Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madnesstears

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTV Mark Wahlberggel készített egy interjút. A rapperből színésszé avanzsált Wahlberg elmondta, hogy elég nagy a valószínűsége, hogy benne legyen a Pain and Gain filmben. A produkciót Michael Bay fogja dirigálni, a történet két testépítő bűnözőről szól és ezúttal nem…..
Antal Nimród a Kontroll után Hollywoodba igazolt, letudott egy közepes horrort, Az elhagyott szoba (Vacancy) után szintén ismert nevekkel dolgozhatott, de A szállítmány (Armored) sem robbant nagyot, majd Robert Rodriguez őt választotta ki a Ragadozók (Predators) rendezői posztjára.…..
madnesstears 2011.12.29 14:15:41
Az év vége közeledtével megszaporodnak a "Szerintünk ezek a filmek voltak legjobbak idén" listák. A los angeles-i filmkritikusok is összedugták a fejüket, aminek végeredménye az lett, hogy az Utódokat jelöltek meg az év legjobbjaként, a legjobb rendező pedig Terrence…..
madnesstears 2011.12.12 19:54:55
@ForgerON: Daft Punk egyertelmu!
madnesstears 2011.12.12 20:56:42
@nikodémus: Spoiler!!!!
25 percig semmi duma, csak az os robanas, meg a dinok. A film jo lett volna ha ezeket kivettek volna, es 90 percre szukitettek volna.
Filmdroid Ütős Batman poszter 2011.12.10 22:40:10
The Legend Ends! Mit gondoltok, Christopher Nolan úgy fejezi be az általa felélesztett franchise-t, hogy a stúdiónak komoly problémát fog okozni, hogy miképp hozza el ismét a sötét lovagot a vásznakra? Egy biztos, a Denevérembernek nem lesz könnyű dolga Bane-nel.   ..
madnesstears 2011.12.11 18:28:49
@Sparrow: Neked se nem volt gyerekszobád ha már Batman halálát kivánod :D
Julie Delpy 2007-ben Adam Goldberggel romantikázhatott a 2 nap Párizsban (2 Days in Paris), a rendezői poszton is ő dolgozott. Jövőre érkezik a folytatás, amit szintén Delpy dirigált és a főszerepet is eljátssza, azonban Goldberg már nem lesz jelen, ugyanis Marion (Delpy) szakít vele…..
Philip K. Dick-ből sosem elég, főleg Hollywoodban. A népszerű sci-fi író számos művét filmesítették már meg, jelenleg is körvonalazódik egy-két projekt, amelyekhez regényei szolgáltatják az alapot. Jövőre fut be az Emlékmás (Total Recall), elviekben lesz egy Szárnyas…..
madnesstears 2011.12.06 19:03:10
A sok forgatáson ellőtt kép után végre valami hivatalosan mondható anyag a Batman harmadik részéből, a Denevérember és ellenfele, Bane az Empire címlapján feszíthet. Könnyen elképzelhető, hogy Christopher Nolan (elvileg) utolsó Batman filmje kenterbe veri a Pókember rebootot és a…..
madnesstears 2011.11.20 20:06:20
@Shyllard: Isaac Clarke laser cutter?? Ez meg mi? Mert nekem zseblampanak tunik :)
Roland Emmerich az Anonymus után visszakanyarodik a megaköltségvetésű látványfilmek térfelére, következő filmje elvileg a Singularity lesz. A 175 millió dolláros projekt forgatókönyve nincs valami jó állapotban, ezért az előkészületeket leállították és  Ray Kurzwellt…..
madnesstears 2011.11.12 03:32:09
Mickey Rourke nem fog visszatérne az Expendables folytatásában, állítólag már az első részt is csak szívességből vállalta be. Tehát a második rész esetében sem ütötte volna a markát túl nagy összeg, ezért nemet mondott. E helyett a Seven Psychopaths filmre fog hamarosan…..
madnesstears 2011.10.20 01:13:15
Bryan Singer évekkel ezelőtt a Warner falai között próbálta megvalósítani az Excalibur remake-jét, azonban a tervezet jégre került, leginkább azért, mert David Dobkin előrukkolt az Arthur és Lancelot forgatókönyvével, ami rettenetesen megtetszett a fejeseknek.Singer az SFX-nek a…..
A Warner továbbra sem siet azzal, hogy a DC hőseit minél előbb elhozza a mozikba, de elég szépen folyik a termelése a DVD-n kiadott animációs kalandoknak. Az Igazság Ligája film ugyan már majdnem megvalósult egy-két éve, de házimozis forgalmazásban animációként már többször…..
Pénzügyileg rosszul teljesített egy film és nem érted, hogy miért? Az imdb-re ránézve azt látod, hogy felettébb gyenge átlaggal bír és fogalmad sincs, hogy miért, miközben hasonszőrű alkotások sokkal jobb számokat és eredményeket tudnak felmutatni? Mely filmek azok, amelyek…..
madnesstears 2011.10.17 12:54:27
@Fatal Error! System Halted!: Pár éve láttam a filmet, az eleje nagyon tetszik, csak a vege nagyon rossz. Akkor valószinű az amerikai verziót láttam.
