Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bafuti Fon

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történet egy matematikusról, aki két hegedűdarab eljátszása közben kardélre hányta a nehézlovasság teljes tisztikarát.  ..
Bafuti Fon 2018.09.11 05:37:13
Az megvan, hogy a legjobb szőlőzsír a Doktor SAROKBALZSAM? A levegő eszméletlenül száraz, a házigazda szerint a páratartalom valahol 20-30% között van. Még nem sikerült beleizzadnom a ruhámba, és egész nap pulcsiban vagyok. Tegnap egész nap nagyon fújt a szél, minden tiszta por volt, néha a szemem…..
  „Ne nagyon kérdezgess az ügyben senkit, mert gyanús leszel. Mindenhol betonfalakba fogsz ütközni. Senki nem tud semmit, és ha tudnának is valamit, se fogják elmondani” – mondta a Mandinernek egy kormányzati forrás. Mi mégis elmentünk a falakig, hogy…..
Bafuti Fon 2010.03.20 20:25:41
@Loxon: bearjzoltam egy hatósugár kört kíncsiságképp a meggidói katonai bázistól, Irán legtávolabbi pontja annyi mint Nyizsnyij Novgorod, Kalinyingrád, Tulon vagy Etiópia közepe.
Azért azt megnéztem volna, amint Moszkva fölött átrepülve érintek mondjuk Jaroszlavot, majd hazamennek...
Jobb ha tudjátok, a XI. kerületben, a Tábornok utcában dobog a magyarok istenének szíve. Egy első emeleti lakásban működik ugyanis - feltehetőleg nemezborítású falak közt - a Táltos iskola, a magyarság utolsó fellegvára. Az oldal csurig van érdekesebbnél érdekesebb cuccokkal,…..
Subba Emo csók 2007.09.12 08:00:00
Tessék, korán reggel, éhgyomorra.    ..