Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nullius

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanúsítsunk nagyobb óvatosságot, körültekintést a németországi nagyvárosok karácsonyi vásárain, forgalmas helyein – int minden magyart óvatosságra a külügy jószándékú közleménye. Ám a körültekintés itt már édeskevés. Az én javaslataim a következők. 1. Eszünkbe se jusson nyugati nagyvárosokba menni,…..
Paley becsapta a világot azzal, hogy az órára rátalálva azt hitte, hogy a készítője annak minden elemét önmaga találta ki, mindenféle előzmény nélkül.Rajzoló: BRAIN STORMING(1.) Mit tervezett meg az „Értelmes Tervező”? (1.1.) Azt a rendszerszerű formát, ami egy adott…..
A Kouachi fivérek és egy harmadik személy által elkövetett párizsi mészárlás, melynek tegnap a hírhedt szatirikus lap, a Charlie Hebdo több munkatársa is áldozatul esett, felfoghatatlan és undorító. De ugyanilyenek voltak a londoni és madridi terrorcselekmények is. A radikális…..
A miniszterelnök január elején tett nyilatkozata, miszerint „a gazdasági bevándorlás nagyon rossz dolog”, heves közéleti reakciókat váltott ki. A bevándorlás és a menekültek kérdésével kapcsolatban azonban elmondható, hogy az emberek fejében rengeteg tévképzet él, amelyek…..
A DiploMaci blog a mai nappal új sorozatot indít "Fókusz" címmel, amely a külpolitikához szervesen kapcsolódó, a mindennapi embereket is érdeklő folyamatokat kívánja közérthetően bemutatni. A sorozat első néhány darabja talán a legaktuálisabb ilyen problematikát járja majd…..
Hatalmas belpolitikai vihart kavart a magyar kormány döntése, miszerint kerítést épít a magyar-szerb határon az illegális bevándorlók feltartóztatására. Ismerve a fenyegetés mértékét, könnyen eldönthető, hogy ez a szándék nem csupán helyes, hanem egyenesen Magyarország…..
Valószínűleg nincs a világon még egy ember, aki annyiszor halt volna meg, mint Oszáma bin Láden. A szaudi származású terrorista vezér halálhíreit nem holmi sarki fűszeresek keltették az elmúlt esztendőkben, hanem komoly közéleti szereplők, ezért nem érdemes figyelmen kívül…..