Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo

0 bejegyzést írt és 675 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hónapokban látványosan közelebb kerültünk egymáshoz a gépen, sokkal kevésbé szór szét a Wizz ülőhelyosztó algoritmusa. A Ryanair változatlanul a lehető legdurvábban szétültet, viszont könnyebb ablakos/nagy lábteres helyet ingyen szerválni náluk. Módosul az egyik alapszabály? A két…..
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.07.23 15:02:50
@ComLo: tokjo, hogy pozitiv a vilaggazdasagra, azert basszuk szet eppen a bolygot
A nyarat mi jellemzően itthon töltjük, jövünk-megyünk, de nem csinálunk többhetes nyaralásokat. A klíma megfelelő, a Balatont sosem fogjuk megunni, ráadásul nem is vagyunk az a strandon heverő típusok. Azért néhány kihagyhatatlan kirándulás be-becsúszik ezekben a hónapokban is. De hogy vagytok ezzel…..
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.07.02 14:42:13
@ordasbacsi: jol megszivtad, augusztus eleje a legrosszabb, sok fogalmatlan turista mindenhol, ja es keszulj, hogy minden masodik utcaban all egy kiba nagy daru, kosz es szemet
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.07.07 10:22:16
@ordasbacsi: majd meglatod mi megy mostanaban, persze a partok jok
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.07.09 19:14:49
@ordasbacsi: ciskre is meghivnalak, csak nagyon arrogans vagy
Egyértelműen a Wizz Air fő tulajdonosa dobta a legnagyobbat ma a Paris Air Show-n, az Indigo Partners azt jelentette be, hogy négy légitársasága összesen 50 darabot rendel az Airbus 320-as család új, nagy hatótávolságú modelljéből. Ebből 20 jön a Wizzhez, amivel 7-8 órás útvonalakat is repülhet majd…..
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.06.24 20:41:06
@Colonel Maybourne: ebben az a jo hogy nem magyaros, a wizzair meg a ryanair se a magyarokbol el meg
Komoly visszhangja volt Karesz Máltáról szóló posztsorozatának. A sok dicséret mellett az egyik visszatérő kritika az volt, hogy sokaknak úgy tűnt, túl sok negatívumot emel ki az írásaiban. Ezért aztán amikor megtudtam, hogy Budapesten jár, megbeszéltem vele egy találkozót, amin…..
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.06.23 17:43:51
@arncht: Ketlem, Malta lassan ugy nez ki, mint egy harmadikvilagbeli orszag varosa, csak meg tiszta a tenger, de ha igy folytatjuk, nem sokaig.
Én is a Wizzair szerda esti Brüsszel/Charleroi-Budapest járatának utasai között voltam, így a saját bőrömön tapasztalhattam meg, hogy mit jelent az, amikor törlik az ember repülőjáratát és semmilyen tájékoztatást és segítséget nem kap. A tényeket és a tapasztalataimat most megosztom itt, hátha tudok…..
Portugália népszerű célpont a határátkelők körében (bár tulajdonképpen lehetne népszerűbb is). A nyugodt emberek, a kellemes időjárás és a gyönyörű tengerpartok csak néhány ok a népszerűséget jelentők közül. Főleg első látásra, mert akad néhány olyan „titok” is, amire csak a kiköltözést követően…..
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.06.21 22:25:01
@alhambra22: azert nincsenek reszegek, mert a super bocknak nincs ereje, nagyon jo portugal barataim vannak, rendszeresen isznak, es van aki rendszeresen be is rug porto meccs elott, utan, stb
Ha valaki hosszabb-rövidebb időre Máltára költözne, jó ha felkészül pár dologra: például az iszonyatos ingatlanárakra, a szúnyogokra, a meglehetősen felemás időjárásra és hát a higiénia terén is lesznek kihívások. A negyedik résszel búcsúzik Karesz máltai sorozata...
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.06.04 09:21:52
@acycloren: egyebkent az atlag igaming fizu kb 25ezer euro, foleg supportos, meg alacsonyabb tudasu irodai munka, nem agysebeszet
na most 1500 netto amit igy hazavisz a jo ember, 900euro alatt mar lakas nincs, szoval szobat berel mondjuk rezsivel egyutt 500ert, maradt 1000, abbol 400 euro elmegy kajara, a maradekot kolti magara, ez nyugati szemmel nem perspektiva
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.06.04 09:21:53
@Visceroid: Akkor nem tudom hogy az a circa 10ezer afrikai mit csinal itt. Egyebkent nyilvan nem lehet hogy az osszes migranshajo itt kosson ki, mert abba belerokkant volna az orszag es ugy nezne ki mint Lampedusa vagy Leszbosz szigete.
