Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovipeter

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Totalcar-olvasó igazi polihisztor. Egy pólóért és sapkáért rapet ír az autójáról, egy gyurmabérletért feladja minden gátlását és testépítőpózokba vágja magát, megsüt bármit, és az alvó asszony sincs tőle biztonságban, ha megérzi a konc szagát. Aztán ha kell, nem…..
szirszarjaim Carspotting 207 2013.08.18 08:00:00
Ez sem egy túl gyakori darab - Isuzu Piazza: Többek között itt lehet olvasgatni róla (angolul)...
kovipeter 2013.08.19 13:03:26
@RÁJEN: Ha egyszer egy ilyet belülről van alkalmad megnézni, ülj bele. Űrhajó feelinged lesz, de küldök be képeket az enyémről most... :)
Hector „Tank” Martinez megkérte barátnője, Paige Hernandez kezét, aki igent mondott. Ennek helyszínéül az I-10 gyorsforgalmi utat választották West Covinában, Kaliforniában. A jelenlévők egy része örült, egy része feltehetőleg kevésbé – a rendőrség a videó…..
kovipeter 2013.02.04 14:24:58
Ismét egy jó nagy magyar autóáradat következik. Ebben a posztban csak és kizárólag itthoni autók szerepelnek, amelyeket Tőletek kaptam. Sokan vannak, ne is húzzuk az időt, itt vannak mind. Kezdésként egy autó onnan, ahonnan a szörny A4 is származik. Chrysler…..
A videó leírása szerint, 1999-ben magára hagyták és azóta senki nem ment érte, egy DeLorean-ért.!A videót 2011.03.27.-én töltötték fel,tehát, több mint 10 éve ott rohad! Azért ez érdekes, hogy az USA-ba ennyire nem érdekel senkit egy autó ikon sorsa. Ha rámentek a…..
Igazából nem mondhatni JDCS-nek, vagy barbárságnak, esetleg bármiféle durva és szemünk világát rontó átalakításnak ez az Express átépítés, amelyet olvasónktól kaptunk. Kétségkívül egyedi. Minden bizonnyal mozdulni is tud, ám inkább lennék vele bohóc a Balaton partján,…..
Jajj,de csúnya! Shrek 2012.07.04 13:00:00
A robogó blog mindenható ura, kőbájker már tett említést egyik posztjában erről az autóról, valamint pár szót a tulajról is. Most álljon itt az autója. Ezer éve be akartam küldeni a zöld hányadékot, úgy látom még nem szerepelt. Bár a Winkler közzétette egyszer a…..
A sókárok (vagy showcarok) egy érdekes faj a tuningautókon belül. Elsősorban a külcsíny, a látvány, és/vagy a beltér az, amire a fő hangsúlyt fektetik, ezzel legtöbbször a közlekedésre szinte alkalmatlanná téve az alanyt, ami az Opel Calibrától egészen a Citroeneken át a…..
A Saxo története ott kezdődött, amikor a motorozásé véget ért. Szinte napra pontosan egy éve történt a baleset, amikor a robogózás, mint a tömegközlekedés alternatívája kipattant a fejemből, és rá két hónapra le is zajlott a tényleges baleset, amikor a közben megvásárolt…..
Egyik csoporttársam, A Pajtiarc küldte ezt a Galantot. Köszönet érte!Egy jó felnigarnitúra szerintem megmentené.420-ért vihető egyébként...
kovipeter 2011.06.18 16:11:29
@csabey:
Úgy néz ki, mintha hiányozna róla a többi típusazonos VR4 cucc... :)
Mindenki volt gyerek, még ti is. A kérdés az, hogy hol és mikor. Jelentem: nálam is a VHS korszak oldotta meg a vasfüggöny mögötti kulturális nyomort. A motor addig számunkra az MZ volt, de egy Simson is a vágyaim netovábbját jelentette volna, ha megvette volna fater, csak sajnos nem…..