Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mkc

0 bejegyzést írt és 151 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homeland című terroristás dráma második évadában Bejrút koszvadt terroristafészeknek tűnt, be is rágott emiatt a libanoni kormány. Az ominózus epizód az évad második, Beirut is Back című darabja volt, ami nekünk jó kis izgalmas egy órának tűnt, de Bejrútban kicsit más…..
Parlamenti választás van Fehéroroszországban, Európa utolsó diktatúrájában. Több száz külföldi megfigyelő követi nyomon a választást, és az egyikük Thürmer Gyula, a Magyar Kommunista Munkáspárt elnöke, aki szerint az Európai Unió csak irigykedik a…..
mkc 2012.09.23 12:18:52
Tőlünk északabbra, a felvilágosult Szlovákiában már a papságot uszítanák rá a tévében látható valóságshow-k ellen, az ugrás után elolvasható az MTI nagyszerű híre is, előtte mutatunk egy videót abból szlovák reality-ből, ami kiverte a biztosítékot a szomszédnál. A…..
Vastagbőr A pénzért bármit 2012.08.31 15:45:00
2004: Ramil Safarov, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem azerbajdzsáni hallgatója egy baltával meggyilkolta az örmény diáktársát. Hazájában hős lett, mert örményt ölni szerintük kurva menő.2006: A magyar bíróság életfogytiglanra ítélte Ramil Safarovot. Azerbajdzsán…..
Most negyed egykor a Magyar Hírlap honlapján semmi hír nincsen, nemhogy az örmények felháborodásáról, de még a kiadatásról sem. Mindeközben a Magyar Nemzet a külpolitikai hírek közé száműzi, a második hírblokkba, egy nyúlfakrnyi hírbe az örmény konfliktust, aminél számukra…..
  Íme a hír.   Szerzs Szarkiszján örmény elnök a nemzetbiztonsági tanács ülése után bejelentette, hogy utasította a hadügyminisztert arra, hogy helyezze rendkivüli készültségbe az örmény hadsereg alakulatait, és egyben bejelentette, hogy megszüntetik a diplomáciai és…..
Kétség sem férhet hozzá, hogy a versenyző/csapat maximálisan felkészült a versenyre. A versenyző/csapat a megmérettetés előtti nyilatkozatában elmondta, hogy az aranyérem a cél. Az idei eredmények alapján ugyan az ezüst/bronz/helyezés is szép eredmény lenne, de ez az…..
Megújult a közmédia arculata, a dolgozók is már megkapták a kis tollat, jegyzettömböt az új logókkal. Az új arculat sokaknak nem tetszett, néhányaknak igen, ez utóbbit bizonyítja is (önmagának) az MTVA néhány nézői levéllel. Ugyanakkor az új logók és imázsfilmek – vagy…..
Csütörtök este vetíti majd az RTL Klub a Mérges pókok (Eight Legged Freaks) című akcióhorrort, amit a csatorna promógyártó szakmunkásai egy nagyszerű előzetessel igyekeznek vonzóbbá tenni a nézőknek. A 2002-es film egyik főszereplője Kari Wuhrer, kisebb szerepben a mára az…..
A Blik-címlapon vetkőzős verseny 2011-es győztese, Zoé az idei foci Eb alkalmából labdával domborít majd a bulvárlapban. A fozózásáról videó is készült: ..
mkc 2012.06.11 12:04:20
Sorkizárt WC térkép 2012.06.09 20:06:00
A hiperaktív hólyag szindróma százezreket érint Magyarországon. Az érintettek akár naponta nyolcszor mehetnek mosdóba, nem ritka, hogy húszpercenként olyan sürgető vizelési ingert éreznek, hogy azonnal toalettet kell találniuk. Az ő életük megkönnyítésére készül most az…..
Sorkizárt Pesti krimi 2012.06.10 08:29:00
Nagyon balféknek kell lenni ahhoz, hogy egy rablás után lebukj. Egy budapesti lakásba hatoltak be ismeretlenek, akiket a helyszínelők fogtak el, mivel visszatértek a tett színhelyére. Gyakorlatilag tökéletesen alakult minden, hiszen a zsaruk kimentek és csak annyi dolguk volt, hogy…..
Sorkizárt Dj Sehereparazita 2012.06.09 16:40:00
Sehi csak ugrál, hogy izguljanak a tilinkók, a klub tulajának meg van pénze. A produkció minősíthetetlen, ezért ezzel a showműsorral nem sokáig fog tündökölni. Azért tartom parazitának a volt valóságshow szereplőjét, mert rátelepszik a médiára és kiszipolyozza belőle az…..