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.06.04 15:46:22
@slowMotion: Bocsanat de hogy ne lenne rossz a hatasfok, ha az epuletek 99.9%-a nincs szigetelve?
Ma aztán összejött minden a szaftos Wizz-botrányhoz: szokásos minimálszolgáltatás üzemzavar esetén, totálisan fogalmatlan utasok, kamu félrebeszéléssel kommunikáló légitársaság, az egészet kampánycélra felhasználó kormánypolitikusok. A történet mellett leírjuk azt is, hogy mit lett volna célszerű az…..
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.06.01 18:08:07
@geegee: mondjuk probald ki a vuelinget, ok basztak szolni, hogy 2 nappal kesobb megy a gepunk, online csekkolasnal derult ki 24 oraval az eredeti indulas ido elott
Ha a rémes közlekedés kerül szóba, aligha Málta az első, ami a legtöbb embernek beugrik, pedig a szigeten tényleg horror lehet eljutni egyik helyről a másikra – legalábbis Karesz tapasztalata alapján, aki múlt heti írása után most a közlekedést veszi górcső alá...
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.05.22 16:08:59
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.05.23 21:31:51
@northwind: iszonyat ostobak, es mocskosul penzehesek lettek, 2 szobas ingatlan 2 szobas ingatlan, 900 euro alatt mar nincs.

sajnos pont most olvastam hogy jon a bet365 is, az egesz gibraltari reszleget athelyezik, az ujabb 15-20% emelkedes a berleti dijakban.
kozben kosz, por, szemet, dugo mindenhol.
Dubaira annyiban hasonlit, hogy itt is Delkelet-Azsiai rabszolgak dolgoznak, a minoseg viszont a beka segge alatt van mindenben. Kiveve nyilvan az olasz ettermeket, kavezokat, nekik van stilusuk.
Április 26. és május 2. között egy hétig néztük az M1 napi 8 hosszabb híradóját és megvizsgáltuk, mennyit szerepel benne a kormány és a kormánypártok pozitív színben, mennyit szerepel az ellenzék negatív színekben, illetve mennyi időt kap az ellenzék saját témáira. Átlagosan napi egy órát…..
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.05.18 14:18:07
@Stefan_Schneider: sajnos igen
Máltáról sokakban él az a kép, hogy egy kellemes mediterrán sziget. Ami igaz is, különösen, ha az ember nyaralni megy oda. Ha azonban az ember ott is él, miként mai posztunk szerzője, Karesz, akkor már árnyaltabb lesz a kép. Olyannyira árnyalt, hogy egy egész posztsorozat születik belőle, melynek…..
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.05.15 22:08:55
@Étteremkritikus: a poszt iroja valoszinuleg elvan a kis vilagaban Bugibbaban, a valosag ezzel szemben az amit irsz, gyakorlatilag minden fizikai munkat afrikaiak, delkelet-azsiaiak es egyre kevesebb szerb/magyar/bolgar vegez.
Mindjárt véget ér a Trónok harca, a tét pedig soha nem volt ilyen óriási. Kár, hogy ez a nyomás a legrosszabbat hozta ki a készítőkből, akik nem tudtak felnőni az egekbe tornázott elvárásokhoz. Részben maguknak köszönhetik, hogy ide jutottak...
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.05.15 21:43:50
@Homeoffice: az igaz, hogy az hbo nezettsege az egekben, de majd nezd meg hol lesz a GoT utan, ugy 90% lemondja, szoval buko van.
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.05.15 22:03:42
@zizi77: akkor az oreg Freyt megolte eloszor es preparalta az arcat is, hogy utana mindenkit megmergezzen?
Bár Magyarországról már évekkel ezelőtt kivonult az Uber, külföldön kerülhet olyan helyzetbe az ember, amikor taxi helyett fuvarmegosztó cégek szolgáltatásait veszi igénybe. Az Uber és a Lyft sofőrjei adtak tanácsot az utasoknak...
Az utasok gyakran ki tudják akasztani az óceánjárók legénységét. Az alábbiakban következzenek azok a legidegesítőbb dolgok, melyek leginkább kiborítják a hajókon dolgozókat...
      Szülőként nem egyszerű megtanítani a gyereknek, hogy mindenért dolgozni kell. Hisz ez a generáció már nagyrészt tálcán kap mindent. Ezért is döntött úgy Emett apukája is, ha a 6 éves kisfiú új cangát szeretne, akkor keresse meg rá a pénzt valahogy. Emett nem teketóriázott, kért némi…..
