Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BloodyWayZ

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nap mindent megértek Csakúgy 2011.07.06 23:15:00
Ohai.Na helló emberek. Mi újság? Vagy mondjam hogy "Na mizu mizu mizu?" Pfuj."SP es Fluor sose viszik ki a szemetet. Inkább kiadják CD-n. Ennyit róluk...No pont 1 hónapja írtam ide utoljára (Akár csak a párom Kitti♥) nézzük mi történt.Vége lett a sulinak, átlag…..
Helló Emberek^^Ma egy olyan személyről szeretnék nektek írni, aki az én életemben a legfontosabb, nélküle nem lennék sehol:) Az Ő neve Kitti, és ő az én Párom. Kitti. Ó Istenem ez a név nekem egyenlő a boldogsággal. Akárhányszor meghallom hogy Kitti mindig a nyugalom…..
Emberek ez egy előre beállított poszt amelyet régebben állítottam össze :)Nos mint a címben is látjátok, a mai poszt Lady Gaga Born This Way c. albumáról fog szólni. Az album Gaga 3. albuma, a The Fame, a The Fame Monster c. albumok után. Az albumot Gaga már kb 1,5 éve készíti,…..
Sziasztok mindenki!Milyen dolog az, hogy írom itt a blogom, (aa olyanrégóta nem?:D) és eddig azt sem tudjátok, hogy ki vagyok. A nevem Ádám (az hogy milyen legyen a zén titkom :P) 17 leszek (23 nap jee) a VPeG-be járok (aki nemtudja miaza VPG az szígyellje magát:D)…..
Hátigen. Nehéz dolog elkezdeni egy blogot. Főleg úgy ha az ember a büdös életben nem írt még blogot :D Nincs benne tapasztalatom... Nem is ez a lényeg. Mit is kéne rólam tudni? Annyit hogy egy nemsokára 17 éves srác vagyok, aki már 16 hónapja (és 1 napja:$) boldog (az esetek…..