Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ephialtes

0 bejegyzést írt és 272 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap reggel az országban elsőként írtuk meg a pletykát, hogy rövidesen megérkezhet Magyarországra az iTunes Music Store, aztán este újra megnyertük a hírversenyt, amikor arról számoltunk be, hogy elérhetővé vált az online bolt.De nem állunk meg: ma délután fél négy körül…..
Ephialtes 2011.09.29 14:37:09
Ephialtes 2011.09.29 15:00:50
@trixilw: sok sikert a US tax ID -hoz (is) :)
Reggel már volt arról szó, hogy mi is megkapjuk a boltot, azóta meg is érkezett. Először még csak a bizonyítékok sora bővült tovább. Egyrészt az iTunes-on belül a Store-ban:megjelent a Music ikon:ami ugyan belül még üres volt, de attól még ott volt:A másik bizonyítékot…..
Sorba jönnek a hihetetlen dolgok az Amazon eseményéről. Imént írtam a hihetetlen olcsó Kindle Fire tabletjéről, most még több érdekes hír érkezett. Frissítették a Kindle vonalat, 3 új ekönyv olvasó is érkezett. Az új Kindle Már az előző verziója is roppant sikeres és…..
Az a jó a Magyarországgal kapcsolatos pletykákban, hogy azok akár igazak is lehetnek: mivel tőlünk nyugatabbra azt sem tudják, hogy létezünk, nem vesztegetik az időt hazugságok kitalálására, a körülöttünk lévő országok meg nem erősek a pletykagyártásban, így általában…..
Ephialtes 2011.09.28 10:19:39
@Silent Bob: neked azért kényelmes, mert (már) értesz hozzá ;)
Ephialtes 2011.09.28 11:14:27
@sjuknoah: én arra számítok, hogy jövő hét kedden jön egy frissített AppleTV, A5-s processzorral, ami viszi 1080p-ben a filmeket, plusz Magyarországon is működni fog a rental változatlan áron. Más kérésem nincs és egy életre kiírtok minden torrentet a gépemről :)
Ephialtes 2011.09.28 15:28:48
Az Apple kiküldte meghívóit az eseményre, amin várhatóan bejelentik az iPhone 5-öt: Ahogy az a fotón is látszik, a show október negyedikén lesz, kaliforniai idő szerint délelőtt tízkor, és ha már mindegyik ikonnak jelentősége van, fogadjuk el, hogy az amúgy változatlan Google…..
Van ez a videó:Ebben Steve Jobs beszél 1997-ben arról, hogyan használja ő a számítógépet. Elmondja, hogy a különböző munkahelyein van egy-egy gépe, a fájljait azonban egy szerveren tárolja, ezeket mindenhonnan eléri. Akkoriban ez kiváltság volt. És itt jön a lényeg: oké, hogy…..
Na, erre a hírre sem számítottam így hétfő reggel. Elindult a magyar Apple online üzlete, hivatalosan, az Apple.com/hu oldalon most már gyakorlatilag az angol nyelvű oldal minden elemét láthatjuk. Vagyis ott az Áruház gomb is, amit megnyomva válogathatunk a termékek között,…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Lexi 18+ 2011.09.13 16:21:00
A pornószínésznők tudják a legügyesebben fotózni magukat mobillalLexi Diamondról az is egyből tudja, hogy mivel foglalkozik, aki még az életben nem hallott róla. Ezzel a névvel mégis mi lehetne? Vájár? Persze van neki egy aranyos, kislányos arca is:Legtöbbször azonban inkább…..
Ephialtes 2011.09.14 00:24:54
Oké, termékfrissítés volt, új MacBook Airek és Mac minik, ráadásul új operációs rendszer, őszintén kész csoda lenne, ha július nem lenne egy igen-igen jó hónap a Mac-eladások tekintetében. Még akkor is, ha július 20-án, 11 nappal a hónap vége előtt dobták piacra a cuccokat.…..
Ephialtes 2011.08.23 08:57:33
@StoneBridge: Honnan szerezted be?
Walter Isacsson Steve Jobs-életrajzáról már volt szó korábban, hiszen ez az első olyan alkotás Jobsról, amit kifejezetten a vezér rendelt meg, és minden segítséget megadott az elkészüléséhez.A könyv végül elkészült, 448 oldalas lett, a háttéranyagot a Steve Jobsszal…..
Ephialtes 2011.08.19 12:11:31
@Zool2107: Gondolod? Nem hiszem...
Egy olvasónk keresett meg minket a nagy hírrel: az Apple hivatalos, ingyenes segélyvonala ezentúl magyarul beszél hozzánk, vagyis ezentúl nem kell felizzítani az angol tudásunkat, ha segítséget kérnénk. Merthogy eddig így ment a dolog. Az Apple Complimentary Support nevű…..
Ephialtes 2011.08.15 11:43:17
Egyik kollégám küldte át nekem annak az appnak a linkjét, ami MEGVÁLTOZTATTA AZ ÉLETEM.Alapvetés: ha egy bizonyos bevételi szint fölött nem dokumentáljuk a költéseinket, a pénz észrevétlenül kifolyik a kezünkből. Amint többet keresünk a létminimumnál, hó végén keserűen…..
Az Egyesült Államokban egészen mostanáig négy hetet kellett várni az iPad 2 szállítására, mert elég jelentős hiány alakult ki a tabletből: míg a magyar APR-ekbe folyamatosan érkeztek a készülékek, ezért akik előrendeltek, rövidebb várakozási idő után megkaphatták az…..
Ephialtes 2011.04.05 13:11:43
@Magyarósi Csaba: mennek majd a videók a teljes méretű oldalon is? (ipadről)
Tudtuk, hogy eljön ez a nap, de eddig nem szólhattunk róla. A blog.hu elkészítette valamennyi blog mobilverzióját, vagyis ezentúl útközben is gyorsan tudtok elérni, egy gombnyomással megoszthatjátok a kontentot, kommentelhettek, olvashattok, képeket nézegethettek.Örvendünk,…..
Ephialtes 2011.01.05 15:39:21
@Magyarósi Csaba: Ipaden nézhetőek lesznek az index videók? Cannot believe ... ;)
Appleblog A Libri is iPad-et árul 2010.11.26 11:33:00
Miközben mi nagyban a hazai hivatalos iPad-árusítás részletei után kutatunk, a Libri lazán bejelentette, hogy ő is elkezdi árulni az Apple táblagépét. December 5- től a Libri 6 kiemelt budapesti üzletében - Allee, Arena Plaza, Árkád, Campona, Mammut, Westend -, valamint 4 kiemelt…..
Appleblog Nem szeret az iPhone-om 2010.10.25 17:20:00
Miután megvásároltam az iPhone 4-esemet a premier napján, a jó öreg iPhone 3G-t eltettem a dobozába, aludni. Másfél-két hét múlva valami miatt elővettem, ekkor fedeztem fel ezt:Egy tökéletesen működő telefont tettem el, és egy halott wifivel szomorkodót vettem elő. Mi más…..
Ephialtes 2010.10.25 20:34:31
Bár Steve Jobs világhírű levelezős sorozatában egy DJ-nek válaszolva határozottan kijelentette, hogy az iPadben nem lesz tethering, úgy tűnik, hogy a fickó tévedett, hazudott vagy meggondolta magát. Az iOS 4.2-es iPades verzióját átnézve ugyanis a következő menüpontra bukkantak a…..
A T-Mobile nemrég közzétette az árait, ami sokakat meglepett, hiszen magasabb árakon kínálják a készüléket, mint az iPhone 3GS-t, és nemzetközi viszonylatban sem mondható éppen alkalmi vételnek a magyar iPhone4 (most összevonva írom, hogy ne kavarjon be a 4-es a sok…..
Ephialtes 2010.09.23 14:02:56
@szucsadam: toljátok keményen :) ez tényleg egy durva birkanyúzás, szerintem senki ne vegye meg - közösen kell fellépnünk, nekünk fogyasztóknak