Kultúrsokk érte a Spanyolországba költöző ír JJ-t, aki tíz pontban foglalta össze azokat a dolgokat, amelyek meglepték új otthonában. Erre érkezett a válasz, fordított felállásból: a Spanyolországban született, de már régóta Írországban élő Pilar szedte össze, hogy miben…..
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.05.04 13:23:05
@Szabinho: es hat mennyire igaz ez egy mediterran orszagra :D
Azóta, hogy lelepleződött a Fyre Festival körüli botrány, hogy a Szűz Máriát Isten első "influencereként” aposztrofálta Ferenc pápa, hogy Logan Paul újévi fogadalomként bejelentette, egy hónapra homoszexuális lesz, az influencer kifejezés még többekben kelthet negatív érzéseket. Persze nemcsak ezek…..
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.05.03 17:51:50
Idén a nyuszi hozza az olcsó nyaralójáratokat felsoroló mustránkat, van lehetőség bőven. Igaz, a legjobb ajánlatok nem Budapestről vannak, leginkább azok örülhetnek, akik közel laknak Bécshez vagy Debrecenhez, illetve vállalják, hogy onnan induljanak. Triviális, hogy a nyári szünet idejére a…..
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.04.28 14:03:26
@Varga Péter Sándor: a fent emlitett jegyekbol jellemzoen par darab, tucat elerheto, na most ez egy eleg latogatott blog, kepzelheted mennyi ido alatt kapkodjak el, ha itt megirjak
Erről az ételről nem lehet sok mindent írni. Elég az, hogy egy igazi kényeztető cucc. Ropogós, sült édeskrumpli, isteni krémes, fűszeres avokádópürével. Na, persze az nem elhanyagolandó, hogy a batátákat füstölt fűszerpaprikával szórtuk meg sütés előtt, ami igazán megbolondítja. Ugye, hogy önmagáért…..
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.04.21 21:01:15
  Amikor az ember belekezd egy olyan posztba, aminek az egyik főszereplője Huth Gergely, a másik Bede Zsolt, a harmadik meg Gulyás Márton, kicsit úgy érzi magát, mint amikor a hüvelygombáról kell reklámfilmet forgatnia. Mert hát fontos dolog ez, de korántsem biztos, hogy beszélni kéne róla, akit…..
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.03.06 19:44:49
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.03.06 20:02:08
@mik74: az hat, engem is kitiltottak egybol, az egesz egy propaganda, nincs szukseg oda masfele kommentekre
Én már az Exatlon első promója láttán attól rettegtem, hogy előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor a távolról skorbutos öregasszonynak tűnő Palik László lefordul a dobogóról Dominikán. És akkor még nem is tudtam, hogy a műsorvezető csak gyümölcsöt és zöldséget eszik, és minden nap edz valamit de a…..
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.02.28 16:15:27
Starbucks és az informatika, mégis hogy kapcsolódik a kettő? Hát az IoT-n keresztül. Kép: unsplash..
Aki nem schengeni országba utazik Lisztferihegyről, egy ideje már megúszhatja a karámozást. Nem kell bokáig az esővízben gázolni, nem kell küzdeni a széllel, sem pedig ácsorogni a vizesblokk nélküli hodályban fél órán  át. Akkor ez már maga a csoda, nem? Hát, annyira nem. Volt szerencsénk már…..
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.02.05 19:41:05
@finisz: azert mert mas nincs Budapestre pl?
DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2019.02.05 19:51:38
@Nagy-Papa: az hagyjan de ki az a hulye aki csak emiatt kepes becsbe elvonatozni, onnan meg a repterre, ez igy kb +4 ora utazas. hajra csinalja akinek hat anyja van.
jol teszed ha te is az egyszerubb megoldast valasztod. en is igy vagyok Maltaval
május 16.   Rendezgettem az anyagokat a tablet-en, s rábukkantam egy régebbi albumra.A fenti napon, Kőszegre tartván, a 8-as úton haladtunk, s egy kis pihenőt akartunk tartani. Épp Devecser közelében voltunk, így adta magát a lehetőség, hogy letérjünk oda. Devecserről sajnos csak a…..
mangolla Málta holtszezonban 2019.01.27 22:04:07
Elsőre jó ötletnek tűnt, hogy gyalog induljunk el a kikötőből a hotelbe, elvégre elsősorban túrázni jöttünk Máltára. Mġarrból Xlendibe gyalogosan 12 km az út a térkép szerint, az idő kellemes volt, 20 fok, a kék eget bárányfelhők tarkították, kívánni sem lehetett volna szebbet. Gyönyörű, part menti…..