Regisztráció Blogot indítok
Adatok
4tissimo

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felhívott az AMC, hogy mit szólnék ahhoz, ha egy Fear The Walking Dead-reklámban engem szerepeltetnének. Mondom, zombinak nem akarok bemaszkolódni, mert ahhoz túlsúlyos vagyok, az meg nagyon hülyén veszi ki magát, hogy egy halom sovány, félig elrohadtnak tűnő alak között ott botorkál egy elhízott…..
Kimmy Robertson, aki a rendőrség portása, azaz Lucy volt David Lynch kultikus sorozatában, egy hatalmas késsel bontja ki a sorozat és a Tűz, jöjj velem! című előzményfilm közös, frissen megjelent díszdobozát. Ehhez szerintem sok kommentár nem kell. A díszdobozhoz viszont igen, a…..
4tissimo 2014.07.31 21:57:41
@rrroka: Szerintem én pénteken láttam az ötödik részt az m1-en, csak hétköznapokon vannak epizódok.
Bizonyára az őrült profik ránézésre megmondják akár egy képről is, hogy bizony az a ház 18 stud hosszú és 8 magas, de nyilván nem mindenki ekkora menő.Ha valaki gyártaná, ennek a kevésbé menő, ám túlnyomó többségnek segíthetne a legó-vonalzóval:Az ötlet a Thingsiversen…..
Nick Corcodilos, az Ask the Headhunter nevű vállalkozás mögött álló fejvadász cikke adta az ihletet ehhez a témához. A cikk egy meglehetősen merész kijelentés köré épül fel:  A HR-nek ki kellene szállnia a toborzás-kiválasztásból, és visszaadni a funkciót a szakmai…..
nagyszoba RE: Piaci ló és más 2010.03.08 13:26:52
Az elmúlt hetekben összegyűlt bennem sok olyan gondolat, mely hosszú hallgatás után kikívánkozik belőlem. Figyelve a közélet helyi és országos eseményeit, figyelve a választásokat megelőző ajánlószelvény gyűjtést és az emberek szélsőséges reakcióit a közélettel…..
T. Munkahelyi Terrorosok!   Megpróbálom érthetően leírni mi is a kérdésem, kérdéseim. Én egy kismama vagyok, aki jelenleg második gyermekével van itthon Gyeden hivatalosan 2011.március 28-ig, mikor is betölti a két évet a gyerkőc. Van egy 2007. októberében született…..
Bulinak válságban is lennie kell, pláne farsanginak. A Kreatív magazin által szervezett Kreatív Farsang party most pénteken lesz. Azok számára, akik szeretnék olcsón megúszni a beöltözést, összegyűjtöttem néhány ötletet. Kérlek titeket, egészítsétek még ki a sort, nehogy…..
A Super Bowl alatt sugárzott reklámok legtöbbje erre az egyetlen alkalomra készült, vagyis a netes utóélettől eltekintve soha többé nem kerülnek adásba. Ehhez képest egészen megdöbbentő az a szám, amit a Kreatív Online-on, illetve az ott belinkelt, az AGB Nielsen által a 2009-es…..
4tissimo 2010.02.09 17:21:32
Képzeljétek, nem fiktív szereplő U.I.!
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9303397
Persze lehet, hogy csak egy jól előkészített víruskampány készülődik :)
A Google Trends szerint a LEGO kifejezést Dánia és Ausztrália után Magyarországon keresik a legtöbben, a legtöbbször előforduló dán után a magyar nyelv viszont a toplista második helyén áll. Budapest a városok között a harmadik.*Kicsit meglepnek a számok. Ahhoz sajnos kevés…..
Szögezzük le: szoptatáspárti vagyok. Azt is írásba adom, hogy szerintem a fejés egy felesleges hülyeség alapesetben, bizonyos helyzetekben azonban nagyon is hasznos. Ilyen helyzet lehet pl. az, ha gyulladás áll fenn, ha tartalékolni akar az ember, vagy kimenőt ad magának egy…..
4tissimo 2010.02.05 21:48:51
Szerintem ez még kultúrált kinézetű ehhez képest:
www.sleepingbaby.net/jan/Baby/pumping_braconvert.html
És a leírás szerint autóvezetés (!!!) közben ebben szokott fejni a gazdája...
Gondolt már arra, mi lenne önnel hűtő nélkül? Hogy mihez kezdene, ha nem lenne paradicsomkonzerv? Hogy milyen lehetett az élet a habverő előtt? A legnagyobb konyhai találmányokat gyűjtöm össze, bár eddig csak a konzerven vagyok túl. Most jön az alufólia. 