SPOILER: Anyira már nem emlekszem, de tudom hogy a végén a csaj meghal, és a gyerekek felnönek (5 évesen mutatjak őket), és Diesel karon fogva sétál velűk, mint hogy ha ő lenne az apjuk.
Filmdroid Space Battleship Yamato 2011.10.04 22:03:00
 Személy szerint nem ismerem a Space Battleship Yamato anime sorozatot, sőt japán filmalkotásokat is csak ritkán nézek. De ki ne lenne vevő egy ígéretesnek tűnő sci-fi-re? Ráadásul ezúttal Hollywood még csak a közelébe sem ment a már említett anime filmváltozatának, nem…..
10 éve merült fel a This Means War ötlete, akkor Martin Lawrence és Chris Rock lehetett volna a főszereplő, azonban a projekt jégre került. Évekkel később vették elő a fiókból a tervezetet, Sam Worthington és Bradley Coopert akarták a főbb szerepekre, de mindketten nemet mondtak…..
madnesstears 2011.10.15 13:05:44
Október 12-én jelenik meg DVD-n és BD-n a sokat dicsért X-Men: Az elsők (X-Men: First Class) című  képregényfilm.Ennek örömére az Intercom jóvoltából 2 db szilikonos karórát és 2 db egérpadot sorsolhatok ki. Három kérdésre kell megadni a helyes választ, amelyeket nekem…..
 Tombol a második világháború, az USA még csak távolról nézi az eseményeket, azonban egy amerikai hős mégis rálépett a Führer tyúkszemére. Amerika Kapitány 1941 márciusában robbant be a köztudatba (pár hónappal azelőtt, hogy Amerika hadba lépett volna), méghozzá…..
Filmdroid Bosszúállók előzetes 2011.10.11 16:08:00
A képregényben mit is szoktak harsogni?: Angyaloook gyülekezőőőő. Íme az előzetes, amire a képregényrajongók nagyon vártak.  Nem tartott sokáig, itt a szinkronos előzetes..
madnesstears 2011.10.11 23:31:15
@Tony_Stark: Nekem a masodik nem tetszet, csak az effektekre mentek, valoszinu hogy en vagyok az egyetlen akinek tetszet Eric Bana Hulk.
Újabb képeket tettek közzé a neten a Batman forgatásáról, ezúttal a Macskanőt fotózgatták. A kosztümöt Anne Hathaway viseli. ..
 A nagy bukta rovat is eléggé el volt hanyagolva, érkezzen egy újabb poszt. Ezúttal a Háború a Földön sci-firől esik szó, amiről végül kiderült, hogy mégsem volt akkora csőd, mint amilyennek mondják, csak a produkciós cég tornászta fel mesterségesen a büdzsét.L Ron…..
A héten láttak hozzá a Cloud Atlas forgatásához, máris kikerült a netre pár kép a forgatásról. Most még nem tudni, hogy a rendezők (Wachowskiék és Tom Tykwer) miképp építik fel a történéseket, a produkció alapjául szolgáló regény több idősíkban - a múltban, a posztapok…..
David Norris (Matt Damon) az álom politikus: fiatal, jóképű, idealista. Elise Sellas (Emily Blunt) az álom barátnő: gyönyörű táncosnő, bohém, spontán, felszabadult. Norris szenátori kampánya kitűnően halad, úgy tűnik testhosszal fog nyerni. Egy utolsó pillanatban kippattant…..
- Hivatalos: Bruce Willis leszerződött a G.I. Joe 2-be. - Donnie Yennek felajánlottak egy szerepet az Expendables 2-ben, de még bólintott rá, mert túl sok projekt hever az asztalán. - Christian Bale neve kering az amerikai Oldboy remake körül. - Johnny Knoxville és Patton Oswalt lesznek…..
madnesstears 2011.08.24 23:07:08
A mai napon jött már egy poszter az új Szellemlovas filmhez. Most itt a film előzetese is. A Ghost Rider: Spirit of Vengeance 2012 február 17-én kerül a mozikba, Nicolas Cage, Idris Elba, Johnny Whitworth, Ciarán Hinds és Violante Placido főszereplésével. A filmet Mark Neveldine és…..
2004-ben ismerhettük meg Haroldot és Kumart, első füves-drogos kalandjuk alig hozott össz-vissz 24 millió dollárt, de 4 évre rá azért megérkezett a folytatás. Megszöktek Guantanamoból és füveztek egyet Bush-sal, a nép pedig világszerte 43 millió dollárt hagyott ott a…..
Filmdroid Cavill Supermanként 2011.08.04 20:33:00
Henry Cavill lesz az új Superman, a forgatás elvileg kezdetét vetté Zack Snyder irányítása alatt, bár azért Christopher Nolan bábáskodik a produkció felett. A bemutató 2012-ben lett volna esedékes, azonban áttették 2013 június 14-re. Az Acélembernek Zod tábornokkal gyűlik meg a…..