Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrRogerRamone

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Ha értetlenül álltok a cím előtt akkor megmagyarázom! Épp a Baaad Movies egyik 10-es videóját néztem (a videójátékosat) és beugrott hogy ha már vannak videojátékok amikból filmeket lehetne készíteni akkor mért ne lehetne filmekből animékat csinálni? Szóval…..
Szegasztok! Sokan szokták feltenni a kérdést, hogy melyik a jobb: az eredeti manga, vagy a belőle készült anime? Persze sokan kérdezhetitek, hogy "ugyan, miért ne lenne jobb az anime, mint a manga, elvégre színes"... Nos, hiszitek vagy sem, vannak mangák, amiknek nem szabad/kéne anime…..
Az imádott hokimban van egy nagyszerű szokás, hogy egyes meccseken az első hazai gólnál a nézők medvéket dobálnak be a jégre, amelyeket aztán kórházban fekvő beteg gyerekek kapnak. Itthon is volt már többször ilyen meccs (először Miskolcon), legutóbb a hoki vb-n a spanyolok…..
MrRogerRamone 2011.12.11 15:52:54
"Anyósomtól" kaptam egy elég bizarr édességet, amelyek úgy néztek ki, mint valami szemgolyó (belül savanyú lé volt). Evés előtt persze ki kellett próbálni a kihagyhatatlant...  ..
MrRogerRamone 2011.11.02 20:41:06
@Shogo: először nem értettem, de aztán rájöttem... rozen maiden? :D
Szegénynek akkora fahangja van, mint nekem. Lehet nem kellett volna ennyire felhívni magára a figyelmet :P..
Ez a cikk a Breaking Bad (magyarul „Totál Szívás” [Nem kommentálom]) 4. évadáról szól, elég spoileresen. Szóval ha még nem láttad a sorozatot, vagy ezt az évadot: NE OLVASD EL!     Nos,  nagy várakozás övezte a sorozat 4. felhozatalát és…..
Már sokszor mondtam, hogy irtózom a japán manga/anime műfajtól és eddig ez volt az egyetlen, amely teljesen blokkolta az előítéleteimet. Bármikor megnézém újra. Talán annyira nem is, mert egy nagyon nyomasztó, durva film, amely megviseli az embert. Ennek ellenére persze egy…..
Get More: GameTrailers.com, ScrewAttack - Angry Video Game Nerd: Dark Castle, PC Games, PlayStation 3, Xbox 360 ..
Remek levelet kaptam Dolfin-tól, aki látta az én "Minden idők legjobb hagymás rostélyosa" bejegyzésemet. Tartom magam az akkori kijelentésemhez, az a sárvári koszt valami felülmúlhatatlan volt. RENGETEG hagyma, ropogós krumpli, a hús istenien omlós volt és…..
Nézem "Az elnök emberei" sorozatot és az elhangzottak közben kitaláltam egy szóviccet, amellyel az előbb freddynénél súlyos agykárosodást okoztam.-Ha készülne a Bill Clinton féle szexbotrányból pornóparódia, mi lenne a címe?-Az orális iroda <- jelöld ki..
Ezt egyszer én is szívesen megéltem volna  ..
MrRogerRamone 2011.09.03 07:15:29
@westhammer: bátünn :D
*: Ez volt az e-mail tárgyaA levél szerzője teljesen kerek perec módon megírta a bevezetőt, úgyhogy be is másolom egy az egyben. Még nem néztem bele, de majd bele fogok.Tavaly nyáron kicsiny városunkban a kiégés olyan szintet ért el hogy egy borzalmas zen film hatására…..
MrRogerRamone 2011.08.28 12:46:40
 A februári búcsú időszakában még megígértem egy egyszeri, nyári visszatérést, ahol a szintén játékokat bemutató Lalee-val közösen elkészítünk egy videót. A Youtube 15 perces időhatára miatt 3 részre kellett vágnom, indavideón majd egyben lesz.   Tekintettel arra,…..
MrRogerRamone 2011.08.11 18:22:24
@Gmen: te tényleg azt hiszed, hogy egy ember aki 4 évig szórakoztat több ezer másikat, az fél év alatt elveszíti a humorérzékét?
Túlzás lenne részemről azt mondani, hogy a sör a kedvenc italom. Néha tényleg jól esik, főként a húsos kajákhoz, de önmagában ez a keserű lötty számomra érthetetlen, hogy miért lett a „világ itala”. Ezért is szeretem inkább a pancsolt söröket (citrom,…..
Kész, feladom. A San Andreas egy irdatlanul jó játék, de a "Zero" első küldetése egyszerűen lehetetlen kontrollerrel.... Lassan begolyózok, de még csak nem is látok javulást. :D Ugyanúgy szétroncsolják azokat az antennákat, összpontosíthatok ahogy akarok. Annyira…..
Tudom, sikeres ember nem lehet, aki TV2 híradót néz és igazat is adok neki. Mentségemre, tudatosan tényleg nem néztem, de kapcsolgatáskor (egyébként siralmasan szar műsörök mennek különösen 6 és 7 között) láttam ezt a képet és kicsit kiakadtam. Az elmebeteg norvég állat, aki…..
Őrület, hogy miket küldtök nekem :D Köszönöm a névtelen beküldőnek. Én 56,36 méterig bírtam elcsoszogni. Való életben 5 korsó sör után nem teljesítenék ennyit ;)  Link: PlayMyGame..