Az APPLEBLOG indíthatna egy ilyen kezdeményezést!!
Az eset a Japánban található Kansai International Airportban történt, Steve Jobs épp magángépére szállt volna fel, amikor megállították, és átnézték a cuccait. A vezér nem rejtegethette tovább surikenjeit, és noha a biztonsági őrök sejtették, hogy nem a saját gépét akarja…..
Azt hiszem, minden iPhone 3G tulajdonos nevében beszélek, amikor azt mondom, hogy talán ezt a frissítést vártuk a legjobban. Nem a Game Center miatt, mert az ugye nem lesz, nem is a TV show-k bérlése az ok, mert az is hiányzik, és nem is a HDR miatt vártunk, az ugyanis az iPhone 4-hez…..
Ephialtes 2010.09.08 20:48:42
Ephialtes 2010.09.09 11:03:05
én még ezekkel is meggyorsítottam a telót:

creativebits.org/iphone/how_speed_your_old_iphone

Egyébként akárki akármit mond (erről is volt egy cikk a blogon), az hogy nem úgy reagál az eszköz a kezemben, ahogy én akarom, nem a kezem meghosszabbításaként működik, az nem a 20. századi ember problémája. Szerintem ha egy gazdának olyan kapát adsz a kezébe, ami 1 mp-el később kapál, mint hogy lecsapsz, ugyanúgy idegesítőnek és használthatatlannak fogja mondani
Aki letöltötte, átkozza a napot, a kettővel ezelőtti generációt ugyanis rendesen két vállra fektette a legújabb operációs rendszer: az iOS 4 ipari hulladékot varázsolt az iPhone 3G-ből, láttam eleget szitkozódni, dühöngeni Ádámot ahhoz, hogy ne legyen kedvem felrakni az új…..
Az Apple a tegnapi sztori folytatásaként hivatalosan is elismerte, hogy Thuat Nguyen körülbelül 400 felhasználó számláját törte fel, és vásárolt a nevükben a saját alkalmazásaiból. Egyúttal azt állították, hogy az iTunes szervereit nem érintette a támadás, a felhasználók…..
Ephialtes 2010.07.07 09:18:54
Két fontos információ a poszt elejére:1: Az Apple továbbra sem gondolja úgy, hogy ingyen kéne az iPhone mellé adni a jeleldobást megakadályozó burkolatot.2: Ma reggel beszélgetés közben az iPhone 3G-m eldobta a jelet. Ránéztem a telefonra, láttam, hogy se 3G, se EDGE, csak egy apró…..
Ephialtes 2010.07.01 08:01:53
@Tian10: Szeretném ha a 200 rongyos telefonom, alacsony térerô mellett se dobja el a jelet, pl.hegyekben stb. Olyan helyen teszteljétek, ahol alapból nincs térerô!!!!!

Vidéki tesztet kérünk!!!! Ne csak Budapest belvárosában nézegessétek