Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ügyes1

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ángyán József lemondásában - saját bevallása szerint - az is szerepet játszott, hogy ezzel szerette volna elérni, hogy végre lehetősége legyen négyszemközt megvitatnia a mezőgazdaság problémáit a miniszterelnökkel. Nem járt sikerrel. Sikerült viszont ráirányítania a…..
Hamarosan ismét megnézhetjük az országgyűlési képviselők aktuális vagyonnyilatkozatát, ami ugye abszolút vicckategória, azt hazudnak írnak bele, amit csak szeretnének, retorzió nincs. Gondoljunk csak Simor esetére, Veres 1984-es utánfutójára, Hagyó Trabantjára, Gyenesei…..
Nehogy lemondjon, tisztelt Schmitt Pál! Ezekben a vészterhes időkben tényleg csak Ön gondoskodik a Nemzet legmagasabb szintű szórakoztatásáról! Másfél év is elegendő volt Önnek, hogy bátran le merjük írni, hogy Torgyán doktor óta nem volt ilyen szórakoztató figura a magyar…..
A Kedves Vezető szerint tavaly összefogtunk, idén megújultunk, de jövőre egyenesen elrugaszkodunk az Európa válságától, mert úgy hajt bennünket a keleti szél, hogy jövőre akár még +0 is lesz a gazdasági növekedés. Azonban egy dologban időarányosan bizonyosan piszok jól…..
ügyes1 2011.10.07 12:51:36
@popocatepetl: J Én a FIDESZ-nek drukkolok, de nem szívesen vállalnék veled közösséget. Sajnos Liopótmezőt bezáratták, pedig az igen jó hely lenne a számodra. Egy gumiszobában jól kiugrálhatnád, kiordítozhatnád magad. Talán ott le tudnál csillapodni, és aztán békésebb lennél. Persze nem remélem, hogy meg is gyógyulnál. Tudom, hogy arra nincsen esély.
Varánusz SkiccPali törleszt 2011.09.27 11:48:22
SkiccPali tegnap aláírta a végtörlesztésről szóló törvényt. Nincs ebben semmi meglepő, hisz nem létezik olyan agymenése a kormánynak, ami alá a kézjegye helyett legalább egy halvány kérdőjelet tenne. Engem most is csak a lelkiállapota érdekelne. Milyen érzés lehet…..
ügyes1 2011.09.27 14:17:18
@Kotkodus: Senki nem vitatja, hogy elmondhatja mindenki a véleményét szabadon. Csak valami szalonképes stílust kellene tartani szerintem. Az ország első számú méltóságát viselő személyt így mocskolni nem elfogadható számomra még akkor sem, ha nem imádják azt az illetőt, aki a hivatalt éppen betölti. A demokrácia alapvetése kívánja meg, hogy adjuk meg a kölcsönös tiszteletet a más véleményen lévőknek. Aki ilyen módon képes csak véleményét kifejteni, mint az itt megszólalók, fogja csak be a száját. A demokrácia egyik eleme a szabad véleményalkotás, de az is fontos eleme, hogy elfogadom a többség döntését, és nem mocskolom a többség által hatalomra emelteket. Bírálni kultúráltan lehet, sőt olykor kívánatos is, de mocskolni nem.
Zorg a Rettenetes hívta fel a figyelmem az alábbi Bombahíres hírre (Az Ozeki.hu közlényét itt olvashatjátok): Szombat éjjel számos weboldalon megjelent a mobilkommunikációs szoftverek fejlesztésével foglalkozó Ozeki Informatikai Kft. valamennyi termékének forráskódja. A cég…..
ügyes1 2011.05.30 08:53:51
@[megmondoember]: Nem tudom mennyire jók, vagy rosszak azok a kódok, de valahogy csak elvegetáltak belőle tíz évet azok a vidéki svihákok. Lehet, hogy a Pintér klán pénzelte őket? De miért, ha semmire sem jók a kódjaik?