Regisztráció Blogot indítok
Adatok
minino

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
minino 2011.05.30 20:11:29
Azért nem szoktam soha kommentelgetni sehol, mert tök gáz és nevetséges, hogy egymást osztják az emberek, vagy kioktatják stb...
Tök mindegy, hogy valaki nézte vagy sem, van-e tévéje vagy sem, alapvetően a tévét értéknek tartja-e vagy sem, vagy milyen alternatív szórakozási lehetőséget lát az életben... nyilván akik nézték, azok is tudják, hogy elmehetnének sportolni (futni, sétálni nem kerül semmibe), vagy tudják, hogy akár olvashatnának egy nyomorult könyvet, vagy nézhetnének más műsort is. Nyilván nem azért nézik, mert elfelejtik, hogy más is van... A szomorú az az, hogy ez a KÉNYELMES. A legszomorúbb pedig az, hogy én nem mondom meg senkinek azt, hogy fusson (hiszen biztos fáradt vagy kivitelezhetetlen számára), sem azt, hogy olvassanak, hiszen az eléggé megterheli az agyat (??????), sem azt, hogy nézzenek más műsort (hiszen nyilván lesz*rják az ismeretterjesztő műsorokat, nem kapcsolódnak ki rajta), még pedig azért nem mondom meg, mert lesz+rom, különösebben nem érinti az ő életük az enyémet. Sőt, én pártolom, hogy akinek valóban ez az igénye, ez a kikapcsolódás, az NÉZZE, sőt, költse a fillérjeit szavazásra, beszélgessen erről baráti/munkahelyi közegben stb... Egyet javasolok csak: ezek ne szüljenek, ne neveljenek gyereket!!! Ez már igencsak érinti az én életemet és a jövőbeli gyerekeimét is, hogy kik jönnek a világra... Elképzelem kis országomat a panelrengetegeivel (vagy bármilyen környékével, nyilván nem csak panelosok nézik), és látom, ahogy anya és apa este 7-kor a leckéről, netán érettségiről beszélget tizenéves gyerekével, vagy ahogy kedvesen játszanak a kisiskolás gyerekkel, vagy ahogy elmagyarázzák kamasz gyermekeiknek a helyes párkapcsolat működését, vagy csak egyáltalán megkérdezik, hogy hogy telt a napja annak a nyomorultnak.... pfff...:) pont ilyen egy átlag magyar "család" estéje. bravó bravó... hülyék paradicsoma. tényleg nézze meg mindenki. (van aki számára lesz mondanivalója, van akinek meg biztosan a "poénok" tetszenek majd..)