh Gergő győzelmét nemcsak a trend miatt nem lehet meglepetésnek nevezni (az ilyen műsorokban általában nők szavaznak, faszikra), hanem azért sem, mert teljesen megérdemelt…..
A TV2 is belehúz az amatőr szereplős dokureality sorozat műfajába. A gyanú árnyékában már nagy sikerrel fut az RTL Klubon, a Családi titkoknak tehát nagyon brutálnak kell lennie ahhoz, hogy utolérje a konkurenciát. ..
fehérzorro 2012.11.15 18:43:22
Az RTL Klubnál nagyon értenek ahhoz, hogyan kell a szarból is aranyat csinálni. Az idei X-Faktor a kritikusok és az (internetes) nézői vélemények alapján messze a legrosszabb tehetségkutató evör, mégis stabilan hozza a kétmilliós átlagnézettséget, és mindenki csak arról beszél,…..
Elég nehéz elhinni, de a hét legszórakoztatóbb műsorát nem az HBO-n, vagy az AXN-en vetítették. Hanem a HírTv-n. Ráadásul ott is egy olyan kulturális műsorban, amit még akkor is nehéz lenne végignézni, ha Victoria Swinger mesélne benne a művészi célú ejakuláció állami…..
fehérzorro 2012.10.27 12:34:29
fehérzorro 2012.10.27 17:23:20
Ugye emlékszünk még a Közlekedj okosan! című rajzfilmsorozatra, ami a '70 után született kisdedeket okította a közlekedésbiztonság alapvető szabályaira cicus és kutyus főszereplésével. Nos, a mű felett már bizony elpöfögött a kétütemű motorok zaja, és ma csak…..
fehérzorro 2012.10.22 20:22:43
Miközben az ország tévénézői azt tippelgetik, hol láthatják majd az RTL II-n Delhusa Gjonit, ahogy 16 szörnyen ostoba nőből igyekszik kiválasztani élete párját, a DigiTV műsoráról lekerülhetnek a Discovery-csoport adói. A DTV News cikke szerint úgy néz ki, november 1-től hat…..
fehérzorro 2012.10.02 16:45:41
@callsaul: Nem tudom merrefelé laksz, Bp-en kvasokakat.
Ahová betette a lábát mindenki átváltott rájuk.
Egy rakás HD csatorna, net olcsón és jó minőségben.
Azt írja a Blikk, hogy Bochkor Gábor, nemrég felégetett, beszántott és sóval bevetett Neo FM-ből a Tv2-höz igazol, egészen pontosan a Mokka című reggeli műsorba. A reggeli tévéműsorok egyeduralkodóját (az m1 néha bakiparádéba forduló monstre híradója nem tekinthető annak)…..
Schobert Update kövérgyerekvoltamdelefogytam Norbert, a fittneszguruság élő szobra egy screenshot tanúsága szerint a Facebookon kutyázta a magyar olimpiai küldöttséget, hogyaszongya: Amúgy feltennék egy kérdést Nektek (sic): Szerintetek miért égünk ekkorát a Londoni Olimpián…..
Jó, ez nem annyira nehéz, de legalább vicces.  ..
fehérzorro 2012.08.01 16:26:47
A Blikk tegnapi infója szerint Hernádi Judit nélkül indul útjára a Heti hetes legújabb, ha jól számoljuk, 14. évada. A közéleti talkshow-t, közkeletű nevén Orbán- és Fidesz-kutyázást vagy az RTL Klubon, vagy annak testváradóján, az RTL II-n lehet majd látni szeptember 30-tól.…..
Egy orosz tévéadó riportere éppen élőben jelentkezett be egy driftbemutatóról, amikor az egyik autó első blikkre elég keményen elcsapta, de aztán úgy tűnik, nincs különösebb baja. Ettől függetlenül bevitték a kórházba, mert agyrázkódása lett, nahát.…..
Hugh Grant nemrég keményen bírálta a magyar kormányt és a médiatörvényt, a kormánypárti politikusok szerint viszont hiányosak voltak az információi és még mindig azt hiszi, ő a brit miniszterelnök, akit az Igazából szerelemben játszott, írja a mai Bors.   A magyar kormány…..
fehérzorro 2012.06.29 15:14:33
@Kotkodus: Véletlenül se azt írtam,hogy most jobb!
Hanem azt,hogy ez 1989 óta így van,sőt az MSZP idejében tán még durvábban ment a néphülyítés.
fehérzorro 2012.06.29 15:22:46
@dr yetee 69: Tény,hogy borzalom!
Nem is nézem mostanság,de sajna,ami régen ment az detto ugyanez volt.
Csak míg a fidesz erőszakosan csinálja, addig a szocik idejébben inkább kussoltak bizonyos dolgokról,okosabb taktika.
fehérzorro 2012.06.29 17:08:13
@Kotkodus: Mégis milyen haszna lett volna belőle az MTV-nek?
Nagyon érdekelne :)
Abban az időben,mikor minden reggeli műsor baromi nézett volt, odaadták a reggeli műsorsávot ingyen.
Ugye nem gondolod komolyan,hogy ez véletlen?
Mégis milyen nem volt az MTV-nek?
Studiója?
Kamerája?
Műsorvezetője?
Miért ne foglalkoztathatta volna ugyanezeket az embereket ő?
Gyárfás csilliomos lett belőle,nyilván vissza is juttatott rendesen a pártkasszába.
Ugyanmár, Nap-kelte,mint kritikus műsor.
Egy 80as évekbeli díszletek közt megrekedt, a legkevésbé sem objektív műsor volt.
Nyilván ahogy később balosok nem mentek a Hír Tv-be , úgy akkoriban fideszesek is dönthettek úgy,hogy nem mennek a pártkeltébe.
Nézhető...
Ugyanmár, a végén már a legelvetemültebb balosok is kritizálták azt a nívótlanságot,ami ott ment.
Lakat T. "szia,mi újság veled" seggnyaló beszélgetéseiről nem is beszélnék...
Ami most van borzalom, de sajnos ez van 20 éve és nekem valahogy nagyon furcsa,hogy most hirtelen mindenhonnan ezt hallani,eddig meg a kutya nem foglalkozott velünk.
Ja, hogy a miniszterelnök személyes jóbarátja a TV2 hírműsorának mindenható ura, azt még nem is említettük.
Nyilván ez demokratikus volt.
Jaj,ugyanmár...
Sőt, beszél is az új, hosszú trailerben. Csak elkészül végre a sorozat.  ..
Modorosblogot megszégyenítő szóvirágokkal hozta le a mai Bors a hétvége bombahírét: a Való Világ narancsdobáló Playmate-je, Márki Zsuzsi szombaton egy törött pohárral akart véget vetni életének! "A lány az ereit vágta fel, a Bors információi szerint a sokat látott…..