A Tv2 Jóban rosszban című szappanoperájából kiírtak egy karaktert, bizonyos Tamás atyát, aki egy szőke nőcske iránt érzett szerelme és a cölibátus között vívódott hosszasan. A nézőknek azonban nem tetszett az írók húzása, ők nem azt szerették volna, hogy a papot villám…..
Nem, nem, kedves Compact Disco, az tavaly volt. Wolf Kati dalának lett volna esélye nyerni, ha ez a szánalom-fesztivál tényleg a dalokról szólna, nem pedig minden másról. 2011-ben buktunk meg azért, mert a magyarok nem népszerűek Európában. A 24. helyet megszerző együttes…..
"Már régóta fáj a mellem, és ez nagyon sok kellemetlenséget okoz. Nem tudok hason aludni, ráadásul muszáj mindig melltartót hordanom, különben folyamatosan fáj. Én úgy látom, hogy el is csúsztak az implantátumok, mintha a gravitációnak köszönhetően megereszkedtek és egy…..
mkc 2012.06.02 17:41:47
@Répatorgyán: Arra ott van a Photoshop.
Azt mondják a szakértők, a magyar tévés piac a némethez hasonlóan működik, ami ott megy, az nálunk is siker, lásd még Cobra 11, Barátok közt és így tovább. Erre bazírozva döntött úgy az RTL, hogy nálunk is elindít egy amatőrszerplős antológiasorozatot A gyanú…..
mkc 2012.05.09 07:51:18
@Momina: így van, a értelmes magyar népnek nem valók az alja németek alantas műsorai. a nap vicce:))
mkc 2012.05.09 07:56:43
@eye scream: és az internetről letöltött sorozatokért, filmekért szoktál fizetni?! Vagy csak úgy torrentről illegálisan, aztán jövünk a blogra kommentelni, hogy mennyire korrektek és értelmesek vagyunk, mert nem nézünk TV-t. Ne gondoljátok, hogy jobbak vagytok a többségnél.
Csíra távozása és Broki nem kis szerkesztői segítséggel történő maradása után vagyunk, különösebb tragédia azért nem történt, már ha azt nem annak vesszük, hogy Naiva most HülyeRolit fogja tömni a lelki bajaival. Pinokkina haját éjjel kivasalták, ki tudja milyen…..
Ha valami úgy jár és úgy néz ki, mint egy kacsa és még hápog is, az egy kacsa, mondja egy bölcs amerikai mondás, és milyen igaza van. A CBS vezetősége összeráncolta rettentő szemöldökét az ABC Glass House című reality terve hallatán, ami nagyjából olyan Big Brother-klón,…..
Viszlát Troyzan, a lányok ezzel befejezték a daráljuk le az erős pasikat-akciót, most lesz az, hogy mi lesz most. Utolsó rúgásként még közölte Kattel, hogy vegye át a hatalmat, szerintem ez a terv már ott borul, hogy nem fog rá emlékezni másnap. Este Alicia felvilágostja…..
Az előző részben a lányok úgy döntöttek, elég volt a Salaniból, innentől girlpower van, és Mike ment haza, kicsit se fog hiányozni. Ez a mostani rész szerintem az eddigi legrosszabb az évadból, előre is elnézést, Mark Burnették nevében is - így kell a hogyvolthoz kedvet…..
mkc 2012.05.05 11:56:29
@kardigan: és mindezt egy csirkeszárnyért. Elég gáz.
Hihetetlen, de úgy tűnik, egy sima online DVD-kölcsönzőnek indult cégnek köszönhetően négy évvel a kasza után feltámadhat a Jericho című posztapokaliptikus scifi, amit a CBS először elkaszált, majd nézői nyomásra egy kurta második évaddal kiegészítve zárt le - reményeik…..
Ezzel a videóval búcsúztatjuk az Éden hotel2 messze legstílusosabb és legviccesebb szereplőjét, a meggymagcsöcsű terhes hattyút. ..
Sokan érdeklődnek a becenevek láttán, hogy akkor most ki, kicsoda, tessék, itt egy vizuális segédeszköz, ide jönnek majd az új szereplők is, és folyamatosan updateljük a beceneveket is. 1. Horváth Éva (műsorvezető) - T69, T69.2 Special Edition, Pinoikkina, Androida 2. Adrienn -…..
5. döntő, és mivel Ursula múlt héten nem rikácsolta el a műsor végén kivételesen, hogy most milyen őrülten fantáziadús tematikára számíthatunk, ezért minden rosszra fel vagyok készülve, még arra is, hogy mindenkinek ugyanazt a Balázs Pali slágert kell majd előadnia. Kezdünk,…..