Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gépzsír

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És igen, ide is eljutottunk: a Könyvhéten megkezdett Galaktika Arca Szépségversenyt a mai nappal megnyitjuk! A szavazás menete a következő: a bejegyzésben szereplő lányokat a sorszámukkal lehet megszavazni, kommentben, vagy itt, vagy a Galaktika facebook bejegyzése alatt,…..
gépzsír 2011.06.24 10:30:38
13
  Fokhagymás joghurtban pácolt, grillezett csirkemell paprikában sült paradicsommal és turbolyával. Két hét szünet után újra főztem és írok. Nem nyaralni voltam: június elsejével léptem ki a korábbi munkahelyemről, és az új életem szervezése kötötte le az időmet és a figyelmemet…..
gépzsír 2011.06.14 16:15:43
Eltemettük, helyét sóval behintettük, de makacs egy sorozat ez a köztünk élő idegen lényekről szóló The Event. Az NBC-nek ugye nem kellett belőle második évad, maradt a bazinagy cliffhanger a végére és valahol ez így volt jó és stílszerű, hiszen pont akkora faszság volt az…..
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..