Európa 2008-ban 809…..
Május 31-e dohányzásellenes világnap, lássuk tehát, mit hozott össze ezügyben a kreatívipar: egyfelől ugye hálás a téma, lehet riogatni bátran, másfelől viszont mi az, ami ebben a témakörben még nem került elő? A Design Inspiration most összeszedte azt a negyvenöt…..
Update: Ma, amikor éppen a Weedsről és a marihuána történetéről volt szó a blogon, mi is lehetne stílszerűbb ajándék a reklámszemlén, mint egy spangli formájú gyertya. Ennek boldog tulajdonosa Budabitch lett, aki a legközelebbi munkahelyi szülinapon már ezeket teheti fel a…..
Update: Szerintem nagyon tuti ez a kazettás táska, úgyhogy érdemes még egyszer nekifutni a játéknak. Aki kimarad, lemarad!Fussunk még egyszer neki a játéknak, Mostanra már szinte rendszeressé vált az addicton a heti reklámrejtény, ami így további folytatásért kiált. A múlt…..
4tissimo 2009.04.06 14:43:21
addict Szeress bele Szlovákiába! 2009.04.06 13:45:00
Éppen autóval mentem a munkahelyemre, amikor a rádióban megszólalt egy reklám. Ebben gyakorlatilag az elveszettnek hitt Kánaánként írtak le egy országot, ahol a természet romlatlan, egymást érik a meseszép kastélyok, barátságosak az emberek és galambok ülnek a verebekhez. Egyre…..
4tissimo 2009.04.06 14:22:12
@maxt: Az átutazóban ért élményeket megértem, de egyszer menj el túrázni pl. a Szlovák Paradicsomba (tényeg ez a földrajzi neve). Na arról én is ilyeneket tudnék mesélni, mint a rádióreklám.

Szerintem egyszerűen csak rossz a médiumválasztás, ha egy videofelvétel mellett menne ugyanez a hang, és látnád is azt a gyönyörű tájat, amiről beszél a narrátor, már nem hangzana ennyire sziruposnak.
Update: Eljött hát a megfejtés és a sorsolás ideje. A képre kattintva előtűnik az eredeti reklám, ami a Ripolin festékek időtállóságát hirdeti. A sorsoláshoz ismét a random.org segítségével pörgettem ki a győztes számot, amelynek tulajdonosa (vagyis a sorban az övé volt a…..
4tissimo 2009.04.03 23:49:34
@thing: @tichamér, csak egy költői felkiáltás volt, amivel szemléltetni akartam, mennyire tetszett a Repülő majom-Chalabre kreatív páros BKV-s képzettársítása és szlogenje, távol álljon tőlem a játékszabályok kavarása...
4tissimo 2009.04.04 11:57:55
@reklámbuzi: de megint csak a sorsolásra koncentráltál, és nem fegted fel a reklámrejtvény megoldását :)
Tudd meg, kilyukadt az oldalam :P
4tissimo 2009.04.04 11:58:51
addict Reklámjáték, 4. felvonás 2009.03.26 14:00:00
Update: Elnézést, hogy csak ma zárom le a játékot, de tegnap elragadtak az események (nem, nem az MSZP-vel tárgyaltam a niniszterelnöki posztról). A reklám az Alka Selzter tablettát hirdeti, ami nagyszerű másnaposság ellen, az eredetit a képre kattintva megnézhetitek. A random.org…..
addict 1 500 000 2009.03.25 11:15:00
Ha minden látogatásért csörrenne egy forint a zsebemben, már régen milliomos lennék. De sajnos nemhogy nem csörren, a tetejébe még én fizetek. Na jó, nem sokat, csak hébe-hóba egy pizzát a reklámrejtvény megfejtőinek, de ahhoz képest, hogy mennyi időt ölök bele a blogírásba…..
addict Emese anyja színre lép 2009.03.16 10:00:00
Nem irigylem a Budapest Bankos kreatív csapatot. Emese figurájával sikerült megalkotniuk egy szerethető vagy éppen utálható, de mindenképpen érdekes figurát, valamint egy egyszerű és hatásos koncepciót, amelyre mint a sok példa is mutatja számos reklámot fel tudtak építeni. A…..
Nem akarnánk elvenni a Médiablog jóskenyerét, de egyetlen dolog minket is legalább annyira izgalomban tart, mint a kiadókat, akik dolgoznak rajta: a hordozható, összehajtogatható, vezeték nélkül frissíthető és a szemet a monitornál ezerszer kevésbé fárasztó e-újság, amelynek az…..
4tissimo 2009.03.11 12:16:12
Na ezt láttam:
www.youtube.com/watch?v=k6bkmPjVF-k&playnext_from=PL&feature=PlayList&p=25755A9A98307024&playnext=1&index=5
Vajon mennyi idő kell, hogy a kesztyűben tartós kísérleti változatból napi használati tárgy legyen?
4tissimo 2009.03.11 13:00:55
@zsombor: mondjuk e-papírként használjuk?
4tissimo 2009.03.11 13:05:43
@zsombor: Válaszként linkelek még egyet, én ilyet szeretnék:
www.youtube.com/watch?v=0B28SHBmMNI
addict Reklámrejtvény 1. 2009.03.09 10:50:00
Update:Mivel úgy látom, van piaca az ekkora hülyeségeknek, ezért hogy tovább fokozzam az izgalmakat, a nap végéig meghosszabbítottam a játékot. Még egy kis ikont is kitettem mint a profik, úgyhogy van itt most már Három in Egy: reklám, játék és nyeremény. Már én is kíváncsi…..
Valakik brutálisan meghackelték a Lakástrend.hu oldalát. A linkre kattintva magyar pártvezéreket lehet akasztva látni. Nem vicc! ..