Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyanyoca

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kövér László (avagy Akasztófás Vlad:) nem egy észkombájn, nem feltétlenül tisztességes ember - hogy is lehetne, akinek nincs elég esze ahhoz, hogy átlássa a világot, annak elég korcs világképe tud lenni - de valahogy sokszor legalább őszinte. (Valószínűleg egész egyszerűen…..
A törvényhozás mai ülésén - várhatóan kora este - módosítja az Országgyűlés munkájáról szóló törvényt és az ehhez szorosan kapcsolódó határozatot, amely a Házsszabály rendelkezéseit rögzíti. Utóbbi dokumentumból idézek: Az országgyűlési képviselőcsoportok A…..
nyanyoca 2012.04.16 18:14:44
@Doberdo: Nos, erről a kezelésről és pszichés, elme- és viselkedésbeli gondokról annyi mende-monda kering. Nyilván, ha nem lenne olyan, amilyen a miniszterelnök, nem kapnának lábra ilyen hírek. De honnan erednek? Mennyire megalapozottak? Én végignéztem sok fotót róla. Vannak megdöbbentőek köztük. De hogy klinikai eset-e egészségügyileg? Nem tudom. A tetteit, viselkedését tekintve sajnos, vannak aggasztó jelek.
nyanyoca 2012.04.16 20:54:01
@sanyix: Ha lenne elszámoltatás? Orbán-bányákkal, tokaji szőlőkkel, Simicskával és társaival, kaja Ibrahimmal, lézer Janival?????
nyanyoca 2012.04.16 20:58:15
@bilbull: Orbán valóban nem elmegyógyász. Akkor már kigyógyította volna magát.
  Előbb Pozsgay Imrével, majd Szűrös Mátyással jelent meg interjú a Magyar Hírlapban: mindketten arról vallanak, hogy az előző rendszerben milyen megpróbáltatások érték őket. Az ember csak kapkodja a fejét, ha mindenki ekkora ellenálló volt, Bolgár…..
nyanyoca 2012.04.14 17:25:25
@Patreides: De ha az istenadta nép sok szelíd szolíd és bugyuta gyermeke nem szeret gondolkodni, vagy lusta rá? És csak úgy dühöng, ágál meg egymásnak megy attól függően, mikor milyen szelek fújdogálnak? Akkor mit érdemel a többi?
Az elmúlt héten a kétharmad azzal próbálta enyhíteni ikonikus bábjának ledőlése miatt érzett tűrhetetlen lelki kínjait, hogy rávetette magát Gyurcsány egyetemi szakdolgozatára. A gondolatmenet roppant egyszerű: bármilyen disznóságot is követ el a jobboldal bármelyik prominens…..
Orbán Viktor sétál az erdőben. Egyszer csak Gyurcsány Ferenc elhúz mellette fejpántban, futócipőben. Mereng, ahogy Gyurcsány eltűnik a távolban, majd rákezd:-ELMÚTNYÓCÉV, ELMÚTNYÓCÉV. ELMÚTNYÓCÉV...   *** Hülyegyerek sétál az erdőben. Egyszer csak meglát egy…..
nyanyoca 2012.03.14 18:53:31
@centenárium: A remény hal meg utoljára.
Lázár János eltörölné a súlyosan-halmozottan fogyatékos gyerekek osztályaiban a minimális óraszámokra vonatkozó előírást. A Fidesz frakcióvezetője nem segélyeket vagy kiváltságokat vonna vissza, hanem gyerekek elemi oktatási jogait sodorja veszélybe...
nyanyoca 2011.11.21 17:37:12
@AczélGyuribácsi: Tisztességes országokban nem sikk adót csalni, nem az az életrevaló, aki el tudja bliccelni a közösbe való befizetéseket. (járadékok, adó) Ergo: tisztességes országban van miből juttatni a rászorulóknak.
Tegnap Viktorunk megint érdekes dolgokat mondott Nemzeti Trubadúr Péter szájával. Szerinte ő és a rendvédelmi szakszervezetek egy oldalon állnak. Ezek szerint Orbán is bohócnak öltözik 16-án, és visszavonja szavazatát a fülkeforradalomtól? Végülis megértem, ténykedésükre a…..